Merhaba benim puanım 82.7 sıralamam 1730.3000 kişinin atanacağını duyduğumda kesin atanırım diye düşünüyordum fakat eğer torpil işliyorsa bu puanla girmem zor görünüyor.siz ne düşünüyorsunuz torpili olmayanların atanma şansı nedir
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ben memur olursam akp değil allah sayesindedir. Bu arada ben 4400.sıradayım, ilk atama olmazsa ikinci atamada atanıcam. Yani düşük puan alıpta, gelip burda klavye delikanlılığı yapmıyorum. Belki siz hayatıbızdan memnun olabilirsiniz. Burdaki bi çok kişi gibi bende engelliyim. Ve işsizim. Her ay hastanede muayene olabilmek için 65 tl yatırıyorum ve hastaneye gitmesem bile yatırıyorum. Açıkçası bu zamana kadar devletin bana bi yararı dokunmadı kardeşim. Siz halinizden memnunsunuzdur bilemem. Bitane kötüye giden olay yok mu ülkede şimdi? Istanbul çöplüktü eskiden diyosun. Şimdi o çöplüklerin olmadığı yerde Bomba saldırısına maruz kalan şehitlerimizin vatandaşlarımızın kolu, bacağı var. Git bak. Ülke yönetmek çöp toplamakla, yol yapmakla olmuyo. Almanyada 1 dakika elektrik kesildi diye ülkenin enerji Bakanı istifa ediyo, Soma da 301 işçi maden kazısında şehit oluyo, bizim enerji Bakanı tebessüm ediyo. Ya bırakın allah aşkına boş muhabbet yapmayın. Ne bürümüş sizin gözünüzü ya.