Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

Vallaha 45 tane personel alıyorlar çeşitli alanlarda hangi alanlarda aldıklarını bilmiyorum İŞKUR üzerinden alıyorlar ama onu işkur'la görüşüp hangi alanlarda işçi aldıklarını öğrenebilirsiniz son başvuru tarihi 4 Mayıs diye biliyorum 2026

Önce bir sen terbiyeni takın ikincisi de 2028 yılında dedim ben sana 2022 sınavı ile 2024 yılında yaklaşık 73 puanla atama oldu bu da yaklaşık 25-26 net 2028 seçim dönemine denk geldiği için ve sınavın zor olmasından dolayı 28 net üstü atanır diyorlar önce sen bir terbiyeni takın takılmazsan da bu gruptan git millet senin bu laflarını çekmek zorunda değil

manipüle etmek için yazmayın şuraya. millet burada bilgi almak için yazıyor takip ediyor

@Staytuned, umudunu sey yapma sehir merkezi haric olan illeri yaz ege dogu batı karadeniz yaz işte genel cıkar zaten benim doğuya atanmam olası zaten 3 4 ay calısıp tahin isterim istanbula max bu olur umudunu yitirme yeter ki kardesim

Üst Alt