Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lisans mezunları puanları burada paylaşıyoruz.

Arkadaşlar ;
1- Açılacak kadro sayısı önemli.
2-ÖMSS atama sonuçlarına bakın ilk atamada ne olmuş.Atanılmaz diye birşey olmadığını göreceksiniz.82 ve üstü garanti bence.Ama daha alt puanlarda atanmış olduğunu görebiliyoruz ÖMSS ilk atamada..
3-Diyanet kadrosu açıp diğer insanların haklarının gasp edilmemesi önemli.Çünkü geçen atamalarda 1-2 kişi atanmış onca kadroya...
4-Atandıktan sonra ; raporlarımızı süreli,çalışamaz ibaresi var,istihdam işaretlenmemiş gibi saçma sapan nedenlerden dolayı kabul etmemeleri gibi sorunlar da önemli..
5-ÖMSS i iyi analiz edin..1.,2. ve üçüncü atamalarda neler olmuş oraya bakın fikir sahibi olacaksınız.

merhabalar. EKPSS nin yanında P2 yada P3 tarzında bir ifade var. bunun ne oldugunu bilmiyorum. bılen varsa yazabılırmı. atama sıralamasımı dıye dusundum...

ay&güneş;

p1 ortaöğretim p2 ön lisans p3 de lisans

hayırlısı olsun herkes için sizce ilk atanma şansım var mı ?
Öğrenim Durumu
LİSANS

Engel Durumu
İşitme

Sınav Tarihi
27 Nisan 2014

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI

Doğru

Yanlış

Genel Yetenek Testi
12 6

Genel Kültür Testi
21 7

EKPSSP3 Puanı
77,03652

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
1486

Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı
6081

iskur engelli isci aliminda 2,sinav soku EKPSS ibaresi

Yeter yeter ya Resmen bizimlaaa dalga geçiyorlar görende dilenciye sadaka veriyorlar sandilar yazıklar olsun bu hükümete tüm engellilere çagri protesto ediyorum oy vermeyecegim daha neler görecegiz utanmasalar elimizden haklarımizi elimizden alacaklar

Since1905OnLyGS;

merhaba bnde fizik mezunuyum memuriyete hangi kadroya hangi kuruma atandiniz acaba ogrenebilirmiyim

ekpss

arkadaşlar ekpss memur alımı olacak dediler temmuzda.ben 86puan aldım yerleşirmiyim?

Lisans 82 puan ilk atamada memurluk için yeterli olur mu?

Lisans 82 puan ilk atamada memurluk için yeterli olur mu?cevaplarınız için teşekkür ederim

ben de 80 puan var bu soruyu bende soruyorum kendi kendime

kardeş kolay gelsin bende iktisat mezunuyum puanım83 4001 göre tercih yapacağım senin ilk 3 tercihin neresi olacak birde mer. bank müracat ettinmiydi

(Lisans) Tercihlerinizi puanınızı ve sıralamanızı yazın yol gösterici olsun

arkadaşlar lisans mezunları olarak tercih puan hangi il seçeceğimizi yazalım az çok fikir sahibi oluruz.

benim puan 74.678
sıralama 1998
tercih 4001 kadroları
iller istanbul - izmit - bursa

matematiği çok kolay sorup. genel kültürü çok zor sordular. Ne oldu sözelcilere torpil oldu. Onlar bu sayede daha yüksek puan aldılar.

tarih zordu ama matematik de çok zor değildi keşke üstüne biraz olsaymışım dedim valla 95 ten aşağı puan gelmezmiş bi 7 tane mat yapsam :D

benim puan nım 61 işletme mezunuyum.bu atamada sanınım zor gibi .hayırlısı olsun.

önce yapılan atamaların sayısal istatistiklerini kontrol edin.

Lisans düzeyi tercihler

72 PUAN 2412. SIRALAMA samsun
3 Tercih sadece samsun......

64,küsürat sıralamam 4112 30 tercih

l
isans düzeyi arkadaşlar neden yaazmıyorsunuz puanınızı sıralamanızı tercihlerinizi lütfen paylaşalım birlk olalım

bu saatten sonra yazmanın anlamı var mı _?

Üst Alt