Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lise düzeyi sınav puanları..?

Allah'tan umut kesilmez ama ben açıkcası pek bu puanla atama beklemiyorum hiç çalışmadım nerdeyse pişamın şimdi çalışsam demekki neler yapardım atanmam çıkarsa mucize olur
Puanım : 69,81265

EMss ye Açık öğretim lisesi mezunları varmı?

Merhaba arkadaşlar açıköğretim lisesi mezunuyum sınavdan 70 puan aldım olumlu olurmu sizce ?

merhaba .ya arkdaşlar az önce gördüm biri daha yazmıştı sıralamamız o kişiyle aynı.nasıl oluyor

Açıklanan sonuçlara göre 93.7 puan ile 252.sıradayım.18 yaşın içindeyim doldurup reşit olmama yaklaşık 5 ay var.Bu durumda benim atanma durumum ne olur?

Tercihleri yaparken iyice araştırın,önceki alımlarda neresi ne kadar puanla almış kontrol edin.Bir de başka şehir seçerken iyice düşünün,tek başınıza yabancı bir şehirde (her zaman şehir merkezi denk gelmiyor malesef ilçelerde olabiliyor) en az 1 yıl kalmayı (kiralık ev tutmayı,yemek,sağlık sorunları ....v.b) göze alın ona göre karar verin.Sonra atanıp vazgeçmek istediğinizde hem başkasının hakkına engel oluyorsunuz hemde kendi atanmanızı kaybediyorsunuz.VHKİ ile Memur arasında iş özelliği bakımından fark olmuyor.

en kötüsü ßenim desenize...sınava ilk girişim ama yinede başarılı olamamışım EKPSSP1 Puanı 57,84794 puan aldım.atanmasm olurmu acaba ? :(...inşallah atanırsınız hepiniz istediğiniz kurumda görev alırsınız arkadaşlar...

berussa16;

tercihlerinizi doğru yaparsanız atanırsınız.

73 puan salmışım hiç şansım yok :( gitti okadarda uğraşmıştım

Ben Kızılay Zafer çarşısından kocaman bir Ekpss hazırlık kitabı almıştım 2 ay boyunca 2 kere okudum koca kitabı, yaa arkadaş bu koskoca kitaptan okuduğum konulardan sınavda hiç mi soru çıkmaz yaa anlamadım gitti valla, memurlukla ilgili, bilgisayarla ilgili, Cumhuriyet dönemi ile ilgili sorular çıkmaz mı yaa Allah'ım çıldırdım o an yaa, ama o koskoca kitabı boşuna okumuşum, yok oscar ödülünü kim almış, yok şöyle imiş çıldırdım yaa boşa gitti emeklerim...

Gy 20 doğru 5 yanlış
gk 22 doğru 8 yanlış

83,5 puan
sıralama 2631

(ortaöğretim)

Doğru derken ne demek istiyorsun ben ilk kez girdim de ???

lise mezunu 96 puan 86 sırada istanbulda atabırmıyım

Sizce Lise 91,6 puanla sakaryada memurluk kazanabilirmiyim ?

İlhan evet kardel bende girdim sınava açık öğretim lise mezunuyum ilk defa girdim 69,81265 puan aldım bu ilk girişim 2012 dekine giremedim kısmet olmadı nerdeyse çalışmadım diyebilirim keşe biraz daha asılsaydım derslere benimde pek umudum yok ama tercihleri doğru yaparsak belki bir şans...

Mdursun irtibatı kesmeyelim kardes birlikte yapalım aynı puanı almışız 69küsür.

Arkadaşlar 2015 te seçim oldugunu düşünürsek 70 e kadar taban puan olur sizin yorumlarınız bey bu konuda

"bulent381" yorumum azını hayıra aç :) inşallah daha düşük olur taban. bende dahil herkes faydalansın

arkadaşlar 71 puana düz lise atama olurmu ve tercihler ne zman başlar

arkadaşlar 71 puana düz lise atama olurmu ve tercihler ne zman başlar

Tercihlerine bağlı bir de alımlara bağlı şuan bunları konuşmak için çok erken olumlu yorumda fazla umutlanmamak olumsuz yorumda da fazla karamsar olmamak lazım.Şimdilik kafa yorma istersen bunlara.

geçen yıl 72 aldım yerleşemedim bu yılda sınava yerleşenler dahi girmiş işimiz daha zor bence ama hayırlısı tabi

Benim de puanım 87,8 arkadaşlar ilk tercihte atanmak isterim ama kısmet inşallah buradaki bütün arkadaşların gönüllerine göre olur her şey

iyi günler acaba bolu da genel durum nasıl yani lise mezunu olarak çok yüksek alan var mı

Puanların çok düşeceğini sanmıyorum. Ümitlenmeyin bence arkadaşlar. Bakan ilk atamada 3000 kişilik bir kadrodan bahsederken 2. atama da tutsun da 6000 kişi alınsın. puan oralaması en düşük 78 lere düşer bence.

Ekpss tercihler ne zaman

ARKADAŞLAR BEN LİSE MEZUNUYUM BEDENSEL ENGELLİYİM BU PUANLARLA BİR İŞE YERLESEBILIRMIYIM HİÇ BİR BİLGIM YOK NASIL TERCIH YAPCAZ NASIL BIR YOL İZLEMELIYIM EKPSSP1 Puanı 64,92493 Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 29597Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527

80 aldim sansim ne kadar var .yardimci olur musunuz yeni girdim yani 2014//27 nisan

Üst Alt