Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS meslek lisesi bölüm ve puan..?

Sıralama: 435
Bölüm: Tesisat Teknolojisi ve Sıhhı Tesisat

güzel puan göktug61....inşallah istediğin yer olur..i

puan ve yerleşme

lise düzeyi 73,5 puan aldım sıralamam 13085 bilişim mezunuyum. mardin ve şevresine yerleşebilirmiyim ?

Ticaret Meslek Lisesi Büro Yönetimi Bölümü 65 Puan Atanma Şansım Var Mı Bilmiyorum Hayırlısı Neyse O Olsun

ekpss

bölüm elektronik puan 71 nasıl tercih yapmalıyım bölüm haricinde tercih yapabilirmiyim

Meslek lisesi bilisim teknolijileri bölümü 80.38 puan ilk atamalarda şansım düşük maalesef....

adana elektrik mezunuyum 64 puan

Tercih yerleri
1.VAN
2.SAMSUN
3.SAKARYA
4.KAHRAMANMARAŞ
5.MARDİN
6.MALATYA
7.KAYSERİ
8.İZMİR
9.İSTANBUL
10.MERSİN
11.GAZİANTEP
12.DİYARBAKIR
13.ANKARA
14.BATMAN
15.ORDU

Hayırlısıysa olsun arkadaşlar sizlerde başarılar dilerim.

arkadaşlar merhaba,

bende 89.125 puan ile ankara,istanbul,izmir, manisa, eskişehir, yalova ve tekirdağ tercih edeceğim.

bölüm elektronik.
elektrik elektronik bölümlerini ömss 2012/2. tercihlerde birleştirdiler yani elektrikçiler ve elektronikçiler aynı nitelik kodu üzerinden tercih yapacak bu arada kodlarda değişti bilginiz olsun. benden yüksek puanlı bu yerleri yazcak olan varsa sölesin sileyim:)

bence rahat gidersiniz elektronik bölümü baya yer açılmış teknisyen olarak

inş.. bu arada bende kayseriliyim.

slm bende 75,5 puanla nasıl bir yol izlemeliyim şansım varmı lise elektrik bölümü

şansın var gibi ortalıkta elektrik elektronik mezunları yok:D

bende elektronik mezunuyum baya mezun oldu sanırım umarım hepimiz atanırız 141 kadro var yeterli gibi :)

Meslek Lisesi Makina Ressamlığı Bölümü Mezunuyum...
Özel koşullar bölümünü inceledim, Makine Ressamlığı bölümü için ayrılmış bi kod bulamadım...
Bu durum Makine'nin başka alanlarıyla birleştiğini mi gösterir, yoksa bölümümden alım olmayacağını mı?

Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim...

Kesin emin olmamakla birlikte 2061 olduğunu düşünüyorum...
Okuldan bölüm şefi bir öğretmenime sordum evet o dedi ama, emin olmadan yanlışlık yapmak istemiyorum...

birkan01;

141 in çoğunluğu elektirk hocam elektirkcilerin işi biraz daha iyi bilgisayar bölümü 17 kişi sadece :) ama pc bölümü mezunu az gibi duruyor du bakalım nolacak

141 kadro tamamen elektrik , elektronik gibi bölümlere ait hocam zaten :) Ne kadar mezun var bilemiyoruz fakat atanma şansımız yüksek gibi bakalım :)

diplomada bölüm kodu ne yazıyor.

inşallah elektronikçi ve elektrikçi olarak hepimiz atanırız arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar ben elektronik bölümü mezunuyum ama kafama takılan elektrik-elektronik bölümü yazan alanlara başvurabiliyormuyum mesela 2023 e başvursabiliyormuyum

seripcel: Meslek lisesi mezunu iseniz başvurabiliyorsunuz. Sınava başvururken hangi meslek bölümünden mezun olduğunuzu yazdınız zaten orda kodunuzu yazdınız hangi kodu oraya yazdıysanız sizin meslek kodunuz odur o kodun olduğu bölümlere tercih yaparsınız.
Kaç puan aldınız ve nereleri yazıcaksınız ?

birkan01: başvuru kodlarında 2023 te yoktu başvuruda elektronik 1511 yazdım e şuan tercih kodları arasında 1511 diye bi kod yok benim kafam karıştı :( ben 86 puan aldım daha yazıcağım iller konusunda karar vermedim

seripcel klavuzu iice araştır 1511 kodunun 2023 kapsamına girip girmediğini öğren sonra sıkıntı olmasın.

tercih robotunda yazan bölümlerden birinden mezun olduysan tercih yapabilirsin. Orda 6-7 tane farklı bölümü birleştirip tek kod haline getirmişler. Sende ordakilerden birinden mezun isen tercihini yap. Bende Bursalıyım be Bursayı tercih edicez meslek lisesi elektronik mezunuyum. Yardımcı teknisyenlik yazıcam EGM den :)

Üst Alt