Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lisans mezunları puanları burada paylaşıyoruz.

4001 nitelik kodunu gördüğün yeri tercih edebilirsin.Bu kod herhangi bir lisans programından mezun olmak anlamına geliyor.Otomotiv öğretmenliğinin kodu da ayrı.

Hayırlı olması dileğiyle... Matematik çözecek zaman kalmamıştı, yoksa iyi bir puan gelebilirdi.

76 sıralama 1600 atanırmıyım er yada geç önemli deil

Lisansım

Lisans ım

suskun62;

maşallah adam sadece genel kültür yaparak 79 almış :)

aranızda biyolog var mı? biyolog ataması yapılır mı acaba ilk atamada?? puanım 83

Lisans da 1600.sıradayım atanır mıyım ?

LİSANS 76 puan sıralama 1600 bölüm kamu yönetimi atanırmıyım sizce ?

Son alımlarda milli eğitim bakanlığı memur olarak çok alım yaptı bu alınan memurlar öğretmen olarak mı alındı bilgisi olan var mı ?

herkese bol şans

Son düzenleme:
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 23 5
Genel Kültür Testi 16 6
EKPSSP3 Puanı 82,82108
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 681
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 6081

127
1812
72,24767
2412
6081

DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP3 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

arkadaslar benım puanım sızlere gore berbat duzeyde ama yazmaktan ve fıkır almaktan utanmıyorum...

50,80 almısım
atanma şansım var mı bursadayım acil yardımcı olursanız ve neyı nasıl yapacagım hakkında bılgı verırsenız cok sevınırım aksamdan berı dusunmekten kafayı yıcem artık...

benimde durum o kadar iç açıcı değil eminim diye yaptıklarımda yanlış çıktı

Doğru
Yanlış
Genel Yetenek Testi
11
8
Genel Kültür Testi
9
9
EKPSSP3 Puanı
62,21302
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
4574
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı
6081

uğuracar;

hocam benden 6.5 net az yapmışsınız ama benden sadce 1 puan az almışsınız bu nasıl oluyor

devrim canavar;

Bilmiyorum. itirazlar ösym ye. senin sonuçları yazmalısın. kaçıncı sıradasın

Slmlar Elek. Müh. KPSSP3:91,13933 SIRALAMA:141 face hesabım yok açarsam gruba gelirim. var mı aynı bölümden kimse?

Kimya Mühendisiyim. 82 puan aldım. 783 sıram. İlk girişim sınava. Kadro mühendis olarakmı açılıyor yoksa kimya mühendisi olarakmı?

branşına göre, mesela 2012 de bilgisayar mühendisi ,gibi

Anladım sağol. Artık kadro açarlarsa. Peki kimya mühendisi kimya öğretmenliği seçebilirmi?

Lisans puanım 83.657'nci oldum.İlk atamada bir yere yerleşebilirmiyim?

Selam
Sıralama da 1260 olan bir arakadaş için şehir ayrımı yapmassan düz memurluğa atanırsın yazılmış. 2012 deki gibi alım olursa.
Benim sıralamam 1165. Şehir önemli değil. Ama kaç tercih yapabiliyoruz. Mesela şans eseri benim seçtğim şehirlerin hep çakışma ihtimali var mı ? Yani tercihi hangi taktiğe göre yapmalıyız ? Açıkta kalmamak için ?

arkadaşlar ilk tercihler ne zaman olur?
benim durumum pek parlak değil 70 almışım ama merak ediyorum :)

ilk atamada lisans kaç puanla kapatır 76 a kadar düşer mi :l

ben üniversite 1. sınıfta okuyorum ama lisans olarak degerlendırılıyorum tercıh yapma gıbı bı sansım varmı

kamu2014;

Üzgünüm ama düşeceğini zannetmiyorum kamu...

merhablar arkadaşlar

bende 61 puan almışım lisans - işlemte

ilk tercihler ne zaman yapılır acaba , benim 15 mayıstaki kura ile iligili bir işlem yapacakmıyım yoksa tercih mi yapacagım illere göre

arkadaşlar 3 günden beri bu foruma yazılanları merakla izliyorum ömss,ekpss ve daha önceleri kurumların kendi bünyesinde yaptığı engelli alım sınavlarının çoğuna katılan biri olarak tercih zamanı gelip alınacak kadro ve sayıları belli olmadan şu kadar puan aldım yerleşebilirmiyim sorusu havanda su dövmekten başka bir şey değildir bu sorulara kimse doğru cevabı veremez en iyisi bekleyip görmek

kamu2014;

arkadaşım biraz özel olacak ama hangi bölümden mezun oldun yerleşme şansın branşına göre değişir

pyraz;

iibf mezunuyum bölüm kamu yönetimi 1600 sıralamam :l

canını sıkmaya değmez bölümün güzel ben maliye mezunuyum 2012 ömss de 73 puan ve 1640.sıralamayla bile yerleştim 1.yerleştirmeler olmasa bile 2.yerleştirmelerde yerleşme ihtimalin çok kuvvetli sana yegane tavsiyem tercih yaparken nasıl olsa bi kaç seneye yaşadığım yere tayin olurum diye yanlış bi şey yapma memuriyette tayin işi hele taşrada eskisi kadar kolay değil çünkü taşradan ankara gibi merkezi yerlere tayinin gerçekleşmesi için senin yerine gelecek birinin olması gerekiyor maalesef buda hiç de kolay olmuyor.

Üst Alt