Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar? 🐥

1787ayo.gif

Günde 2 bardak iyidir hocam bir bardak gündüz bir bardak akşam 😀

Ya bazılarında kahve içiyor 5 dk sonra çay 5 dk sonra soda tekrar kave sonra yine çay böyle devam edip duruyor 😀

@Serce01, yok azıcık soğuk su yüzüme çarpsam açılıyorum 😂

@poyraz., hocam var ya bir çay ocağı açsak seninle ya da küçük bir büfe sadece içecek satsak bile köşeyi döneriz 😂

Hocam çayın tiryakileri var bugün bir bardak çaya 50 lira verdik 😂 çay içmeden olmaz dediler

Yapmaya çay 50 TL olmuş mu

Kahvede 15 TL Di en son

Lüks bir mekanda değildi aslında kağıt bardakta içtik 😂

Bir termos çay götürüp bardağını 20 liradan satsam yarım kilo çay alırdım 😂

Burdan ne sonuç çıkartıyoruz dışarıda çay içilmez 😀

Bana kalsa ben zaten haftada 1-2 anca içiyorum o da evde ya da okulda ama topluluğa uyumam gerektiği için mecbur içtim 😂 Çay 50 TL ise bitki çayı kaç liraydı acaba onu düşündüm 😂

Artık dışarı lüks oldu çoğu insan için 😏

Çay 50 TL bir lahmacunu fiyatını düşünemiyorum 😀

Yani duyduğuma göre 150 falanmış bize uzak konular bunlar 😀

Normalde ben de dışarı çıkmıyorum uzun zamandır birkaç ayda bir toplandığımız bir grup var çünkü gerçekten insanlar artık abartmaya başladılar fiyat konusunu

Olanda var hocam 80 bin TL öğle yemeğinde harcayanları int görüyoruz olmayan da da yok uçurum çok büyük

Maalesef tüm dünyada bu böyle hocam bir gün inşallah değişir ne diyeyim

Dünyaya süper kahraman lazım Superman gibi zenginden alsın fakire dağıtsın ne güzel olur ya 😂

Süpermrn olsam 6 lahmacun yer lokantadan uçarak kaçardım heralde 😀

İnş pagnini gibi çalarsın bir gün kemanı

Nasip hocam bu ara gene çalışmaya başlayacağım nasıl olsa sınavlar bitti

Üst Alt