Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

87 yetermı ankaraya 2012 dekı alımlara baktım hep 90 ve uzerı gırmıs ankaraya umutsuzum bır tek tarım koy 84 puanla almıs bıde meb 86 ıle almıs endıselıyım

87 yetermı ankaraya 2012 dekı alımlara baktım hep 90 ve uzerı gırmıs ankaraya umutsuzum bır tek tarım koy 84 puanla almıs bıde meb 86 ıle almıs endıselıyım

90 puan üzeri alan 670 Kişi var sınavda.. siz 87 almışsınız 1 puan sıralamada 500 kişi civarı fark ediyor.. Ona göre hesaplayın kadro sayısı çok açıklanırsa neden olmasın oldukça yüksek puanınız

Tercıhımı nasıl yapmalıyım sıralama 1301 aynı puana sahıp bı arkadasın sıralaması 1100 bu nasıl oluyor

79,94 puan almışım öncekinde 74 puan vardı atanamadım bunda şans varmıdır ne dersiniz istanbul yazıyorum

en fazla devlet daıresı ve kamu kuruluşu ankarada var herhangı bır ıle gore ankaranın sansı buyuk enfazla ankaraya alım olur.
lıse o.l.lısans farketmez.hakkarıye 10 kışı ıse ankaraya 100kışı alınır her egıtım durumunda.cunku cok fazla devlet daıresı var.

Memurluğun hayırlı olsun kesin atanırsın gibi puanın o ise

İnş Hocam ya.O kadar çok sıkıntı içerisindeyim ki Allah Hepimize atanma şansı nasip etsin.

İstanbulda olduğum için aslında çekiniyorum.Kadrolar ve tercihler açıklanınca istanbul tercih edeceğim.Başka şehire gitmeme ne maddi gücüm ne sağlığım müsade etmez.

benımde 35 netım var ama 78.355 neden acaba arkadasım:( 14 dogru 6 yanlıs 21 dogru 5 yanlıs sıralamam 6500

%80 kronik şizofren 69.05 aldım meslek lisesi tesviye bölümü meznumuyum sralamada 21 bin ciarı atanma için ümit varmı bilenler söylesin

3000 kisilik kontejyanin ortaogretim alim sayisi kac olur sizce?

71,37550 puanım var hiç umudum kalmadı bu puanları gördükçe :/

79.94 le şans varmıdır yoksa emekli olayımmı ne dersiniz

Kardeş hiç üzülme yüzde 70i yalan. Yada sadece iyi puan alanlar paylaşmış. senin puanın iyi Allahtan umudunu kesme inşallah atanırsın.

EKPSSP1 Puanı 89,68789
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 800

Koca Türkiyede 90 Puan ve Üzeri alan 670 Kişi var... geçen sınava göre yüksek alan daha az moralinizi bozmayın

Nagihan07 Öyle diyosunda burdaki puan yazan arkadasların puanları harika bir okadarda burda olmayan yani dışarıdaki insanlar var yani 71,37550 bu puanla atama falan çıkmaz umudu kaybettim arkadaslar yazdıkçada hepten moralim bozuldu ya :S

ben 77 küsurla kaybettim en az 8000 ortaöğretim den alım olacakda girecez yinede Allah (c.c) vardır bi bildiği sizde öyle deyin arkadaşlar

ilk tercihler mi yoksa ikinci tercihler mi daha yüksek kadro sayısı var?
(ilk defa tercih yapıcam bilgim yok eski sınavlar ve yerleştirmeler hakkında)

LAZ61 çok yüksek puan alan fazla yok cidden ve puanlar eskiye nazaran düşük 70 civarlarına iner diye düşünüyorum belki 1.atama olmaz ama 2. veya 3.atamaya çıkar bir yerler

İyi güzel diyorsunda ben bi yandan üniye hazırlanıyorum 2 yada 3.tercih 2015-2016 diyorlar seneye dersaneye gitmeyi düşünüyorum yanı eylülde napsam yazılsam mı atamayı mı beklesem kararsızım

hade gözünüz aydın bakan açıklama yaptı 60 ve üzeri alan engellilere iş imkanı sağlayacağız dedi. yaşasın adalet partisi

hocaoglu21;

Kardeşim dalga geçmenin zamanı mı ?

Üst Alt