Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları 24 ağustos'ta (kesin tarih!)

atanan varmı acaba ben atanamadım ya bu nasıl olacak yıne depresyona girdimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ortaöğretim 78 puan atanamadım. Atama listesini ösym nekadar zamanda açıklar?

Kura ile olanlar açıklanmadı sanırım

[FONT=&quot]Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz.[/FONT]
böyle yazıyor.

Ya ben sınavsız girdim ilkokul mezunuyum ne zaman açıklanır bizim sonuçlar

1039 en az olan rakam bunun sonucu en düşük 83 ile kapatmış 4001 ikinci atamada ise 75 ile kapatır tahminen lisans. İkinci atama için çalışmalara baslamaliyiz arkadaşlar.

Ortaöğretim 262. sıradaydım hepsine memurluk yazmıştım yerleşemedim, çok ümitli değildim ama yinede üzüldüm, ikinciye kısmet artık...

Yine her tarafa yazicaz vekillere bakanlara sosyal medyada twitterda hashtag açıp face te yazarak daha fazla aktif olacaz.

best

valla bende anlamadim bakanliklari trt yi il ozel idareleri hastaneleri ve belediyeleri yazdim toplam 22 yer yazdim yinede olmadi.

HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.

Ben sıkıldım, bunaldım artık...

Yıllardır atanamıyorum, yıllardır ailem üzülüyor...

Çok kötüyüm çok!..

Milli eğitimde 2200 kişilik kadro varken orman müdürlüğünü yazarsanız herhalde atanamazsınız.bunu da devletten bilin de mum dikin üstüne

atanamayan arkadaşlar üzülmesin , bundan sonraki atamaları bekleyin , atanamasanız bile en azından sizden yüksek puan alanlar önünüzden cekilmiş oluyor karamsarlıga kapılmayın . zaman verin biraz kendinize

kırılan arkadaşlarım varsa ÖZÜR DİLERİM belki de ben yanlış anladım...
bir anda yapılan yorum bana TERS geldiğinden öyle bi yorum yaptım kimse KUSURA BAKMASIN...

Üst Alt