Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss'de torpille girenler atanmamıza engel mi?

Uzun yazdım biraz okunmaz şimdi Allah bilir ya :D Neredeyse nefes almamızı da akp veriyor der gibi gördüm bir an sizi yaa :) (hoş tayyibi peygamber ilan edenler de vardı) neyse kabul etseniz de etmeseniz de bu ülkede hemen hemen her yerde torpil dönüyor ve bu işler parayla oluyor ve kabul edin ki bu hükümet parayı çok seviyor, bende araştırdım ve torpil bulmuştum bir milletvekili sekreteri memurluk için bir kaç sene öncesinde benden 15 bin istemişti yani paran varsa işin hazır sınava formalite giriyorsun gerisi onlarda.. Konu dağılacak ama birisi hastane demiş paran varsa bakılıyor devlet hastanesinde önemli bir hastalığın ağrın sızın olsa kaç ay sonraya atıyorlar seni ölmüşsün sürünüyorsun tırt.. En basiti ya ülkenin gidişine bakar mısın her Allah'ın günü şehit haberi patlayan bombalar ölen siviller ama bizim konumuz ne başkanlık sistemi varsa yoksa o, biri 17 25 aralık demiş neden o olay açıklığa kavuşmadı madem hiç bir şey yok madem suç yok para yok neden üstüne gidilmedi üstüne gidecek kişiler görevden alındı hala muallak yazacak o kadar çok şey var ki ayrıca suçsuz yere o kadar insanın yaşam hakkına gasp ettiler ki bu da kul hakkıdır teröre destekmiş ee fethullah hocayla yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi sonra ne oldu fetö terör örgütü ee o zaman sende kaç sene yardım yataklık yaptın senin niye ceza payın yok koza da kaç kişi ekmeğinden oldu buna benim akrabamda dahil işte herkes ettiğini bulacak bir şekilde bu ülkede akp nin yaptığı en iyi şey algı operasyonudur bunu da gayet iyi başarıyorlar yandaş insan ve medya çok maalesef, eğer ki mualifsen heleki tayyibe bir şey söyle anında içerdesin bunlar doğru şeyler değil doğru bir yönetim değil yine en basiti ülkemiz artık yaşlı nüfus oluyor tayyibin 3 çocukta ısrarı bir bakıma doğru ama bunu güzelce ifade etmek varken sayısal verilerle açıklamak varken neden bu konuyu dine bağlarsın (çıkış kapısı o çünkü) zaten bir çok kişiyi dinden soğuttular kabul edin ülkemiz batık durumda aklı başında insanlar tek çocukla yetiniyor hatta evlilikler bile azaldı boşanmalar artar oldu zaman kötü insanlar kötü geçinmek zor her şey pahalı artık sokağa çıkmak bile tehlikeli hale gelir oldu ben geleceğimden endişeliyim yanlış siyaset yanlış yönetim var ülkemizde bunu dile getirmeye çalıştığında sokağa çıktığında anında müdahale oluyor tekrar insanların sokağa çıkıp toplanmalarını istemiyorlar ciddi anlamda korkuyorlar çünkü :) Ama belli kesim hala ülkeyi güllük gülistanlık görüp oy vermeye devam ediyor çünkü onlar bu manzarayı gördükleri halde görmemezliğe getiriyorlar bunun sebebi de ya çıkar ya da korku (kiii bunu ifade eden çooook insan var) başka hiç bir şey değil!!! Son bir şey arkadaşımla bir kişi aynı yeri yazıyor ve o yere nitelikler aynı olmasına rağmen puanı daha düşük biri yerleşiyor sonuç dava açıldı hak aramak için 2014 sonuç hala ilerleme yok!! 2016 yarısı :) Selametle...

