Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisanstan girenler, nasıl geçti? Hatırladığınız soru ve cevaplar?

valla bana inanılmaz çok basit geldi sorular tek takıldığım soru matematikden karekök sorusu. ben şıklara 3 karekök 2 işaretlemiştim inşallah doğrudur bide cumhurbaşkanı seçimine ben 2022 işaretledim. 2015 de cumhurbaşkanı oldu diye hatırlamıştım. buna sinir oldum.
gerisi çok basit. belkide bütün sorularım doğrudur. ÖNLİSANS ISITME - 2

arkadaşlar sonuçlar ne olursa olsun. hayata küsmeyin hayat devam ediyor..
tercih konusuna gelicek olursam tercih de ben sadece ANKARA yı yazacağım..

ortaöğretim başvuru sayısına bakıyorum. 50 bin kişiye yakın kişi başvurdu. bunlardan 4000 i atandı. ortaöğretim mezunu ne işe yararki neyse.
önlisans ve lisans daha avantajlı diye düşünüyorum. başvuru sayısı çok az.

Önlisans coğrafya sorusunda yanlışlık mı var?
soruda aşağıdaki ovalardan hangisi teknotik ova değildir diyor ben mi yanlış hatırlıyorum şıklar
bursa eskişehir adapazarı tokat (erba) erzincan
şimdi bakdığımda bu şehirlerin hepsi teknotik olarak gözüküyor eğer hata varsa iptalini istesek iyi olur bir soru bir sorudur

[FONT=Trebuchet MS]* Türkiye’nin ovaları içinde yer tektonik ovalar ve bölgeleri:[/FONT]

• Marmara Bölgesi: Adapazarı Ovası, Balıkesir Ovası, Bursa Ovası, Mustafa Kemalpaşa Ovası, Ergene Ovası, İnegöl Ovası Marmara bölgesinden bulunan tektonik ovalardır.
  • Ege Bölgesi: Soma ovası, Bergama ovası, Turgutlu ovası, Salihli ovası, Akhisar ovası, tire ovası, Torbalı ovası, Alaşehir ovası, Söke ovası, Ödemiş ovası, Yeni Pazar ovası ve Koçarlı ovası Ege bölgesinde bulunan tektonik ovalardır.
  • Akdeniz Bölgesi: Amik ovası ve Kahramanmaraş ovası Akdeniz bölgesinde yer alan tektonik ovalardır.
  • Karadeniz Bölgesi: Bolu ovası, Düzce ovası, Tosya ovası, Sulu ova, Taş ova, Merzifon ovası, Erbaa ovası, Niksar ovası, Turhal ovası, Zile ovası ve Artova ovası Karadeniz bölgesi tektonik ovaları içinde yer almaktadır.
  • Doğu Anadolu Bölgesi: Malatya ovası, Elazığ ovası, Varto ovası, Hınıs ovası, Karlıova, Iğdır ovası, Elbistan ovası, Erzurum ovası, Erzincan ovası, Yüksekova, Tercan ovası, Pasinler ovası Doğu Anadolu bölgesinde yer alan tektonik ovalardır.
  • İç Anadolu Bölgesi: Konya ovası, Kayseri ovası, Develi ovası, Aksaray ovası, Eskişehir ovası, Çubuk ovası İç Anadolu bölgesinde yer alan tektonik ovalardır.
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Ceylanpınar ovası, Suruç ovası, Birecik ovası, Harran ovası Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan tektonik ovalardır.

VALLAHİ AYIPTIR YA MILYONLARIN GIRDIGI KISILERIN SINAVI 1 GUN SONRA ACIKLANIYOR BIZIM SORULARIMIZI BILE YAYINLAMIYORLAR İNsanda suphe uyandırıyor buda vallahı ayıptır

Kafam zaten oldu bir milyon herkes benim yaptığım şık doğru diyor ben de şaşırdım a mı b mi c mi Yayımlansa anlayacaz

arkadaslar dını magra cografya sorusumuydu ? zonguldak vatandaslık sorusumuydu onlısans

yokmu hatırlayan ?

kardesım dını magra cografya gıbı gelıyor bana cunkı cografyadan 5 soru vardı 1 antalya 2 tektonık dıgerlerını hatırlamıyorum

Arkadaşlar Coğrafya sorusunu hatırlayan varmı ?şiklarda Antalya şu altı Rize yelken urfa dağcılık vardı o soru neydi???

