Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS meslek lisesi bölüm ve puan..?

gecen sene tesviyeden pek atama
olmadı ..umarım bu sene olur..

inşallah bu sene meslek lisesi branşlarından iyi oranda kadro açarlar

Diyanetin yerine meslek liselilerden daha fazla alım yapabilirler.

önceki atamalarda tesviye veya makina bölümünden kaç kişi atandı veya kadro açıldı bilen varmı arkadaşlar

Meslek lisesi Mobilya ve Dekorasyon bölümü puan 76.551

Geçen sene Yargıtay almıştı teknisyen olarak bizim bölümden bu sene ne olur bilmem artık

bilgisayr bölümü BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI VE DALLARI 73 sıralama 13.085 ?

teknik lise teknisyen kadrosu açılması gerekir. Biz de branşımızda bildiğmiz sevdiğimiz işi yapalım.

ben çalışıyorum zaten arkadaşım....benim amacım meslek liselilere yardım etmek...............

Merhbalar,

Benim puanım 77,52. Anadolu Meslek lisesi iç mekan tasarımı bölüm mezunuyum. Atanma şansım varmı? Bir de bir sorum daha var, bu aldığımız sonuçlar 2 sene geçerli benim bu sene mezun olma ihtimalim var. Eğerki mezun olursam, bu puanımla önlisans tercihi yapabilir miyim?

İyi Günler.

bende makina ressamlığı 83 puan aldım sence atanma şansım olur mu

gagal83;

Sınava ne mezunu olarak girdiysen sadece o kategoride tercih yapabilirsiniz

Meslek lisesi Mobilya ve Dekorasyon bölümü puan 74

Bilişim Teknolojileri Web Tasarımı Alanı Puan 70

syfttn . bölümünden alım olursa sansın cok bnce...mersin merkez mi

bende elektrik bölümü mezunuyum..84.,333 puan aldım.
.tercih yaparken sadece 1491 kodunu mu kullabilecegim..
2215 ve 2225 kodunu da kullnabilecekmiyim...?
bazı tercihlerde m.e.b den onaylı elektrik teknisyenliği sertifikası istiyor..
ben eelektrik bölümü mezunuyum..
m.e.b den sertifika almama gerek var mı?

Son düzenleme:
muratvebirer;

puanınız sıralamanız nedir? 2215 kodu Ortaöğretim kurumlarının Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik Tesisat ve Pano
Monitörlüğü, Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanlarının birinden mezun olmak 2001 kodu Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.Bu ikisi olabilir.

puanım..84,333
küsür..2304. sıradayım..yerleşebilirmiyim acaba?

geçen seneki puanlara bakarsak atanma şansın var.

Mobilya dekarasyon bölümü 83.700 puan aldım 2552 nci sıradayım mobilyadan ayrı bölümlere giremiyormuyuz masa başı ve benzeri bu puanla bir yere girebilirmiyim Ankara da memurlukta yaş arıyolarmı.

Mobilya dekorasyon 83.709 bi yere girebilirmiyim.

yalnız değilmişim meslektaşlarda burdaymış mobilyacılar nasılsınız şeref yumrukaya puanın süper kardeş tebrikler....

Üst Alt