Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lisans mezunları puanları burada paylaşıyoruz.

pyraz...
ilk atamada hakkari yazcağıma 2.atamayımı beklemek mi mantıklı yakınlara atanma şansı varmı 2.atamada

RESİM Öğretmenliği.

66 aldım.

not:RESİM öğretmeni varsa lütfen bana ulaşın.

5 yıl hakkaride durup çalışacağına inanıyorsan , gidebilirsin tabi.

gelmedi mesajın bende yolladım özelden irtibata geçelim hocam

sohbet odaları var ya orada ekpss 2014 adında açtım.

sohbet odalarını göremedim malun görme engelim.p link atarsan yada face varsa

kusura bakma arkadaşım bende msn hariç başka sosyal iletişim hesabı yok sorunu buradan cevaplayım bölümün güzel 76 puanla ankaraya 1.tercihlerde olmasa bile 2.tercihlerde atanma ihtimalin oldukça kuvvetli ankara dışı tercih yaparsan uzun bir süre tayin olamama ihtimalini çok iyi düşün keza taşrada kendi yerine biri gelmeden tayin olman olanaksız

Bekleyip görelim bence.. Ne kimseyi umutlandıralım, ne de umudunu kıralım..

iddaa mı oynuyoz kardeşler puan yazıp atanırmıyım diyonuz gülüyorum valla

resim öğretmeni .66 puan. resim öğretmeni varmı

Lisans ve Önlisans için 75, Ortaöğretim için 85 in altı zor atanır bence çünkü alımları iyice azaltacaklar. Kalanlar tekrar sınava girmek durumunda kalabilir tabi bu sadece tahmin hayırlısı olsun.

Malum personel maaşları daha şimdiden bütçenin önemli bir kısmını almaya başladı sonuçta herşey Maliyeye bağlı.

lisanstan 82 puanla atanma şansım var mıdır?

merhaba arkadaşlar.lisanstan 82 puanım var sıralamam 735 ilk atamada atanma şansım var mıdır?cevaplarınız için teşekkür ederim

Herkes Branşını yazsa olmaz mıydı?
Yani ben 88 aldıysam bir mühendis 90 da alsa beni engeller mi?
Ben öğretmenlik için girdim.

Son düzenleme:
Benim puanım 74.

Büyükşehirler için (Ankara, İstanbul, İzmir vs.) bana kalırsa 80 altı alanın ilk atamalarda şansı hiç yok. Düz memurluktan bahsediyorum.

Ama yer seçmeyip heryere giderim diyen varsa 70'e kadar düşer bu sınır. Tamamen şahsi fikrim.

ilk atamada lisans kaç puanla kapatır 76 ile kapatır mı :l

muratulas;

mühendis seni etkilemez. çünkü sen öğretmen kadrosuna başvuru yapıyosun. mühendis, öğretmen olamaz isterse 100 alsın, öğretmenin mühendis olamayacağı gibi. ama senin puanından daha yüksek alan öğretmen varsa seni geçmiş olur ilk o yerleşir sonra sıra sana gelir doğal olarak. eğer yazılacak olan düz memurluksa orada öğretmen, mühendis, doktor farketmez en yüksek puanlı yerleşir fakat mesleğini-branşını seçmemiş sadece düz memur olmuştur.

Merhaba arkadaşlar

Benim puanim 88.57587
Siralamam 247
Lisans iktisat mezunuyum nereleri tercih edebilirim ve ilk atamada şansım var mi teşekkürler

Herkese geçmiş olsun Allah hayırlı yerleri nasip etsin inşallah....

trend85;

Hocam önceki sınava ait resmi istatistikler burada. Bu tabloya göre düz memur olarak Kayseri'de çoğu yere atanabilirsin görünüyor.

atamalarda kodlar var galiba herkes istediği yeri yazamıyor, 80 ve üstü alan lisanslılar atanır gibi ilk atamada

trend85;

kılavuz açıklanınca iktisat matematik gibi kendi alanındaki yeterlilikleri belirten kodlar olcak onları seçebilirsin

cdmustafa inşallah atanirim da ben batı istiyorum ve veri hazırlama aslında hedefim hep aile ve sosyal politikalar ordan girebilir miyim acaba cevabın için çok teşekkür ederim

ArTe sana da teşekkür ederim ilk atamalarda kodlari takip edeyim o zaman inşallah herkesin gönlüne göre olur herşey

İlk atamalar için söylüyorum. 80 altı pek atanamaz gibi gözüküyor. ikinci atamalarda ise 75 altının pek şansı yok gibi. üçüncü atama çıkarsa 70 altı kayıp. Tabi önceki gibi çok alım olmazsa bu 70 puan 73-74-75 e kadar minimum olarak yükselir. Demedi demeyin ? Tam hükümetten daha çok kadro isteme zamanı. Versinler 15 bin 1. Atamada ömür boyu oy garantisi verelim. :) 15 bin in altı için gerekirse Ankara ya yürüyelim. Hakkımızı arayalım. 40 bin açık var arkadaşlar %3 çalışma zorunluluğuna göre. Ankaraya yürümekle birlikte devlete mahkeme açalım. bizim kadroları vermiyorlar diye.

Üst Alt