Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkesin kendince iyi bildiği konular vardır.. sınav esnasında emin olamadığım ve işaretlediğim soruları biliyorum... neler yanlıştı neler değildi.. kendimi tanıyorum yani ama 18 yanlış demesinler.. maksat atanmak meselesi değil.. 18 yanlış mümkün değil.. imkansız 60 sorudan 18 yanlış komik yani
89,6 sıralama 848
üniversite okuduğumdan dolayı tek il (sakarya) tercih edecem umarım 2. Atamada atanırım ilk atamada şanslı görmüyorum kendimi. Sizce atanabilir miyim 2. atamada
89 ile ilk atamadan atanırsın sakarya da yeterince alım olursa kurumlardan evet... 90 üstü alan Türkiye geneli 450 civarı kişi var sakarya kaçı yazar ki? 1 -15 tercihler hepsi sakarya olursa olabilir.. Okulunuzda başarılar.. okul bitince memuurlukta çabucak yükselirsiniz
Nagihan07;
cevabınız için teşekkür ederim 2. sınıfım daha 2 yılım var başka şehiri yazıp okuduğum 2 yıl boş gitsin istemiyorum 2. öğretimim çok yorucu olacak ama gündüz iş akşam okul olur inşallah ama ilk atamada 90 altı sakaryayı geçtim türkiye genelinde çok zor görünüyor
Ali gs sen kimsin kardeşim milletin moralini bozuyorsun yok bu sene kadro azmista puanlar bolmusta gorende kadroları senin hazirlayip puanlari senin da gittiğini sanacak gecen sinavda 76 puan atandi sen ne konusuyon kimse işkembeden sallayip yorum yapip milletin morali bozmasin
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 12 15
Genel Kültür Testi 8 11
EKPSSP1 Puanı 60.75985
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 31071
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527
89 ile korkuyorsan yapacak bir şey yok... 89 alsam havai fişek patlatırdım mahallede.. 80 ile atanacağımı düşünüyorum.. sen 89 ile korkuyorsun sıralaman kaç önünde kaç kişi var.. 60.000 kişi girdi zaten 55.000 kişi 80 puandan düşük aldı.. yarışacağın kişi yok en fazla istediğin kurum olmaz tercih edeceğin şehirde 15 tercih var ... sallantıda olan benim gibi 80 alanlar ben korkmuyorum yani
bu kadar kötü beklemiyordum malesef 69,39 aldım çok boş bıraktığım sorular vardı hayat bazen insanın istediği gibi gitmiyor ama yinede umidimizi kaybetmemeliyiz HZ.ALi nin yaptığı dua gibi ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRLISINI EYLE AMA GÖNLÜMEDE RAZI EYLE inş dilediğimiz hayırlısı olur hayırlı değilsede RABBİM hayra çevirsin inş