Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları 24 ağustos'ta (kesin tarih!)

fringe

İNŞALLAH ATANIRSINIZ KARDEŞİM ONU TÜM KALBİMLE İSTERİM HAKLI OLDUĞUNUZ KONULAR OLABİLİR AMA BU HÜKÜMET SAYESİNDE ŞUAN SINAV KADROSU Şu kadar olsun bu kadar olsun diye konuşabiliyoruz (sınav olmasa konusamazdık demi? :)

morfeuse23

Birde şunu açıklama imkanın var mı, torpilileri filan hariç(daha onları saymıyorum bile, o konuya bile girmiyorum) gaziler ve şehit yakınlarının ailesinden birer ikişer kişi direk memur yapılırken engelilere neden bu hak sağlanmıyo.En düşün Gazi maaşı 3000 küsürler 3 ayda bir engelillere 1000₺ neden reva görülüyor bi bunu açıklayabailirmisin

morfeuse23

Birde şunu açıklama imkanın var mı, torpilileri filan hariç(daha onları saymıyorum bile, o konuya bile girmiyorum) gaziler ve şehit yakınlarının ailesinden birer ikişer kişi direk memur yapılırken engelilere neden bu hak sağlanmıyo.En düşün Gazi maaşı 3000 küsürler 3 ayda bir engelillere 1000₺ neden reva görülüyor bi bunu açıklayabailirmisin

Siz kafayı mı yediniz ki 3000 lira maaş istiyorsunuz.siz kimsiniz ne vasfınız var ki devlet size beleşten 3000 lira versin.gazi olan bu devletin bekası için kendi olan vasfını yitirmiştir.siz ise zaten varolmayan vasfınız için 3000 lira maaş istiyorsunuz.

Siz kafayı mı yediniz ki 3000 lira maaş istiyorsunuz.siz kimsiniz ne vasfınız var ki devlet size beleşten 3000 lira versin.gazi olan bu devletin bekası için kendi olan vasfını yitirmiştir.siz ise zaten varolmayan vasfınız için 3000 lira maaş istiyorsunuz.
Ocean spray

TRT DE Kİ HABER SPİKERİ NE KADAR ALIYORDU..100 BİN TL Mİ HAFTALIK? KİME NE FAYDASI VAR Kİ? KAMUDA ÇOK İNSAN BOŞ BELEŞ PARA ALIYOR..DEVLETTE BUNA GÖZ YUMUYOR..HATTA KENDİSİ BUNU İSTİYOR..YANDAŞLAR UÇUK RAKAMLARLA KAMUDA ÇALIŞIYOR BUDA BİR GERÇEK..

Ösym den önce sonuçlar bizde umarım adı olan arkadaşım vardır :D

İlker Ertuğrul - Osmaniye - Hizmetli
Hüseyin Yahşi - Ankara - Hizmetli
İlknur Yeniçer - Kırıkkale - Hizmetli
Sedat Balakan - izmir - Hizmetli
M.Uysal - AfyonKarahisar - Hizmetli
Arife NAr - Sivas - Hizmetli
Samet Arguz - Trabzon - Hizmetli
Serdar Güner - Bilecik - Hizmetli
Sezen Özkır - Konya - Hizmetli
Adile İlke - Erzurum - Hizmetli
Hayriye Işık - Amasya Hizmetli

Benden Bukadar :)

Şuanda sadece kuralarınkimi açıklandı sınava girenlerinki ne zaman açıklanacak

Devletin bekası için mi devlet kendi elleriyle yerleştirmedimi cematti, senin Cumhur'un demesini bunlar fakir fukaranın memur olmasını istenmiyor diye..! Fakir fukara dediğin kişilerin alayı cematçiydi kendi pisliğini temizlerken yaralandı diye 3000 küsür maaş.Bal tutam parmağını yalar haliyle sende neresini yaladıysan sesin iyin çıkıyo borazan gibi gürlüyorsun

sunucu acıklandı bakabilirsiniz demişti yıne bekleme yıne bekleme :mad:

[FONT=georgia]DUYURU
(24 Ağustos 2016)[/FONT][FONT=georgia]2016 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme:
EKPSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması[/FONT]​
[FONT=georgia]2016 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.[/FONT][FONT=georgia]2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarına göre yapılan yerleştirme işlemi sonuçları, bugün saat 12.15’den itibaren ÖSYM'nin [url]https://sonuc.osym.gov.tr[/URL] internet adresinden açıklanacaktır.[/FONT][FONT=georgia]Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.[/FONT][FONT=georgia]Engelli adaylarımıza saygıyla duyurulur.[/FONT]
[FONT=georgia][/FONT]

Hayırlı olsun arkadaşlar ben yerleştirildim çanakkale :) Memleketime

Sonuçlar açıklandı çok şükür
Herkes için hayırlı uğurlu olsun 😄

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul çok şükürl

Kurum AdıORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Kadro UnvanıMEMUR (BARTIN ULUS)

herkese hayırlı olsun arkadaşlar ben atanamıycam demiştim hayırlısı olsun atanan arkadaşlara sağlıklı mutlu hayatlar dilerim

Lisans 77 ile olmadi maalesef üzgünüm puanlar çok yüksek kapatmış

Üst Alt