Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lise düzeyi sınav puanları..?

76 puan. . Sira 9095
Yazik oldu.. :(😂

Iyi bir puan beklemiyordum çünkü sınavdan cok sonra haberim oldu. Son gün basvurumu yaptım. Az daha önce haberim olsaymis, kaderimi degistirirmisim.. Sağlık olsun. .

ali gs benim kide 84 kardeşim geçen sene 84-85 ler rahat atanmışlar ama 2. atamada... iyi bi tercih yaparsak bence atanırız şimdi böyle deyip arkadaşlarında (benimde) ümidimi kırma bence gecen seneye bak

Siralama cok önemli ali ilk atamada 3000 kisi alinacaksa bunun daha 2.3. vardir 1845 atanma için cok iyi

kardesim keşke benim elimde olsada hepinizi atasam ama maalesef bu sene kadro az ve puanlar uçmuş İnşallah hepimiz atanırz ama kusur işlediysem afola ama ben ümitsizim Valla umarım sizin dediğini gibi olur

kimi geçenkine göre az diyor kimi çok diyor açıklanana kadar belli olmaz birde formda duyduğun 3000 kişi alacak olayına bence inanma önüne gelen sallıyo burda sınavdan sonra full çektim diyenlerin hepsi kaçtı çünkü sallama yazıyolardı dediğim gibi açıklanana kadar belli olmaz

82.402 puanim basari. Sirasi 3209 hayirlisi

mesafe4272;

senin puanın kaç kardeş hangi kategoriden girdin?

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 25 3
Genel Kültür Testi 25 5
EKPSSP1 Puanı 94,57354
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 210
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527

ARKADAŞLAR ATANABİLİRMİYİM İSTANBUL MERKEZ ÇIKARMI ?

gokhangsli;

90 ve üstü atanır zaten benim tahminimce

Ali_Gs;
81.57 lise 3795 inciyim ben geçen atamada 79 la atandım hizmetli Konya istifa ettim zo zamanda 2. Atamada atanmiştim

80 altında kalanlar ilk tercihte atanacaklarını sanmıyorum

Doğru YanlışGenel Yetenek Testi 14 6Genel Kültür Testi 21 5EKPSSP1 Puanı 78,35514Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 6568Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527 arkadaşlar bu puanla atanabilirmiyim?

EKPSSP1 Puanı 94,76295
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 182
Ben Lise 3 Sınıfdayım Şuan Bu Yıl Atamam Olmuycak Liseye Devam Ettiğim İçin Seneye Mezun Olunca Atamam Olurmu Bana Biri Yardım Edebilir Mi ?

189
219
80,15575
4813
49527

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP1 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

her iki soru türünde de 9 yanlışım olmadığına eminim. işaretleyici görevli mi yanlış işaretledi acaba? İtiraz etsem mi karar veremedim, 18 yanlışım olamaz kontrol ettim iyi araştırdım 7 yanlışım var nasıl 18 olabiliyor ? yeniden okunmasını talep etmelimiyim sizce.. verdiğim cevaplardan eminim, 18 yanlış yapmadığımı biliyorum fikriniz nedir

Nagihan07;

şansını dene derim ama sonuç ne olur bilemem

Doğru YanlışGenel Yetenek Testi 14 6Genel Kültür Testi 21 5EKPSSP1 Puanı 78,35514Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 6568Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527 arkadaşlar atanabilirmiyimmm

Nagihan07;

Günahınızı almak istemem. Şimdiden özür diliyorum yanlışsam düzeltin. Burada sizin ve sizin gibi birçok kiişinin sınav sorularını paylaştığını gördüm. Çok yanlış yakaladım ama söylemedim. Çünkü ''sana ne?'', ''sen kimsin?'' gibi cevaplar almaktan çok korkarım. Yani, suçu görevlilerde ffalan aramayın derim. Onlar belki 100 kere kontrol ediyorlar gerek sen sınavdayken gerekse sen sınavdan çıktıktan sonra.

Arkadaşlar ben de 87 küsür aldım.İnşallah herkes atanır.Hayırlısı olsun..!

Nagihan07;

soruların tamamını görmeden nasl emin olabiliyorsun özellikle türkce soruları kolay gibi görünen biraz sıkıntılı sorulardı sen genede at dilekçeni incelensin ama işaretleyicinin yanlış işaretlediğini kanıtlayamassın sonuç gelmez gibime geliyor.

cennetgülsevdi;

yanlış olanları bende biliyorum ve yanlış yaptıklarımı da paylaştım zaten... fakat 18 yanlış mümkün değil..

LGS sınavında düşük puan alan arkadaşım itiraz etti kağıdı yeniden okuttular puanı arttı - böyle hatalar olabilir... en az 45 net bekliyordum ki 6 yanlış ve 2 boşum vardı.. 39 net nedir arkadaş hayatımın en kolay sınavında 18 yanlış yaptığımı söylüyorlarsa araştırmak isterim

Üst Alt