Benim hatırladığım kadar soru.Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır diye?

eşleştirmelerden hangisi doğrudur diyordu bakalım acıklansın sorularda yalnız %5 acıklanacak sorularıda tam anlamıyla göremicez

Hocam mesela 1. Dünya savaşı sonucu yapılan anlaşmalar soruluyordu bazıları öncesini sordular diyor ben de sizin gibi antalya dogru doruyu soruyordu diyorum bazıları yanlışı soruyordu diyor kafam çorba oldu desem yeridir

kardeslerım onlısanstan cografya sorularını hatırlayan varmı varsa yardımcı olursa sevınırım hangılerıydı _?

hiç mi hatırlayan yok vardırda ıkı satır yazmaya yardımcı olmayan yoksunlar var

yyazıklar olsun baskada bısey demıyorum

mat vardı A şehrinden B şehrine aynı anda hareket eden iki araç sorusu vardı birinci araç 3 saatte ikinci araç 4 saatte varıyor buna göre A şehri ile B şehri arası kaç km dir.?
cevap : 3600 bulmuştum

su cografya sorularını hatırlayan varmı 5 taneydı antalya vardı , tektonık vardı.

ula hıcbırınız cografya sorularını hatırlamıyormusunuz yok kale almayıp cevap mı yazmak zor gelıyor

öncelikle 2016 ekpss sınavına giren tüm arkadaşlarıma istedikleri puanı almaları dileklerimle merhaba diyorum antalya sorusunu hatırladığım kadarıyla şöyleydi
aşağıdaki eşleştirmelerden hangi yanlıştır
antalya - su altı dalışı
bolu - golfçülük
şanlıurfa- dağ sporları
ben şanlıurfa yı işaretledim yinede bilmiyorum yanlış yönlendirmeyelim arkadaşlarımızı.....

coğrafya sorusu vardı
AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ BÜYÜK ŞEHİR DEĞİLDİR
MANİSA , ANKARA, İSTANBUL,MARDİN, ZONGULDAK ben zonguldak 'ı işaretledim

mat vardı A şehrinden B şehrine aynı anda hareket eden iki araç sorusu vardı birinci araç 3 saatte ikinci araç 4 saatte varıyor hızlı giden araç yavaş giden araçtan 30km daha hızı fazla, buna göre A şehri ile B şehri arası kaç km dir.?
sorusunun çözümü
x =(v+30).3 hızlı giden araç
x=v.4 yavaş giden araç

v.4=(v+30).3
4v=3v+90
4v-3v= 90
v=90
v'yi yukarıdaki iki denklemden herhangi birine yazarsak
x=v.4
x=90.4
x=360 olur şimdi diger denklemde V yerine koyalım sağlama yapmak için

x=(v+30).3
x=(90+30).3
x=120.3
x=360 olur

koklu sorunun cevabını hatırlayan varmı
3 kok 2 yaptım ama nekadar dogru bılmıyorum

osivaslı5834 soruyu hatırlamıyorum ama soruyu hatırlayan varsa çözümde yardımcı olabilirim o soruyu yaptım diye hatırlıyorum.

tarihte hatırladığım 1 kaç soru var 1.göktürlerin kurucusu kim- bumin kağan ben ise kutluk kağan
ATATÜRKÜN GİTMEDİĞİ OKUL d harfiyle başlayan bir şık vardı
atatürkün d üniversitesini adını hangi üniversite koymuştur- istanbul

vurkan kardesım yardımın ıcın tesekkur ederım sınavında guzel gecmıs anlasılan ınsallah atanırsın bransın ne kardesım

Antalya sorusu hangisi doğrudur diyordu ben böyle hatırlıyorum fakat gün geçtikçe süphelenmeye başlıyorum

aynen notur kaldım suan ulan hangısını ne yapmısştım dıye bakakalıyorum :)

Üst Alt