Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dediklerimin yine arkasındayım. Ark. lisans okuduğu için düşük puanla atanmış ön lisans ve orta öğretim olsaydı atanması imkansız olurdu. 78 ile atanamayan ark.lar vardı sanırım. Orta öğretim veya önlisans min. 80 almalı ki bi şeye benzesin tercihleri yapmakta önemli tabi bu arada. Hadi kal sağlıcakla.
Syg.
şizo sen nereyi istersen oraya verirler seni. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle ilçe müdürlüklerine verirler. Okullara kolay kolay memur vermiyorlar.
Sevgili arkadaşlar önlisans 80 puan ile Elazığ Kara Kuvvetleri Komutanlığına zabıt katibi olarak atandım. Ankara'da ikamet ediyorum. Başlamadan ikamet ettiğim yere veya istediğim İL'e aldırabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
ankiloz yanılmıyorsam sende 2015 te yerleşmiştin.eğer tekrar atanmiş olsaydık nasıl işleyecekti süreç istifa edip mi başlıyacaktık yoksa muvafakat ile mi?hayırlısı artık eğer 3. yerleştirme olursa atanabiliriz.neden hepsini meb yazdın alım çok diye mi?
Şu hiçbir engeli olmayıpta domuz gibi olanların ekpss'ye giren kim varsa hakkımı haram ediyorum ha bide %40şartı var ya girmek için küçük problemlerle gidip torpille falan %40 rapor cıkartanlarada hakkımı haram ediyorum inşallah hayır görmezsiniz işiniziden
ben %83 fiziksel engelliyim sağ ve sol kollarım tam açılmıyo Sol ayağımında kemiği büyukluğunden az sekerek yürüyorum
bizim gibilerin atanması lazımken diğerlerinin rahatça atanması zoruma gidiyo seneye ilk defa ekpss girecem ve bakalim neolacak
Arkadaşlar inşallah bayramdan sonra evrak işlerini halledince neler yapıldığını, yapılması gerektiğini buraya yazacağım. İhtiyacı olanlara yardım olsun diye. Böyle ufak rehber gibi. Böyle bişeye ihtiyaç var aslında da her kurum farklı olunca zor oluyor.
Atanan arkadaşları tebrik ediyor inşallah bir aksilik yaşamadan bir an önce yeni görevlerine başlarlar. Atanamayan ve ben gibi atama bekleyen arkadaşlat hakkımızda hayırlısı olsun. Sınava calışmaya baslasak iyi olur sanırım
Ben kullanıyorum iş ortamında yanlız, ulaşım hakkında inanın benimde fikrim yok çogu yerin servisi yok özel sektörde çalıştıgım dönemlerde ailem bırakıp alıyordu büyük ihtimalde öyle olucak yada atandıgım yerlen görüşüp bi yolunu bulcam sende istersen görüş atandıgın yerlen
5378 sayılı Engelliler Kanunu'nun geçici 3. maddesine 2014'de şöyle bir madde eklendi. Pratikte uygulamasını görmedim ama denenebilir.
(Ek:6/2/2014-6518/75 md.) 7/7/2018 tarihine kadar, servis taşımacılığı yapan gerçek ve tüzel kişiler, engelli personel veya öğrenciye talep hâlinde erişilebilir taşıma hizmetini sağlamakla yükümlüdür.
Ben 2018 de girrcem hep nasil giderim diye dusundugum icin motivasyonum dusuyor .seneye nasip olura iyi puan alip atanirasam kurumdan isteseme sansimiz var oyleyse. .dolmuslarda engeliliye yonelik calisma yapilacakti 10 senelik verilen sure doldu ben hic bir minibuste engelli rampasi gormedim denetleyen yok sadece gostermelik yasa var.
Öyle yorumlamadım, zira mevcut araçlardan bahsediyor. Yani mevcutta bir personel servisi olacak ve araçta uygun donanımı siz talep edeceksiniz. O da 2018 Temmuz'dan önce değil.
Uygulacaklarını sanmıyorum çünkü böyle bilmedigimiz veya bilindigi halde başvuruldugu taktirde mahrum edilen haklarımız var ama yinede dediğiniz tarihde ilgili kurumlara başvururum teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için