Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları 24 ağustos'ta (kesin tarih!)

Leo34

hangi alandan mezun oldunuz ? Benim puanımda hemen hemen aynısı, oysa ben çok umutluyum.

sarasota

Ya öyle de, işte o zamana kadar ne yapıcaz, aşağı yukarı 7-8 ay boş gezmesi var, hali hazırda bir meşguliyet olsa dediğin çok uygun olurdu, daha yeni işten ayrıldım ben mesela, motivasyon olarak da yeni iş aramaya hazır değilim. Hayırlısı neyse olsun.

ben atanamıycağım için heycanlı değilim atanan arkadaşlara bol kazanclı mutlu başarı dolu bir hayat dilerim hepiniz için hayırlı olsun kardeşlerim

Ekpss sonuçları bugün açıklanıyor

Allah herkesin gönlüne göre versin. ( AMİN )

nasıl yani tercih sonuçları bugün açıklanmayacak mı?

yapılan açıklamada yarın açıklanacak diye bir ibare yok ben öyle bişey yapacaklarına ihtimalde vermiyorum anastezi18 arkadaşım yanlış anlamış heralde

25 yazmıyor nereden gördünüz?Yanlış bilgilendirmelerden kaçınalım artık.Bu kadar bilgi kirliliği olan bir toplum olmamalıyız.

evet arkadaşlar daha fazla gerilmeye gerek yok hepsi bugün açıklanır.Allah yardımcımız olsun.

amin..bir an yinemi ulan diyesim geldi..ama neyse bugün açıklanacak nihayet :)

1NkaA5.png

ALLAHIM NOLURSUN BU SEFER ATANAYIM..​

biz saat kaç gibi sonuçları öğreniriz ösym nin sitesinden...varya acayip heyecanlıyım..bildiğin yerimde duramıyorum şuan..

fringe

11 de kura çekileceğinden bahsediliyor. Sınava girenlerle birlikte aynı saatte olması gerek

@ibrahimcataltr

o zaman güzel haberlerini bekliyorum inşallah..ne diyeyim allah gönlüne göre ve hayırlı olanı versin kardeşim..

79 puan ile lise 3700 sıradayım bu atamadan pek umudum yok ama hakkımızda hayırlısı

Daha önce atanan birisi olarak,bütün engelli arkadaşların haklarında hayırlısı olsun.. İnşallah severek çalışacağınız kadrolara kurumlara yerleşirsiniz..

Üst Alt