Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonuçları 24 ağustos'ta (kesin tarih!)

Bu ne lan don lastiği gibi uzatınızda uzattınız yeter ya oldu yada olmadı kesinleşsin artık

Facebook linkine tıklıyorum içerik kaldırılmış ne yazıyordu bilmiyorum ama daha önce kura günü atamaların hepsi açıklanıyor, her gördüğünüze okuduğunuza inanmayın..24 ağustos çarşamba günü de hepsi açıklanıcaktır..

Ekpss kura sonuçları kesin 24 ağustosda mı ?

ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ HERKEZ AYIN 24Ü DİOR ACEBA DOĞRUMU umutlanıp duruyoruz bi açıklamadılar üstünden 1 ay geçti tercihleri yaptık açıklasınlar artık bilgisi olan paylaşabilirmi herkez için hayırlısı olsun.

Resmi bi açıklama hala yok. Formda kura için aranan arkadaşlar varmış, eğer doğruysa pazartesi günü ösym kesin bi duyuru yapar 24 ağustos diye.

salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlıktır cuma mubarek gün cumartesi pazar tatil diyerek geçti günlerimiz hayırlısını diledik oysaki hep biz çarşambaya az kaldı

reis çarşamba kuraları çekecek inşallah ogün hepsi açıklanır pazartesi duyururlar çarşambayı

lovehurts

arkadaşlar benim kimseye yalan borcum yok...
bu işten bir kazancımda yok...
ben sadece bilgilendirmek istedim sizleri...
ister inanın ister inanmayın keyfiniz bilir...
bi dayak yemediğim kaldı!

Son düzenleme:
kardeş ben sana vallahi inanıyorum zaten nihayet açıklanacak diye yazdım

Reisimiz çekerse kurayı sonuçlar aynı gün açıklanır hep öyle oldu buzamana kadat

Arkadaşlar sadece burda degil bazı sitelerde de aynı şeylerden bahsediliyor yani çağrılanlar var doğru bilgi arkadaşımızın verdigi

arkadaşlar terör saldırısı dolayısıyla ertelenebilir gibime geliyor napalım vatan sağolsun

24 agustos saat 12 de acıklanacakmış bi yerde görmüştüm

Raporumun son günü cumartesi günü raporu bi hafta sonra tekrar alabiliyorum atanirsam sorun olur mu

Sorun olmaz zaten bazı kurumlar rapor süreli olunca yenilemesi isterler sizin şimdi yenilemeniz iyidir yakın tarih olduğu için bide atanma olursa belki aylar sonra kurum çağırır hemen işe gel başla yok

Osym aciklama yapmaz kura cekilir sonuclarla beraber aciklanir

kura 24 ünde cekilirse ki bilginin doğru olduğuna inanıyorum tercih sonuclarıda en gec 26 sına kadar acıklanır

24 gun oldu hala bisi yok Çarşamba da açıklanmaz ise yazıklar olsun sabır mabir kalmadı ya yeter lütfen açıklansın artık hayatımızı ona gore yönlendirecek bu durum! Allah yardımcımız olsun

aslanharun

Dpb'yi bilmiyorum ama ösym tarih vermez şu saatte kura olacak diye,şu an bir daha kontrol ettim geçmiştede böyle bir duyurusu yok zaten ösymnin görevi de değil sadece sonuçları açıklar ve başvuru duyurusu yapar diye biliyorum.

Üst Alt