Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook linkine tıklıyorum içerik kaldırılmış ne yazıyordu bilmiyorum ama daha önce kura günü atamaların hepsi açıklanıyor, her gördüğünüze okuduğunuza inanmayın..24 ağustos çarşamba günü de hepsi açıklanıcaktır..
ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ HERKEZ AYIN 24Ü DİOR ACEBA DOĞRUMU umutlanıp duruyoruz bi açıklamadılar üstünden 1 ay geçti tercihleri yaptık açıklasınlar artık bilgisi olan paylaşabilirmi herkez için hayırlısı olsun.
salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlıktır cuma mubarek gün cumartesi pazar tatil diyerek geçti günlerimiz hayırlısını diledik oysaki hep biz çarşambaya az kaldı
arkadaşlar benim kimseye yalan borcum yok...
bu işten bir kazancımda yok...
ben sadece bilgilendirmek istedim sizleri...
ister inanın ister inanmayın keyfiniz bilir...
bi dayak yemediğim kaldı!
Sorun olmaz zaten bazı kurumlar rapor süreli olunca yenilemesi isterler sizin şimdi yenilemeniz iyidir yakın tarih olduğu için bide atanma olursa belki aylar sonra kurum çağırır hemen işe gel başla yok
24 gun oldu hala bisi yok Çarşamba da açıklanmaz ise yazıklar olsun sabır mabir kalmadı ya yeter lütfen açıklansın artık hayatımızı ona gore yönlendirecek bu durum! Allah yardımcımız olsun
Dpb'yi bilmiyorum ama ösym tarih vermez şu saatte kura olacak diye,şu an bir daha kontrol ettim geçmiştede böyle bir duyurusu yok zaten ösymnin görevi de değil sadece sonuçları açıklar ve başvuru duyurusu yapar diye biliyorum.