Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisanstan girenler, nasıl geçti? Hatırladığınız soru ve cevaplar?

Hangi şehirden atandınız

87 puanla,ortaöğretim,genel sınıf, 3üncü atamada yerleştim
genel yetenek 26 doğru 4 yanlış
genel kültür 20 doğru 7 yanlış
49527 kişiden 1338 inci

hANGİ İLDEN ATANDINIZ NORMALDE İLK ATAMADA ATANMANIZ GEREKİRDİ. NEDEN BU KADAR GEÇ ATANDINIZ

Net sayısını hatırlamıyorum ama puanım 80,37'ydi. 2. atamada atandım meb hizmetli kadrosuna.

hİZMETLİ KADROSUNDA SİZE NE İŞ YAPTIRIYORLAR AYDINLATIRMISINIZ

79larda bir puana denk geliyor kardeşim tercihlerini iyi yaparsan ilk atamada bile atanirsin

heyecanla stresle atlattık sınavı hepimiz için hayırlısı olsun diyelim. hesaplarıma göre 30 net çıkar. ilk defa girdim ekpss olarak bakalım umarım ilk atamada atama olur dicem ama sanırım 2. ya da 3. atamalarda atanırım önlisans mezunu olarak

inşallah 30 netle atamamız olur önlisanstan @easmorya

Yazacagn yere ve ilk atamada alınacak kişi sayısına baglı bişey 2014 te ilk atamada 77 puanları gördü önlisans

Çok çalışıp çok basit hatalar yapan biri olarak inşallah sizde atanirsiniz bende diyorum. 2014te bi arkadaşın 29 neti vardı 78 puanla ilk atamada atandı. Gözünüzde o kadar büyütmeyin 30 netle ilk atamada rahat atanirsiniz. Dedigim gibi tercihleri nasıl yaptığımızda bitiyor iş.

Herkese Günaydın...
Allah herkese hakkında hayırlısını versin, unutmayalım ki her sey nasip meselesi, kısmetinde varsa olur yoksa farklı sudan sebepler ortaya çıkar ve olmaz...
Gelelim rakamsal meselelere...Kesin olmamakla beraber:
- ekpss önlisans atama puanı 70 e kadar düşmektedir.(Tabi dikkate alınması gereken sıralamanızdır.)
- bazı bölümler imam hatip - tekniker - ebe hemşire vb.sağlık mezunları 56 puanlara kadar düştüğünü, hatta tercih yapılmamasından dolayı acılan kadroların bos kaldıklarını bile gorursunuz...
- bu bahsi gecen 70 küsür puanlar 2014 ekpss için ortalama 35 net civarıdır.(Gecen senelerdeki sorular kolaydı-bu sene zordu)
- beklentim sınav zor olduğu için (şahsi kanaatim) 28-29 neti çıkaranlar 70 küsür puanları görecek ve atanacaklardır...
- puan kadar önemli olan açılacak kadro sayısıdır.3 atamada toplam 2000-2500 civarı kadro önlisans için açılır diye düşünüyorum...umarım daha cok olur..
Yanlıslarım olabilir,varsa düzeltin lütfen...Hayatta hersey bu sınavla bitmiyor,unutmayalım bu hayatın tümü sınavdır bizler için...

Devlet personel kimin hangi bölüm den mezun olduğunu biliyor eee biliyorsa örnek hemşire 10 kişi ise bile bile neden 100 kadro veriyor imam 5 kişi ise neden 50 kadro veriyor da kadroları boş bırakıyor kalan kadrolarıda dağılıma göre sadece memur yapsa 140 kadro daha dolar örnek yada doldumak mı istemiyor

Arkadaşlar ben BİMER ve CİMER den mesaj gönderdim kontenjanların artılırmasını ve devletimizin engelli vatandaşlarının yanında olması gerektiğini belirttim bakalım ne sonuç gelicek..

Hepimiz gibi önlisanstan girip çok zor geçtiğini söyleyen bir sürü arkadaşımız var o yüzden netlerin düşük ama puanların yüksek olacağı kanaatindeyim ben 75-80 arası bi puan bekliyorum, zaten 2014 de ilk atamada 74 puana kadar memur olduğunu gördük o yüzden kadrolar artılırılsa hepimizin atanma şansı artar inşAllah devletimiz bu konuda bişeyler yapar ve yardımcı olur.

