Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss ortaöğretim 2. Atama sonu puanlar 75'lere gerileyebilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sarasota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim konu başlığı soruna cevap veriyor zaten 3.alımlarda inşallah ama tabiki kadro sayısı çok önemli

arkadaşlar özelden çok mesaj geliyor bu konu hakkında puanım şu sıralamam bu 2 yada 3. atamada atanabilirmiyim diye lisans önlisans biraz değişebiliyor ancak ortaöğretim için 2014 son alımlarından sonra puan 78 in az altında bunun sıralama karşılığıda 7000 lere gelmiştir toplamda ortaöğretimden alınan kişi 4000 civarlarındadır ona göre puan ve sıralamalarınızı dikkate alın diyorum ben
theriskoftime o rakamlar imkansız denecek kadar zor ama keşke

Bende 75 puan ogretum 7100 ıysallah hayırlısı olur kardesim hizmetli istiyorum bende

Belli degil ancak geçmişe bakarsak ocaktan başlar şubat mart nisan gibi başlayabilir@selin vrc

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt