Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Atama Sonuçlar Açıklandı! | 2017

Bursa halk sağlıgına atananlar dm den konuşalım

var mı doguya yazıp hizmetli olarak yerleşen kaç puanla atandığını söylese

green16 kardes ben de istanbula atandım halk sağlığı özelden konuşalım hatta whatsapp grubu kurabilirz

75 puan ortaöğretim atanamadım :( meslek lisesi elektrik bölümü alan sıralamasında 1. sıradasınız yazıyordu oysa oofff of

Atanan tüm arkadaşlar tbr ler, hayırlı olsun inş

Ön lisans Düz Memurluk en düşük puan 74 puan ile Ardahan'a atanmış

İstanbul ise 74,40 puan ile atanmış bir kişi

Alım azdı arkadaşlar kendinize kızmayın

3'atama olursa atanırsınız yada 2018 deki sınava girip hakkınızı tekrar denersiniz, hayat devam ediyor üzmeyin sakın atanamamışsanız

81,352 lisans eskisehir gumruk ilk tercihimdi. herkese hayirli olsun

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Engelli bir ablam ısrarla Elazığ'ı ikinci sıraya yazmamı önerdi.

Maddi ve sosyal imkanlarının iyi olduğundan yazdım.

Puanım ile yaptığım tercihlerin %90 nına girebildiğimi gördüm.

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.

Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar yeni bir yola çıktık artık Allah utandirmasin inşallah

kirli-gugu

yani mantıklı tabi, elazığ küçük bir yer ama sıcak kanlı insanları + trafik sorunu yok + terör yok + ulaşım yayan bile istediğin yere gidebilirsin istersen yani ulaşım sıkıntısı yok

aldığın memur maaşı ile birikimin yoksa dahi kredi çekip kendine göre ev alabilirsin , geriye kalan para ile rahat geçinirsin ama evler pahalı burada :))

hadi sende gakkoş oldun desene :) Elazığ'lılara Gakkoş deriz biz sende öylesin artık :)

Herkese hayırlı olsun. Atandım bundan sonra ne olacak ?

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Ben Önlisans'tan 7. tercihim olan Adalet Bakanlığı İzmir Bergema'ya atandım. Bundan sonra ne olacak. Onlar mı bizi evraklar için arıyacak? Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Kura sonuçları hala niye açıklanmadı anlamıyorum.
Bu işte bi iş var ama hadi hayırlısı
Allah sonumuzu hayr etsin

Atanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, çalışma hayatınızda başarılar.

mardin büyüksehir belediyesine atanan varmı?

Herkeze hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar göç idaresi konya vhki atandm

Arkadaşlar bu atamada öğretmen arkadaşlar yer alıyormu yoksa sadece düz memurlukmu alım yapılıyor

Herkese hayırlı olsun. Ben de istediğim yere atandım Allah'a çok şükür. Şimdi evrakları nasıl hazırlayacağız?

Tekrar soruyorum :)

Arkadaşlar bu atamada öğretmen arkadaşlar yer alıyormu yoksa sadece düz memurlukmu alım yapılıyor

73.580 igdira atanďim lisans.herkese hayirli olsun.atanamayan arkadaslar uzulmeyin 3 atama olur insallah

Kadro Kodu 391467159
Tercih Sırası 2
Yerleştirme Puanı EKPSSP3 - 79,87860
Kurum Adı ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
Kadro Unvanı VETERİNER HEKİM / DENİZLİ

Cümleten hayırlı olsun herkese, atanamayan arkadaşlar benim sınav serüveni 7,5 yıl sürdü kolay değil darısıda size inşallah.
Sayisal bilgiler yayınlandımi?

yayınlandı

Son düzenleme:
Herhangi bir kadroya yerleşemediniz yazısına o kadar alışmışım ki sayfayı en az bir elli kere yeniledikten sonra inanabildim :) Lisans [FONT=&quot]74,68304 Sinop Üniversitesi Bilgisayar işletmenliği çok şükür ya çok şükürr...[/FONT]

eMeL_eMeL

senin şansın tamamen ben kaynaklı :D

aynı yeri ben de seçmiştim 1.tercihimdi

son gün güncelledim çıkardım sinop cok uzak diye

puanımda 74.8 :D

hayırlısı olsun hakkımızda

Üst Alt