Yazmayım yazmayım diyorum yazıyorum artık ... biraz uzun olacak benim yazı da emel emel Arkadaşım yazını okudum kesinlikle haklısın her konuda sonuna kadar HAKLISIN... (ben 2012 maliye mezunuyum 4 sene evim eşim ve 2 çocukla sorumluluklarıma rağmen kpss çalıştım olmadı:( hem de öyle böyle çalışmak değil hukuk iktisat muhasebe maliye G.Y G.K çalıştım olmadı olmadı sebep : TOPPİL RTE nin amaç belli süper güç tek hakim olmak kim ilerlediyse önünü kesmedi mi fetö örgütünden doğmadı mı Kendisi zaten eminim ki çıkarlarında anlaşamadılar tıpkı selahaddin demirtaş ile anlaşamadıkları gibi ben bir anne olarak en az 3 çocuk yapacağım eee sonrası büyümesi giyinmesi okulu kendin EĞİTİM SİSTEMİNİ zaten ülkende oturtamadın sınav soruları yanlış hesaplama yanlış bir sene içinde 2 kere sistem değişir mi hadi onu da geçtim yabancı uyrukluların direkt üniversite hakları var! benim çocuğum yani TC VATANDAŞI 30-40 kişilik sınıflarda birşey öğrenemesin dershaneye gitsin emek zaman para ... onlar direkt üniversiteye ... di mi? Gençlerimiz çocuklarımız bu kadar değersiz olmamalı olamazzz SAĞLIK düzeldi süpeeerrr bebek ölümleri yok denecek kadar azaldı kuyruklar yok ilaçlarımızı rahat rahat alıyoruz değil mi bir ödediğiniz vergilere bakarmısınız yakında nefes vergisini de yapıştırmasa iyi heee engelli maaşı yaşlı bakım parası yani maddi destek değil mi AB DAVASI olmasa OY KAYGISI (son atama direkt örnektir) olmasa bunların olabileceğini düşünüyorsanız gerçekten yazık vatana millete asker polis yetiştirelim değil mi ŞEREFTİR benim için ancak yaptığın açılımın nereye açılacağını düşünmen gerekiyor CUMHURBAŞKANIYSAN ama okudu memur olamadı iş bulamadı boy kilo tuttu mu paralı asker polis... sonrası malum şu içine düştüğümüz kaosta şehit şehit şehit... heee en önemlisi de AÇILIM: sen git pişmanlık yasası çıkar...dağdan inene iş aş ver! onlar teşkilatlasın sana kafa tutsun olan çocuklarımıza gençliğimize olsun güzelim topraklarımızı kana boyasınlar canımızı ciğerimizi söksünler sonra o 3 çocuktan 2 ŞEHİT 1i de terörist olsun eee başka ekonomi düzeldi öylemi vatan gittii gidiyor parsel parsel...özelleşmeyen kurumumuz kaç tane kaldı eee trink para tabiki saray giderlerini karşılamak gerekir. kaç memur kaç işçi maaşı eder acaba acaba??? Onu da Geçtim sürekli yeni üniversiteler yapılıyor bölümler açılıyor güzeeelll? kalite nitelikli istihdam iş imkanı yok! var da dayısı amcası olana var... Ben vergi müfettişliği istiyordum çalışıyordum hem de psikopat gibi uykusuz uykusuz taaa ki iç yüzünü öğrenene kadar.. üniversiteden sıra arkadaşımın birisi kaymakam 3 tanesi gelir uzmanı öğrendiğim dinlediğim hep aynı nakarat aynı :TORPİL yani DAYI neyse 8-9 sene önce geçirdğim farkında olmadan geçirdiğim nice ataklar ve rahatsızlığım engel nedeniymiş torpil ekpssde var mı bilmiyorum olmadığını da sanmıyorum! ancak 91.311 aldım 179. oldum bu sene hiç çalışamadım sadece denemeler ve güncel konular dışında nasip diyorum artık heee SİGARA YASAĞI süper oldu es geçmeyim GERÇEKTEN çocuklarımız için...
Lisans için kimse zor demesin G.Y. 30 doğru G.K 21 doğru 9 yanlış

