Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

Vallaha 45 tane personel alıyorlar çeşitli alanlarda hangi alanlarda aldıklarını bilmiyorum İŞKUR üzerinden alıyorlar ama onu işkur'la görüşüp hangi alanlarda işçi aldıklarını öğrenebilirsiniz son başvuru tarihi 4 Mayıs diye biliyorum 2026

Önce bir sen terbiyeni takın ikincisi de 2028 yılında dedim ben sana 2022 sınavı ile 2024 yılında yaklaşık 73 puanla atama oldu bu da yaklaşık 25-26 net 2028 seçim dönemine denk geldiği için ve sınavın zor olmasından dolayı 28 net üstü atanır diyorlar önce sen bir terbiyeni takın takılmazsan da bu gruptan git millet senin bu laflarını çekmek zorunda değil

@Staytuned, umudunu sey yapma sehir merkezi haric olan illeri yaz ege dogu batı karadeniz yaz işte genel cıkar zaten benim doğuya atanmam olası zaten 3 4 ay calısıp tahin isterim istanbula max bu olur umudunu yitirme yeter ki kardesim

ve ben bir de bu durumun lisans için geçerli olduğunu da söyledim zatenBen kötü bir şey de demedim aslında hesaplama araçlarına 25 net veya 26 net girdiğinizde zaten 2022'de 73 74 puan veriyor ÖSYM'nin sitesinden de bakınca bu puanla birçok derin tuttuğunu görebilirsiniz 2028 seçim dönemi olduğu için sıkı para politikası ve emekli olan kadar alım süreci sona erecek onun için daha fazla alım olacak ve sınav zor olduğu için 2026'nın 28 neti 2022'ye göre büyük ihtimal daha fazla puan getirecek ben sadece elimdeki verilere göre bir görüş sundum yani bir vatan hain olmadığım kaldı

@tekgoz123, ben kendi görüşümü söyledim neden bu kadar tepki verdiniz azalacağını sanmıyorum inşAllah'ta azalmaz

@emre 78, kim diyor sarı çizmeli Mehmet Ağa mı diyor.
2022 puanıyla 73 ile atanma oldu biliyorum.
O iki senede kaç tane öğretmen alındı kaç tane memur alındı onlara bakman lazım ki yorum yapabilesin.
Ayrıca kamuda Kemer sıkma muhabbeti seçimden sonra alınan karardı bunu da gözönüne almamız lazım.
Takınmazsam gerekli görülürse modlar gerekeni yapar sen dert etme kendine
30 için dediğin netler için sağlam alım öğretmenlik dahil lazım.

@tekgoz123, kardeşim alım azalırsa mutlu mu olacaksın anlamadım insanların umutları vb varken iyi niyetli gelmedi.
İlk atama sayısı sonrasını belli eder ayrıca sayının 1100 1200 olması değil mesele memur alımı kaç olacak diyanet müeezin kayyım sosyal plancısı ağırlık olursa bir anlam ifade etmez isterse 2000 2500 olsun önemli değil kadronun dağılımı önemlidir.

@Delorean, lisans da atanmak kolay galiba bakıyorum yorumlara d ortaögretim zor mu? Üstad 23 25 net 72 küsür puan getiriyosa 32 34 net 80 mi getirir

@tekgoz123, unutmadan bir bilgin varsa kaynak koyman lazım dediğin umarım olmaz zaman hızlı akıyor göreceğiz kısmet.

@biirkann, kadro sayısı dostum giren sayısı başarı durumu hepsi etkili bu durumlarda.

@biirkann, orta öğretim zor muydu puan hesaplamasına bak zor düşünüyorsan ona göre o seneyi baz alabilirsin.

@tekgoz123, seçim 2022 puanıyla alımda yamsıdı özellikle öğretmen alımları vb 74 ile falan matematik öğretmeni atandı sayı kaçtır hatırlamıyorum onun için bekleyeceğiz ve göreceğiz

@erola, ama azalacak kamuda tasarruf var 1100 olunca ocakta hepinizi burada görmek istiyorum 😅

@Delorean, ogretmen alimini etkiler cunku eylem yaptılar normal ekpss memur alimini secim etkilemiyor

@tekgoz123 yanliş biliyosun o 1100 değil sadece 10 kişi alınacak.Ciddi anlamda Kemer sıkılacak.Ama sen kafaya takma o 10 kişiden biri sensin rahat ol.Şimdiden hayırlı olsun

@Oğuzzz, dogru soyleyeni sevmez bizim millet haha şaşırmadim benim elimde olsa 10 bin alim yaparim görünen köy kılavuz istemez 1573 olduysa daha da azalmasi normal dernekler sessiz

Bu tartışma bir 13 gün daha rahat gider...Bir de şöyle bir şey var engel grubu ve mesleğe göre de puanlar değişebiliyor.Lisans önlisans gibi ayrımdan bahsetmiyorum daha detaylı bir atama durumu var.

Genellikle genel idari hizmetler sınıfı yani memur sınıfı herkese açık oluyor her engel grubuna sahip kişiler başvurabiliyor o dediğin durum teknik hizmetler sınıfı için değişkenlik gösterebiliyor teknik hizmetler sınıfı için bazı engel türleri Uygun olmadığı için alımlar yapılmıyor

Evet engelli olabiliriz ama bu umudumuzu kaybedebileceğimiz anlamına gelmem Allah büyüktür

@tekgoz123, bilader insanların mutsuzluğu ile mutlu olmak haz mı veriyor anlamadım.
Az kadro gelirse buraya adres yazarsın toplanıp kına yollarız hakikaten ilginç kafalar yaşıyorsunuz.

