Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012 ömss tercih klavuzunu inceledim elektroniği kapsayan hiç bir kod yok maalesef yani 1511 kapsayan yok
ben egmyi yazmıycam büyük ihtimalle bayan olarak emniyette çalışamam çünkü yardımcı teknisyenlik galiba egm de odacılık vasfında çalıştırılan bir kadrıymuş o yüzden hakkımızda hayırlısı benim bi kaçşansım var oda 86 yla zor gibi duruyor
seripcel; Buna sevindim bir tane daha benden yüksek puanlı kişi EGM yazmıyor Genel olarak o işiy apıyorlar fakat biz engelliyiz daha kolay basit bir iş bekliyorum ama bakalım hayırlısı olcak
Sadece uzatıyorlar amaçları neyse adam akıllı bir tarih versinler onu bekleyelim ama yok uzattıkça uzatıyorlar. Ve genel olarak OSYM duyuru yaptıktan en az 1 hafta sonra tercihler başlar bugün duyuru yapıp yarın tercihler başlaması imkansız gibi bir şey herkes her gün OSYM sitesini takip edemez ondan minimum 1 hafta önceden duyuru yapması gerekir OSYM'nin bu yünden bugün yarın diye pek ümit edip beklemeyin 1 hafta vardır daha
bnde elektirk mezunuyum puanım 74.memleket bursa ama puanım düşük bursa hayal baska şehirler bile zor gelir die düşünüyorum bölümleri birleştirmişler elektronikcilere gün dogmus biz yine kaldık allah sonumuzu hayır etsin...