Konu siyasete gelmesin diye dedim ama dinleyen yok ki..akp'ye muhalefet olanlar akp'nin eksilerini söylüyor, akp'li olanların akp'nin artılarını söylüyor herkes langır lungur yazıyorda yazıyor..
Bu millet solcu eceviti de gördü chp'nin çocuğu ecevit ne yaptı? apo'yu idam etmedi idamı kaldırdı, ekonomi krizi ülkemizde getirdi anamızdan emdiğimiz süte kadar aldı imf bizden, ab ve bm bizi takmıyordu bile, su sırası kuyrukları vardı 90'ları yaşayanlar bilir, ilaç kuyrukları, hastahane kuyrukları, parası yetmiyor diye ameliyat olamayan insanlar, aç kalıpta tok diye geziyorduk ortada..
Şimdi kalkıpta akp geldikten sonra şu oldu bu oldu demicem 90'ları hatta 80'leri yaşayanlar zaten bilirler, eskiden torpil yokmuydu peki? terör yokmuydu peki? şehirler bombalanıyor, halkımız askerimiz şehit oluyor sadece şimdi mi oluyor bu? terör nasıl biter biliyor musunuz; silahla bitmez hiç bir terör örgütü silah ile bitirilmemiştir ingiltere ira terör örgütünü anlaşarak bitirdi, ispanya eta terör örgütünü anlaşarak bitirdi, pkk şerefsizlerini vurdukça çoğalıyorlar vurdukça çoğalıyorlar. demek istediğim 14 yıl önce 90'lar 80'ler terör daha kötüydü canı sıkılan bomba patlatıyordu koca koca insanlarsınız elinizin altında internet var açın bakın, solcu ecevitte baştaydı, sağcı bahçeli de baştaydı ne yaptılar? sadece bugüne bakarak neden yargısız infaz yapıyorsunuz? 14 yıl önceye de bakın bu millet 30-40 yıldır pkk terörünü çekiyor yeni bişey mi bu? muhalefet ortaya düşüyo devlet suçlu devlet suçlu diye ula senin adamların baştaydı zamanında neden bitirmediniz terörü o zaman? yani bir akp'li erdoğancı değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme derler atalarımız, akp ve erdoğanı hazmedemeyen insanları gördükçe akp'nin oylarının neden sürekli arttığı belli oluyor, anca boş laf çünkü muhalefet oturup ya neden herkes akp'ye oy veriyor gelin bi oturalım tartışalım seçmeni halkı ikna edelim demiyor, onun yerine boş laf sürekli saldırıyorlar akp'ye buda akp'nin işine geliyor oyları artıyor..Biraz araştırın 14 yıl önceyi terörün, ekonomik sıkıntının, açlığın susuzluğun, ilaçsızlığın ne demek olduğunu o zaman görürsünüz..

Kardeşim bana 65 lira yerine 650, 6500tl öderdin dahada devletin yararı olmadı diyosun, dedin. Sana bi soru sormak istiyorum. Nerden biliyosun? Belki başka bi iktidar daha güzel imkanları sağlıcaktı? Size laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan daha zor. 17-25 aralık davasına gelince, 3 bakan için takipsizlik kararı verildi çünkü, yemiyoo.. bugun o akp nin eski bakanlarıyla iş yapan ortak olan, Reza Zarrab, Amerika da tutuklu.. yolsuzluktan, kaçakçılıktan. Ülke ekonomisi gelişti çok büyüdük avrupa da diyo, her sene milli gelir azalıyo, ekonomi gelişiyosa neden milli gelir azalıyo? Bi kardeşimiz, dinden soğuttu bi çok insanı demiş, katılıyorum. Sayın Cumhur Başkanımız, Kürtçe çeviri yapılan kuranı kerim ile mitinge çıktı oy toplamak için Doğulu vatandaşlarımızı dini değerlerinden vurmaya çalıştı ve başardıda. Ama şunu farkedin ve islamdan soğumayın , insan kusurludur, islam kusursuzdur. Müslüman insanlara bakarak İslamî yargılamayın kardeşim. IMF ye olan borcumuz bitti. Ne güzel demi? Borç bitti bitmesine ama ülkede devlete ait biyer kalmadı.. "Vatan, onu parsel parsel satanların değil, uğrunda dar ağacına gidenlerin vatanıdır!" Dahada söze gerek yok..

bu ülke daha dün kurulmadı bundan önce tam 58 hükümet kuruldu neden bu kadarı yapılmadı?... hepiniz boş konuşuyosunuz ben chpnin içinden çıktım ne olduklarını gayet iyi biliyorum vatan gidiyo yok laiklik elden gidiyo ayağına bizi dinden soğuttular adamlar milletin gözüne baka baka pkkyı savunuyor farkındamısınız? bana akpnin alternatifini göster hangisi daha iyi olur söyle

gel gelelim ülkede devlete ait bişe kalmadı demişsin evet kalmadı iyide oldu ben tekel fabrikasının yanında oturdum 15 sene ve 1 kişinin yapabileceği işi 10 kişi yapıyodu bir tane depocu adam vardı haftada 2 kere mal geliyodu onun haricinde yatıyodu sabahtan akşama kadar tekelin bahçesinde rakı içiyodu düzen yoktu ve memur gibi maaş alıyolardı... ayrıca tekel satıldığı için devlet zarar edeceğine kar etti hemde vergileri istediği kadar arttırabiliyor bunun nesi zarar bodoslama kötülüyosunuz düz mantık bakarsan her yaptığı kötü adamlar devlet yönetiyo senin evini değil.

