Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lisans mezunları puanları burada paylaşıyoruz.

Merhaba arkadaşlar,
Herkesin hakkında hayırlısı diyorum.Ben Lisans mezunuyum puanım düşük geldi. 69,05 (sıralama 3087/6085) Bide atamalar arz talep meselesine göre değişir diye düşünüyorum.Ben izmirdenim sansım yok denecek kadar az .

20 bin bekçi alınacakmış. yapabilirim diyen engellileri alsınlar işte büyük oranda erir engelliler. 1700 tl de maaş. emniyet bünyesinde.

trend 85;
LİSANS
27 Nisan 2014

T.C. Kimlik Numarası
Adı ve Soyadı
Öğrenim Durumu
Engel Durumu
Sınav Tarihi
244
219
88,57587
247
6081

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP3 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı
Trend85 Puan ve sıralamamız aynı :DDD

Sıralama aynı mi nasıl olur aynı sırada 2-3 kişi olmaz ki 6081 kişi olmaz zaten ;)

Aynı zamanda benim toplam 9 yanlisim var 13 değil

bu netler benim zaten trend 13 yanlış vr toplamda , sıralama da 247 gözüküyor, ikimiz anca bir adam ediyoruz herhalde :D:D sıkıstırmıslar 247 ye :D:D

Saçma

Eğer söylediğin o nete o puanı alıp siralaman ayniysa adını soyadını da verirsen osym ye dilekçe yazacağım bu kadar saçmalık olamaz yok şaka anlayışın buysa siralama konusunda gerçekten anlayışından şüphe ediyorum

trend85;

aynı sıralama olacağını düşünmüyorum arkadaşım ayrıca aynı sıralama olursa 6081 kişi girmesine rağmen 6081'inci kimse yok demektir. böyle saçmalık olmaz bence

Sevgili arkadaşlar;
Atanırmıyım nolur diyeceğimize neden Başbakanlığa Bimer e daha fazla kadro için yazmıyoruz...??Burda boş yere harcadığımız enerjimizi oraya vermiyoruz...?? Talep etmezsen sonuç alamazsın.Talep etmekte yetmez takip etmelisin..Takip etmek te yetmez ısrar etmelisin..Hepinizi Bimer e branşlarımıza uygun pozisyonlardaki kadrolara ve daha çok kadroya atanmak amacıyla başvuruya davet ediyorum...Gerisi boş konuşmadan ibaret olur..Daha zamanızmız var...!!!

BİMER sayfasıda boş yazılarla doldu, oraya sadece başvuru yaptım başvurusu tarihi sayısı şu yaz işte

kımse gıtmes merak etme herkes akşama kadar yatacak yer arıyo nereyı yazayım dıye başlık var bu kafaya bu kadar kadro çok bıle .....

haha

trendcim doğru ve yanlış sayılarına bakılarak sıralama yapılsaydı bir sıraya 5 6 kişi girerdi :D standart sapma diye birşey var senin 45 netin ile benim 40 netim aynı puanı getirebilir , ayrıca benım adımın önemi yok sen şikayetini yaz ösym ye 247.liği paylaşmak istemiyorum diye oradan tatmin olacak cevabı alırsın hadi kal sağlıcakla umarım atanırsın istediğin yere

Ben OSYM olsam ilk 250 ye giren biri şikayet mektubu gelse bana o adamı sondan 2. ci sıraya yerleştirmezsem namerdim :D Yahu 1. Atamada garantilemişsin atamayı zaten ne uğraşıyorsun şikayetle mikayetle.

Kardeşim sen olayı anlamiyorsun sanırım bir sırada 2-3 kişi varsa kac kişi girdi ya sen hala olayın dalgasindasin ne deyim Allah mustahakini versin yok böyle birşey puan hesaplanır aynı olur ama hatta ondalik küsur bile fark eder ama sıra aynı olamaz !!!

Csharpci birşey olursa atanmam falan ınan ki çalışmış olduğumdan 5-6 yıldır kpss ye ağlayarak çalıştığından ve hayatımı bile onemsemedigimden olur ama burda anlaşılmayan birşey var kac tane 1.var ve kac tane sonuncu var o zaman yıllardır her sınava girdim aynı sıralamanın paylaşıldığı gibi saçmalık olamaz neyse anlayabilen anlayacaktır......

Sen o puanla atanmıcan da kim atanacak ? Ben 78,8 puan aldım. Atanamama durumunu benim düşünmem lazım. Ama ümitliyim. Bence bir sırada bir kişi vardır. Aynı ise ikinizde resimleri yapıştırın foruma herkes görsün.

bu konu neye hizmet ediyor :) yorumları okuyunca açılması çok saçma olmuş, horozlar gibi dövüşün olmadı :)

Genel Yetenek Testi 21 9
Genel Kültür Testi 15 15
EKPSSP3 Puanı 76,44585
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1568
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 6081

Kimyagerim
Matematikte olmasa çok kötü olurdu puanım.... Umarım atanırız arkadaşlar... Genel Kültür batırmış :S

matematiği çok kolay sorup. genel kültürü çok zor sordular. Ne oldu sözelcilere torpil oldu. Onlar bu sayede daha yüksek puan aldılar.

puan 75 sıralama 1700 ilk atamada doğu yazarsak şansımız nedir yada ikinci atamada atanabilirmiyiz acaba?tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

mehmet2254;

aynen bende 76 1600 sıradayım erzurum kars ığdır yazsak atanırmıyız

Kayseriden sınava giren arkadaslar

Otursakta bi ne yapıcamıza karar versek

kamu2014;

bende bilmiyorum arkadaşım belki atanırız nasip olmadı 2. atamaları bekleyeceğiz.2.atamalarda atanırız ama dimi fikrin nedir?

mehmet2254;

ilk atamada 75 puanla atananlar var 2012 de tabi bize verilecek kontenjana bağlı en kötü 2.de gideriz

bence öğretmenleri ayrıca almalılar. engelli kadrosu dolsun diye değil. çünkü zaten yapabilecek durumda olanlar öğretmenlik okumuştur. diğer branşlar içinde geçerli dediklerim. engellilerin sınırlı kadrolarını mühendis öğretmen vs ile doldurmamalılar. önce engelli meslek sahipleri olmak şartıyla memur kadrolarında almalılar. başka türlü eritmeleri zor. bakın geçen sefer naptı diyanet. 1000 kadroyla işgal etti engelli kadrolarını üstelik birçok nitelik kodu isteyerek.

Arkadaşlar Fizik bölümü mezunu olarak Ömss'ye girdim, 68 puan aldim ve 3. atamalarla ilk tercihime atandim. 5047 kişi arasinda 2545. idim. İlk tercihlerde sadece bulunduğum ili yazdim dolayisiyla atanamadim. 2. tercihlerde sadece akdeniz ve ege illerini yazdim gene atanamadim, ama 3. atamada doğu ve güneydoğu hariç bütün bölgeleri çok ince ayrntlara dikkat ederek 15 il yazdim ve ilk tercihime atandim, darisi sizin başiniza...

Bütün sınavlara girdim kader diyelim atanamadım şimdi de atanamayabilirim ama kpss ye gircem bu sene memur olmak için pes etmiyecem tercihleri de yapacam ege ve akdeniz tercihlerim hayırlısı olsun herkese bol şans dilerim.

lisans 82 puanla atanma şansım var mıdır arkadaşlar?

lisans 82 puanla atanma şansım var mıdır arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim

Üst Alt