Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Atama Sonuçlar Açıklandı! | 2017

green16

Dediklerimin yine arkasındayım. Ark. lisans okuduğu için düşük puanla atanmış ön lisans ve orta öğretim olsaydı atanması imkansız olurdu. 78 ile atanamayan ark.lar vardı sanırım. Orta öğretim veya önlisans min. 80 almalı ki bi şeye benzesin tercihleri yapmakta önemli tabi bu arada. Hadi kal sağlıcakla.
Syg.

Alman

Ben size demedim ki bu lafi,bestley mi nedir ona dedim.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şizo sen nereyi istersen oraya verirler seni. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle ilçe müdürlüklerine verirler. Okullara kolay kolay memur vermiyorlar.

Sevgili arkadaşlar önlisans 80 puan ile Elazığ Kara Kuvvetleri Komutanlığına zabıt katibi olarak atandım. Ankara'da ikamet ediyorum. Başlamadan ikamet ettiğim yere veya istediğim İL'e aldırabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

@ankiloz

Merhaba, neden 30 tercihinizi de Meb'den yana yaptınız? Merak ettim. :)

kirli-gugu

Ümitsiz konuşmayı pek sevmem ama Tsk da Meb deki gibi tayinler kolay olmuyor. Yani en azından katılıp asil memur olduktan sonra.

Alman

ön lisans çoğu yer 74 /75 ile atandı kardeş hangi kafayı yaşıyorsun, ilk atamada bile 75 ile atandı herkes

[FONT=Calibri][SIZE=3]Yine kadroda yer yok bize! Atanan arkadaşlara başarılar tebrikler.[/SIZE][/FONT]

Aynen Sinopu zaten seviyodum nasip orayaymış.Şuan merkez mi ilçe mi bi bilgim yok ama heralde bayramdan sonra belli olur.Ev bakmaya başladım bile 😀

ankiloz yanılmıyorsam sende 2015 te yerleşmiştin.eğer tekrar atanmiş olsaydık nasıl işleyecekti süreç istifa edip mi başlıyacaktık yoksa muvafakat ile mi?hayırlısı artık eğer 3. yerleştirme olursa atanabiliriz.neden hepsini meb yazdın alım çok diye mi?

@bir Meb personeli olduğum için kardeş. Atanma durumunda dilekçe verip kendi okulumda devam etmek istiyorum diye istekte bulunucaktım.

@1806 yukarıda yazdığım gibi yapacaktım ben kardeş. Onun dışındaki prosedür nedir bilmiyorum..

Şu hiçbir engeli olmayıpta domuz gibi olanların ekpss'ye giren kim varsa hakkımı haram ediyorum ha bide %40şartı var ya girmek için küçük problemlerle gidip torpille falan %40 rapor cıkartanlarada hakkımı haram ediyorum inşallah hayır görmezsiniz işiniziden

ben %83 fiziksel engelliyim sağ ve sol kollarım tam açılmıyo Sol ayağımında kemiği büyukluğunden az sekerek yürüyorum

bizim gibilerin atanması lazımken diğerlerinin rahatça atanması zoruma gidiyo seneye ilk defa ekpss girecem ve bakalim neolacak

Arkadaşlar inşallah bayramdan sonra evrak işlerini halledince neler yapıldığını, yapılması gerektiğini buraya yazacağım. İhtiyacı olanlara yardım olsun diye. Böyle ufak rehber gibi. Böyle bişeye ihtiyaç var aslında da her kurum farklı olunca zor oluyor.

İl göç idaresine atandım fakat nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Atanan arkadaşları tebrik ediyor inşallah bir aksilik yaşamadan bir an önce yeni görevlerine başlarlar. Atanamayan ve ben gibi atama bekleyen arkadaşlat hakkımızda hayırlısı olsun. Sınava calışmaya baslasak iyi olur sanırım :)

Bende il göç idaresine atandım. evrak hazırlama ve sürec hakkında aynı yere atanan arkadaşlar iletişim halinde olalım

Tekerlekli sandalye kullanip kazanan arkadaslar varmi.ise Gidip gelme isi zor bizim icin nasil cozeksiniz ?

musty35

Ben kullanıyorum iş ortamında yanlız, ulaşım hakkında inanın benimde fikrim yok çogu yerin servisi yok özel sektörde çalıştıgım dönemlerde ailem bırakıp alıyordu büyük ihtimalde öyle olucak yada atandıgım yerlen görüşüp bi yolunu bulcam sende istersen görüş atandıgın yerlen

74.895 puanla onlisans namik kemal universitesi tekirdag memur olarak atandim.

musty35 cemil er

5378 sayılı Engelliler Kanunu'nun geçici 3. maddesine 2014'de şöyle bir madde eklendi. Pratikte uygulamasını görmedim ama denenebilir.

(Ek:6/2/2014-6518/75 md.) 7/7/2018 tarihine kadar, servis taşımacılığı yapan gerçek ve tüzel kişiler, engelli personel veya öğrenciye talep hâlinde erişilebilir taşıma hizmetini sağlamakla yükümlüdür.

hozgul hocam burda ben şunu anladım çalıştıgım kurumun personel servisi olmasa bile talep halindemi taşıyorlar ? Doğrumu anladım

Ben 2018 de girrcem hep nasil giderim diye dusundugum icin motivasyonum dusuyor .seneye nasip olura iyi puan alip atanirasam kurumdan isteseme sansimiz var oyleyse. .dolmuslarda engeliliye yonelik calisma yapilacakti 10 senelik verilen sure doldu ben hic bir minibuste engelli rampasi gormedim denetleyen yok sadece gostermelik yasa var.

cemil er

Öyle yorumlamadım, zira mevcut araçlardan bahsediyor. Yani mevcutta bir personel servisi olacak ve araçta uygun donanımı siz talep edeceksiniz. O da 2018 Temmuz'dan önce değil.

hozgul

Uygulacaklarını sanmıyorum çünkü böyle bilmedigimiz veya bilindigi halde başvuruldugu taktirde mahrum edilen haklarımız var ama yinede dediğiniz tarihde ilgili kurumlara başvururum teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için

Üst Alt