Daha öncede dediğim gibi, hepsi birbirinden beter. Ben bi parti yanlısı değilim. Ben müslüman biri olarak, yok resmi kurumda türbanlı çalışamaz laiklik var diyenlerede karşıyım. Her insan hür iradesiyle istediğini yapar kardeşim kimse laf edemez. Batılı topluma özenen laikliği savunana karşı olduğum kadar, insanların düşünce özgürlüğüne, yazdığı doğru haberlerden ötürü hapse atılmalarına, sırf havuz medya olmadığı için kapatılan kanallara, anayasasının kanunlarını çiğneyen hükümetede karşıyım. Diktatörlüğe karşıyım kardeşim. Ne yazarsanız yazın cevap vermicem, söylücek sözümün olmadığından değil, bişeylerin değişmiceğini bildiğim için. Vesselâm..

neyse kardeş sen bildiğin gibi devam et inşallah ekpssyi kazanırsın biraz ters gittim sana kusura bakma ama dayanamıyorum birazda oruçtan oldu

Allah kabul etsin kardeşim. Inşallah atanırız, rabbim en hayırlısını bilir. Eskiden hangi partiden olursan ol, bi araya gelip muhabbet sohbet edilirdi, küslük olmazdı, kavga olmazdı. Şimdi iki ayrı partiye oy veren sanki iki ayrı devlet gibi.. birbirine düşman hep insanlar. Belkide amaç buydu.. Türkiye gibi güzellikler, madenler başka nerde var. Milleti birbirine kırdırıp ülkeye manda ve himaye getircek belki dış güçler. Tıpkı Irak'ta olduğu gibi..

Siyasete girmesin diyoruz ama siyaset aslında her yerdedir, söylenenlere cevaptan ziyade hep geçmişle kıyaslama yapılmış kimse geçmiş süperdi demiyor ki zaten :) ayrıca geçmiş geçmiştir 14 yıl içinde olan şeylere bakın günümüze bakın, terör bitme noktasındaydı akp geldiğinde ayrıca bu zamana kadar da terörü davulla zurnayla karşılayanıda görmedim terörün yeniden canlanmasına sebep olan akpdir el ele tutuşup sahneye çıkmışlardı onca sivilin askerin katili olan kişinin neredeyse destekçisi oldular onların apo posterlerine müsade oluyor hiç bir şey yapılmıyor ama bizler T.C devletini kuran Atatürk posteriyle iki adım attığımızda polis başında bitiyor bu ayrımcılık değil de nedir? Tayyip kendi demedi mi biz onlara müsade ettik rahat bıraktık işte o sırada da adamlar(!) döşediler mayınlara her yeri, nasıl olduysa kimse de görmemiş!!!! Hele şu tır meselesi madem yardım göstersene gururla yok o da paldır küldür kapandı haber yapanlar cezalandırıldı Kusura bakmayın ama evet şu an her gün şehit var durumumuz iyi değil belki yanlış siyaset uygulandı bile diyemiyorsunuz yazık size bu kadar gözü kapalı duyarsız olmuşsunuz hatayı biraz kendi partinizde aramak yerine hala başka yerlerde ve geçmişte arıyorsunuz o oylar da nasıl artıyor çok iyi biliniyor, bizim ülkemizde artık bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var kimsenin canı yanmadıkça bunu göremicek koza demiştim akrabam çok iyi akpciydi ama oğlu ve gelini işten çıkartılınca ve aylarca işsiz kalınca yani canı yanınca demediğini bırakmıyor şimdi böyle mi olması gerek, tek tek mi canınız yanacak şu an ülkemiz yanıyor zaten ama o ateş illaki bir dokunacak anca öyle anlayacaksınız değil mi parti işini takımlaştırıyoruz fanatikliğe gerek yok her şey gün gibi ortada!! Akp ve akpye deli gibi inananları Allah ıslah etsin diyorum daha da bir şey demiyorum..Bizim yanlışımız varsa bizi de ıslah etsin!! Ama cennet gibi vatan bölünüyor hatta bölündü en büyük bölünme zaten insanlar arasında oldu herkes kutuplaştı artık kimsenin kimseye tahammülü kalmadı, bunu da çok güzel başardılar akpliler dinden bahseder ama akp ile ilgili fikrini söyle anında küfürü basar sizi dinsiz yapar burada yazan arkadaşları tenzih ederim ama ben çok karşılaştım sonra da ben müslümanım der :) Neyse daha yazmıyorum :)

