Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar? 🐥

@poyraz., 50 kişi alıyor diye biliyorum ama o kadar kişi derse katılmıyor. Canlı derse sürekli katılanlarla bir grubumuz var 32 kişiyiz grupta

Oldun hocam diploma da hiç bir şey fark etmiyor

Tabii fark etmez eğlenceli geçiyor ya biz arkadaşlarla da çok uyumluyuz. Yani biri bir şey söylemek isterse hocaya biz de destek çıkıyoruz. Yaş gruplarımız da aynı iyi denk geldik yani.

Ne güzel biz 11 kişiydik ve dersler yüz yüzeyi Di Sunum yapmaktan isyan etim

Merak etme hocam bir ara profesörden iyi fırça yedik Yok siz yapamamışsınız dedi anlamamışsınız dersi dedi vize sınavını okuduktan sonra şöyle bir göz gezdirdim de dedi çok kötüydü dedi. 😂 Ama çoğumuz da çok iyi aldık. Şimdi akşam oluyor ya dersler bazıları kaprisli oluyor sanki zoraki geliyormuş gibi. Hani ders yapmayıp haber vermeyip telafisini bile yapmayan hocalar var biz bir saat hocaları bekliyoruz.

Gerçi bu söylediklerim tek hoca için geçerli. 😂

Yok hocam Anadolu üniversitesinin sistemi var oradan giriyoruz

Ama bölüm gerçekten zevkli bir şeyler katıyor insana yani

Ordan da felsefe okudum ama bitirmedim ikinci üniversite den

Engelliye üçretsizmiş miş

Aslında ben de Türk dili edebiyatı okudum bir ara 3. sınıfta bıraktım hatta osmanlıcayı bile geçmiştim. Çok fazla ezber gerektiriyordu benlik değildi yani. İlk sene çok iyiydi ama dil bilgisi falan vardı. Yani psikoloji olsa okurum zorlasalar biraz da tabii bölüm çünkü önemli okurum yani.

Oku oku nereye kadar hocam 😀

Biraz da başkaları okusun

Yok hocam ben müzik alanında kendi bilgilerimi tazeleyeceğim zaten. Ara ara kemençe çalışıyorum ufak ufak parça çalmaya başladım.

1787ayo.gif

Yarım kg çay 150 TL olmuş fazla tüketmemek lazım 😀

Üst Alt