Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

bilmiyorum moral bozmak için yazmadım 2. atamada mı 70 ile atanan var mı ?
şimdi baktım 2026 ya tunceli'ye 84.9 ile hizmetli atanmış

Arkadaşlar 30 net lisans atanır mı daha önce hiç girmedim ne kadar puan olur bilemiyorum bir de nöroloji doktoru soğuk ortamda çalışamaz diye not düşmüş benim için risk oluşturur mu acaba

2027 yılı için net bir şey söyleyemeyeceğim ama 2028 yılı için eğer lisans düzeyi ise atanma ihtimalin %70 ila %80 arası

Bildiğim kadarıyla soğuk ortamlarda çalışamaz ibaresi düştüyse doktor bazı kurumlar bu yazıyı gerekçe gösterip seni soğuk ortamlarda ve buna benzeyen soğuk hava depoları gibi yerlerde çalıştıramayabilir bunu gerekçe göstererek atansan bile atamayı durdurabilir diye biliyorum

@emre 78, işletme olarak soğuk hava deposunda çalışma ortamı olur mu ki acaba kafama takıldı bu ibare bazıları iptal olur falan diyor o yüzden merak ettim zaten atanmak zor bir de bu engel çıkmasın insan çok üzülüyor

Yani baktığımda şu anda ÖSYM'nin açtığı kadrolara senin o soğukta çalışma sıkıntına muhalef olacak kadro sayısı çok yok yani %90'a senin bu sıkıntına muhalif olacak bir durum teşkil etmiyor

Üst Alt