Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lise düzeyi sınav puanları..?

kissdeath;

bende kötüyüm ya ortaöğretim 76 puan sıralamam 8678 kendi ehrimi geçtim diğer illere atanmam mümkün müdür?

ykigiWD.png

Hiç çalışmadım sonuç hüsran rekor bende herhalde forumda bakalım sonumuz ne olacak Hayırlısı artık.

ben de 82 hatta 81.90017 ;) kütahyada okuyorum acaba burası olur mu ya başka yere gitmem nerdeyse imkansız kütahyayı yazmayın arkadaşlar olur mu :D:D

EKPSSP1 Puanı 83,16708
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2824
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527 ( OrtaÖğretim Puanım )

Sizce Durumum ilk atamada olur mu yoksa böyle kalırmı ?

jpion;

Kaç kişi alacaklarına bağlı olarak ilk atama biraz zor bence. 2. Atamada kestin atanırsın ilk atamada. Puanların 86 dan aşağı düşmeyecegını düşünüyorum

127
167
72,05251
15752
49527

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP1 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARIDoğruYanlışGenel Yetenek Testi811Genel Kültür Testi213EKPSSP1 Puanı72,92521Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası14097Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı49527

Genel Yetenek Testi 14 5
Genel Kültür Testi 19 9
EKPSSP1 Puanı 76,10694
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 9271
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527

85,75890
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1745
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527

Nagihan07;

biraz ümitlendirdiniz beni teşekür ederim ama nasıl bit echi yolu izlemm lazım nereleri yazarsam atanma ihtialim her yere gidebilirim.

tercih kılavuzu yayınlanmadan yorum yapmamız saçma olur.. ancak 76 kötü puan değil.. her yere gidebilirim ve 3 yıl orada görev yapmam gerektiğini biliyorum diyorsanız sıkıntı yok zaten iyi düşünerek 15 tercih yapacaksınız.. biraz daha beklememiz gerekiyor yani.. sonra isterseniz detaylı inceleriz tercihleri. başarılar.

anladım teşekkürler ama çevremdekler atanman imkansız hatta 2. 3.üde bile imkansız diyorlar diğer atamları örnek göstererek...

bizim ülke ilginçtir.. herkes uzman gibi konuşur.. Tercihlerinizi dikkatli yaparsanız neden atanamayasınız 90. üzeri puan alan Lise kategorisinde 670 Kişi var zaten..

20.000 kişi 90 üzerinde puan almış olsa tamam kötü puan diyeceğim ama 670 kişi işte 90 ve üzeri alan... durumunuz hiç de fena değil

merak ediyorum ilk atamlada 76 77 lerle atananan var mıdır acaba?

Meslek lisesi bilgisayar bolumu mezunuyum sizde 76 puanla atanma sansim varmi

81,5 puanla 1. atamada yerleşme ihtimalim varmı? yada daha sonraki atamalarda...

arkadaslar 78.353 sıralamam 6500 antalyaya atanabılırmıyım

sevdiyar;

Antalya en çok tercih edilen şehirlerden biri.. 78 e kadar düşeceğini sanmam - özel nitelik isteyen yerleri yazarsanız ve o belgeler sizde var ise olabilir.

EKPSSP1 Puanı 89,68789
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 800

Bilgisayar sertifikam, orta seviye ingilizce sertifikam mevcut nasıl bir tercih yapmalıyım.
Engellim ayaklarımda oldugu için sağa sola koşulacak işlerde çalışamam

2012 ÖMSS de 79 puan alıp antalya dışına tercih yapmadıgım için atanamamıştım.

benım puanım 78.15945 sıralamam 6743 gerçekten umut varmıdır acaba 1. 2. atama gelmesede 3 . atamayada razıyım ama hayırlısı fikir veren arkadaşlara tşkler

89,68789
800

Farklı kişiler aynı puanı ve aynı sıralamayı nasıl almış anlamadım puanlarımız da aynı başarı sıralamamız da aynı bu işte bir yanlışlık olabilir. Orta Öğretimden girdim sınava

puan hesaplamalarında bir yanlışlık yok değil mi o zaman yani aynı olma ihtimali var mı aynı ise de anladığım kadarıyla dediğiniz faktörler devreye giriyor o zaman

a

Ben 85.812 yaptım 1817.sıradayım
konya istiyorum sizce atanır mıyım ?

Üst Alt