Bak ben buna kızarım işte, Kim bölündü? doğuya da gitsen batıya gitsen bayrağımız orada dalgalanıyor? oradan buradan duyup element uydurmayın, kim demiş terör bitti akp geldi yeniden hortladı diye? terör savaşarak bitmez doğru yada yanlış bu hükümet ilk kez terör için bişey yapmak istedi ingiltere ve ispanya örneğinde ki gibi terör bitirilmesi için ya masaya oturulucak yada Allah ne verdiyse dağ taş şehir vurucaz hepsini,14 yıl öncesine bakmayalım diyorsun terör yeni bişey değil ki bunu anlamak çok mu zor? akp'li ıslah etsin diyorsun yaklaşık 30-35 milyon insan akp'li yanlış hatalı da siz mi haklısınız? tv den izleyip nette iki haber okudun diye Türkiye'nin sorunlarını çok mu iyi bilir oldunuz? geçmişine bakmadan geleceğe bakamazsın, her düşünceye saygı göstermek zorundayız, ben izmir'in göbeğinde yaşıyorum ağzına kadar chp'li sorsan ne Atatürk'ü bilirler nede modern olmayı, nede medeni olmayı bilirler, anca gece gündüz alkol içip, ona buna laf atıp, açık saçık giyip, küfür etmeyi modernlik sayıyorlar, milyonlar var böyle izmir de, keşke tayyip diktatör olaydı da böyle özgürlük vermeseydi, gördük solcular bu ülkenin başındayken bu millet tarihini bilmediği için bu durumda zaten, gelmişiz 2016'ya oyların nasıl yükseldiğini biliyoruz diyorsun, İzmir de sandıkçıların hepsi chp'nin adamıydı burda bile %35 oy aldı güya chp'nin kalesi İzmir..
Dediğim gibi karşıyı anlamadıktan sonra boş konuşmanın anlamı yok, otur düşün o kadar insan neyi görmüş de akp'ye oy veriyor sadece düşünmek gerek, özgür bir ülkedeyiz ama birbirimize karışmayı eleştirmeyi çok seviyoruz..akp'li değilim ama akp'li olmak için insanları zorluyorsunuz yemin ederim..

öncelikle belirtmek isterim torpil her zaman vardır,her partinin kendine göre yerleştirmesi gereken kadrosu olur.mesela akpnin seçimde çalışanparti için gecesini gündüzünü harcayan insanlar var,eee tabiki bu insanlar önceliklidir,bu chp içinde aynıdır mhp içinde aynıdır.diger bir konu emel hanımın yazdıklarına kısmen katılıyorum,ben 2 dönem akpye oy verdim,ilk dönemleri bayagı güzel şeyler yaptılar,ama şu bir kaç yıldır bana göre yaptıkları herşeyi berbat ettiler,dış politika bitti.içerde işler iyi degil,bütün komşularımızla kavgalıyız,milleti resmen ayırdılar.bunun sonucunda bir kutuplaşma dogdu,ben ülkenin şuanki durumunu pek iyi göremiyorum.ve yolsuzluklarda hiç cumhuriyet tarihinde olmadıgı kadarda artmış durumda,yukarıda arkadaşlar yazmış bir çok hatalar yapıldı,ve anayasal sistem tek adamlıga dönmüş durumda,bügün gelinen noktada sayın cumhurbaşkanı ne derse o oluyor ama şöylede bir gerçek var,sayın cumhurbaşkanı hiç seçim kaybetmemiş,girdigi her seçimden 1inci olarak çıkmış ve 14 yıldırda tek başınada iktidar.haliyle hep kazanmanın verdigi bir güçle hareket ediyor,kendisini dinleyeni yanında tutuyor,kendisinden farklı düşünenide tasfiye ediyor. ve bu gücünüde milletten alıyor.millet bu şekilde yönetilmeyi istiyor demekki.ben ülkemde demokrasi olduguna inanmıyorum ama.sandıktan çıkan sonucuda ister begenin ister begenmeyin kabul etmek zorundasınız..

evet atomu parçalayıp uzaya çıkan arkadaşlarımıza konuşmalarından ötürü teşekkür ediyoruz 😂 dipnot: issizim 😂

Üst Alt