Güzel aslolan bir de önlisans kaç kişi alacağı önemli ben lise de yokum lisans da da önlisans kaç kişi alacak onda varım beni bu bağlıyor şuanda

Her seyde olduğu gibi engelli personel alımında bölümler puanlar ve kadro dağılımında düzensizlik var...Bir ara devlet büyükleri 2016 yılında engelli memur alımının cok olacağını beyan etmişlerdi.İnsallah verilen sözler tutulur..Engellilerin özel sektörde calısmaları cok zor ..zaten bir cok firma engelliyi görünce bırakın mülakatı kapıdan içeri dahi sokmuyor..devletimizin bu konuda daha duyarlı olması lazım..Buna benzer yazılarımızı devlet personel başkanlığına, başbakanlığa, bimer e ....vb birçok yere yazmalıyız...

serkan_socrat çok güzel aciklamissin. Lakin hiçbir zaman 28-29 puan 70 puana denk gelmedi. En kötü ihtimal 75-76 puana denk geldi. Hele bu sene sorular zorsa 30 net 81 civarı bir puana denk gelecek. Standart sapma ile 25 netin 78 puana denk geldiğine bile şahit oldum.

Sınav zor diyoruz ama bu bize göre, yani şahsi kanaat..kimide çıkıp kolay diyor,geneli bilmediğimiz için rakamlarla bişey söylemek zor.Hayırlısı bekleyip görelim diyorum..Allah bütün engelli kardeşlerimizin bahtını acık etsin...

inşaat teknikeri varmı aranız arkadaslar ben 2014 te sgk ya atandım teknık kadroya gecmek ıcın gırdım ama sınav gercezketen zor gectı

cok rahatsız edıyorum özur dıleyerek onlısans karekok sorunun cevabı neydı bıde tarıhte seyh saıt c sıkkımıydı ( hatırlayamadıgım ıcın ) bıde antalya sorusu neydı bılen varsa yardımcı olursa cok sevınırım

yardımcı olacak bılgısı olan yok mu ?

önlisans soru ile yardım

kardeşlerim önlisanstan karekoklu sorunun cevabını , osmanlıdakı ayaklanma seyh saıt c sıkkımıydı , bıde antalya cevabı olan cografya sorusu neydı bılen varsa yardımcı olursa gercekten cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım

kardeşlerim önlisanstan karekoklu sorunun cevabını , osmanlıdakı ayaklanma seyh saıt c sıkkımıydı , bıde antalya cevabı olan cografya sorusu neydı bılen varsa yardımcı olursa gercekten cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım

şeyh sait cevabı doğru kareköklü olanda 6kök5 cıkacak

ıkı sık arasında kalmıstım cerkez ethemle seyh saıt mı dıye c sıkkını ısaretlemıstım sımdı hatırlamıyorum :)

Çok çalışıp çok basit hatalar yapan biri olarak inşallah sizde atanirsiniz bende diyorum. 2014te bi arkadaşın 29 neti vardı 78 puanla ilk atamada atandı. Gözünüzde o kadar büyütmeyin 30 netle ilk atamada rahat atanirsiniz. Dedigim gibi tercihleri nasıl yaptığımızda bitiyor iş.

Bende biraz tırsıyorum 39 netim var sonucu merakla bekliyorum,ilk kez girdim Ekpss,daha önce kpss de aldığım netler daha çok olmasına rağmen puanım 80 civarı geliyordu ve atamam olmuyordu.Derya inşallah dediğin gibi olur sınav sonucunu öğrendikten sonra,sınav gözümüzde küçülür.Gerçi bu yorumun içime su serpmedi değil :) ...

ben 25 netle 74,11 puan alarak ıstanbul sgk ya memur olarak atandım hatta suan masamın basından yazıyorum bızım gıbı memur olupta yukselmek ıcın gırende cok bakın ben 76 77 puan alırım ama memurluk yazamıcam sadece ınsaat teknıkerlıgı yazabılırım cunkı benım gıbı bırsuru ınsan var bu yuzden sıralamanızda korkutmasın sızı

İnşaat Teknikeriyim,2014 te kaç puanla atandınız ve kaç kişi atandı bizim bölümden,bilginiz var mı bu konuda.

ya mimetcan su seyh saıt c sıkkımıydı a sıkkımıydı bıde antalya cevabı olan sorusu bıde koklu sorunun cevabı neydı kardes ?

şeyh sait benim kitapçıkta c şıkkıydı,sualtı sporu hangi ilde en çok yapılırdı sorusu sanırım,ben Antalya yaptım cvp.Karekök cevabı 3kök5 buldum ben.İyi çalışmalar osivaslı5834.

İmam Hatip, Kuran Öğreticisi..

Bu tür bölümler çoğu zaman boş kalıyor..

Umarım daha çok hizmetli ve memur (bilgisayar işletmeni,vkhi,vb tarzı) kadroları olur..

Üst Alt