Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iyi bir puan beklemiyordum çünkü sınavdan cok sonra haberim oldu. Son gün basvurumu yaptım. Az daha önce haberim olsaymis, kaderimi degistirirmisim.. Sağlık olsun. .
ali gs benim kide 84 kardeşim geçen sene 84-85 ler rahat atanmışlar ama 2. atamada... iyi bi tercih yaparsak bence atanırız şimdi böyle deyip arkadaşlarında (benimde) ümidimi kırma bence gecen seneye bak
kardesim keşke benim elimde olsada hepinizi atasam ama maalesef bu sene kadro az ve puanlar uçmuş İnşallah hepimiz atanırz ama kusur işlediysem afola ama ben ümitsizim Valla umarım sizin dediğini gibi olur
kimi geçenkine göre az diyor kimi çok diyor açıklanana kadar belli olmaz birde formda duyduğun 3000 kişi alacak olayına bence inanma önüne gelen sallıyo burda sınavdan sonra full çektim diyenlerin hepsi kaçtı çünkü sallama yazıyolardı dediğim gibi açıklanana kadar belli olmaz
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 25 3
Genel Kültür Testi 25 5
EKPSSP1 Puanı 94,57354
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 210
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527
ARKADAŞLAR ATANABİLİRMİYİM İSTANBUL MERKEZ ÇIKARMI ?
Doğru YanlışGenel Yetenek Testi 14 6Genel Kültür Testi 21 5EKPSSP1 Puanı 78,35514Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 6568Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527 arkadaşlar bu puanla atanabilirmiyim?
EKPSSP1 Puanı 94,76295
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 182
Ben Lise 3 Sınıfdayım Şuan Bu Yıl Atamam Olmuycak Liseye Devam Ettiğim İçin Seneye Mezun Olunca Atamam Olurmu Bana Biri Yardım Edebilir Mi ?
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP1 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı
her iki soru türünde de 9 yanlışım olmadığına eminim. işaretleyici görevli mi yanlış işaretledi acaba? İtiraz etsem mi karar veremedim, 18 yanlışım olamaz kontrol ettim iyi araştırdım 7 yanlışım var nasıl 18 olabiliyor ? yeniden okunmasını talep etmelimiyim sizce.. verdiğim cevaplardan eminim, 18 yanlış yapmadığımı biliyorum fikriniz nedir
Doğru YanlışGenel Yetenek Testi 14 6Genel Kültür Testi 21 5EKPSSP1 Puanı 78,35514Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 6568Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527 arkadaşlar atanabilirmiyimmm
Günahınızı almak istemem. Şimdiden özür diliyorum yanlışsam düzeltin. Burada sizin ve sizin gibi birçok kiişinin sınav sorularını paylaştığını gördüm. Çok yanlış yakaladım ama söylemedim. Çünkü ''sana ne?'', ''sen kimsin?'' gibi cevaplar almaktan çok korkarım. Yani, suçu görevlilerde ffalan aramayın derim. Onlar belki 100 kere kontrol ediyorlar gerek sen sınavdayken gerekse sen sınavdan çıktıktan sonra.
soruların tamamını görmeden nasl emin olabiliyorsun özellikle türkce soruları kolay gibi görünen biraz sıkıntılı sorulardı sen genede at dilekçeni incelensin ama işaretleyicinin yanlış işaretlediğini kanıtlayamassın sonuç gelmez gibime geliyor.
yanlış olanları bende biliyorum ve yanlış yaptıklarımı da paylaştım zaten... fakat 18 yanlış mümkün değil..
LGS sınavında düşük puan alan arkadaşım itiraz etti kağıdı yeniden okuttular puanı arttı - böyle hatalar olabilir... en az 45 net bekliyordum ki 6 yanlış ve 2 boşum vardı.. 39 net nedir arkadaş hayatımın en kolay sınavında 18 yanlış yaptığımı söylüyorlarsa araştırmak isterim