@tekgoz123
bak kardesim sen neye dayanarak boyle kesin kesin konusuyorsun onu bi acikla once ortada ne resmi bi aciklama var ne de net bi veri var ama gelmissin burda kesinmis gibi konusuyorsun milletin moralini bozuyorsun bunu bilemezsin kimse bilemez su an ne kadar alim olacagini hangi kadrolarin acilacagini neyin nasil olacagini senin yaptigin sey tamamen tahmin ama bunu tahmin gibi degil kesin bilgi gibi yaziyorsun bu da insanlari yaniltmaktan baska bir sey degil

gercekler acidir falan diyorsun da ortada gercek yok senin kendi yorumun var kendi kafanda kurdugun senaryoyu millete gercek diye anlatamazsin bu sekilde konusarak insanlari manipule ediyorsun farkinda degilsin belki ama yaptigin tam olarak bu insanlar zaten stresli zaten calisiyor emek veriyor gecesini gunduzune katiyor bi de sen cikmissin surekli olumsuz senaryo yaziyorsun neye gore yaziyorsun o da belli degil tamamen bos tahmin

gecmis yillari ornek verip birebir aynisi olacakmis gibi konusmak da mantikli degil her donemin kosulu farkli ekonomi farkli politika farkli sinavin zorlugu farkli basvuran sayisi farkli kadro dagilimi farkli bunlari gormezden gelip tek bir senaryoya sarilmak ve millete bunu dayatmak kusura bakma ama sacmaliktan baska bir sey degil

bi de su var 70 ustu puan alan atanir atanamaz diye kesin bir cizgi yok bunu da kimse bilemez 81 il var bu ulkede herkes ayni sehirleri yazmiyor herkes istanbul ankara izmir yazacak diye bir sey yok dogu var bati var karadeniz var ege var ic anadolu var insanlar tercihlerini farkli farkli yapiyor o yuzden bir sekilde yerlesme ihtimali her zaman var senin kalkip kesin atanamaz gibi konusman tamamen moral bozmak

kadro sayisi tek basina bir sey ifade etmez onemli olan dagilim hangi kurum kac kisi alacak hangi kadrolar acilacak bunlar belli olmadan senin yaptigin tum yorumlar havada kaliyor insanlar bunu anlamayacak kadar cahil degil herkes farkinda ama sen hala ayni sekilde kesin konusmaya devam ediyorsun

eger gercekten saglam bir bilgin varsa cik koy kaynagini resmi bi aciklama mi var bir kurum mu acikladi elinde veri mi var paylas herkes ogrensin kimse de sana laf etmez ama ortada hicbir sey yokken boyle kesin konusman tamamen bos muhabbet oluyor

insanlarin umuduyla oynamak kolay ama bunun vebali var herkesin psikolojisi ayni degil kimisi bu sinava bel baglamis kimisi hayatini buna gore kurmus kimisi son sansi olarak goruyor senin gelip boyle kesin kesin olumsuz konusman kimseye fayda saglamaz aksine zarar verir insanlari gereksiz yere demoralize edersin

kisacasi ya adam gibi bilgi paylas ya da tahmin yapiyorsan bunu acik acik tahmin olarak yaz kesin konusmayi birak cunku bu isi bildigin falan yok sadece konusuyorsun milleti germekten baska bir sey yaptigin yok her mesajinda ayni sekilde bos yapmaya devam ediyorsun buna da kimsenin katlanmak zorunda oldugunu dusunme bu kadar net ayni sekilde devam edeceksen kendin yaz kendin inan kimseyi germeye hakkın yok😄

@Delorean, Kardeşim siz hayal dunyanizda alim arttar diyebilirsiniz burası Türkiye alim 1573 olduysa 1100 de olur kapish

Şöyle bir örnek vereyim kardeşim 2021 yılında kamuya 19 00 küsür tane engelli personel alımı yapıldı 2022 yılında bu sayı 2900'e çıktı 1000 tane arttırıldı yani alım sayısı 2021'e göre yani bir sene düşük alındı diye bir sonraki senede düşük alınacak anlamına gelmiyor

@tekgoz123,
kardesim sen de net konusuyorsun ama elinde net veri yok ayni seyleri tekrar edip duruyorsun 1100 olur diyorsun 1573 olduysa kesin duser diyorsun ama bu is boyle kesinliklerle yurumuyor kimse burada hayal satmiyor herkes tahmin yapiyor ihtimal konusuyor ama seninki tahmin degil direk kesin yargi gibi yazmak oluyor fark burasi kamu alimi tek bir degiskene bakmiyor kadro dagilimi sinav zorlugu basvuru sayisi ihtiyac politik durum hepsi degisken sen sadece bir sayiya bakip sonuc cikarmaya calisiyorsun bu da saglikli degil eger elinde resmi bir veri varsa koy ortaya herkes gorsun yoksa bu kadar kesin konusman sadece kendi dusunceni mutlak gercek gibi sunmak oluyor kisacasi kimse sana katilmak zorunda degil ama kimseyi de tek bir senaryoya zorlaman dogru degil herkes gorusunu yazar bu kadar basit papagan gibi diyorsun ama ben en azindan bir mantik uzerinden konusuyorum sen ise sadece tek bir sayiya takilip ayni seyi tekrar ediyorsun elinde veri yokken kesin konusmak daha mi dogru oluyor sence herkes gorus yazar ama seninki gorus degil direk yargi kesip atmak kime neyin olacagini bilmiyoruz bu kadar basit bunu kabul etmek zor degil:ROFLMAO:

Üst Alt