Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

40 ila 45 arası netim var. Türkçe de bazı sorulardan emin değilim, inşallah bir şeyler olur

@biirkann, senin hangi düzey hocam

@Carl Jung, hocam puan hesaplama aracı var nette, oradan kontrol ederseniz geçmiş sınavlara yönelik kıyasla puan hesabı yapıyor, yıl yıl da net puan hesabını söylüyor

Neslihan hanım Lisan, Önlisans, Ortaöğretim hangisinden sınava girdiniz? Bir de en zor olan sınav dönemi hangi yıldı bir değerlendirme yapabilir misiniz rica etsem?

Önlisans 30 35 arası netim var kaç puanla atıyor bilgisi olan var mı ?

@freedom01, hocam lisansta 43 ve üstü net atarlar diye bir söylenti vardı genel olarak, önlisans da biraz daha yüksek bu sanırım yani net sayısı. Orta öğretimde daha fazla olması gerekiyor sanırım. Kesin bilgi değil, sadece netten falan çıkan bilginin özeti ama siz tercih verin muhakkak. Bu sene net sayısı ile alakalı değişiklik de olabilir bilmiyorum ki 🤥

Süre yetersiz sorular uzun ve zor, aksilik 2arkamda oturan koca adam
Sınav boyu konuştu hocalar uyarınca da hocaları tehdit etti, daha 10.dkda ben bitirdim çıkacam diye tutturdu yani çok dikkatimizi dagıttı hoca bi daha saglık raporu al soruları da hocaya soruyordu ben işaretlemeyi bilmiyorum diye, hoca bi daha soru çözebileceğine dair rapor al dedi, berbat bir gündü
ya :(

@Carl Jung, 30 net falan hocam sanırım ama standard sapma vesair de var diye biliyorum, soruların zorluk derecesi ve bireylerin ve sizin bazı soruları yapmanıza göre değişiyor sanırım ama ortalama 30 netle 70i bulursunuz diyor ekpss puan hesaplama robotu.

@Shadow007, Gediz sorusu Eda sorusu matematik sorusu net komple ağır sorulardı.
Eda sorusu falan ben yaptım da
Atatürk dönemi seçim eğitim öğretim sorusu
Bükreş sorusu baya baya ağır sorulardı.

@Hüseyin404, lisans mı?

Ortaöğretim den girdim Türkçeyi yetiştirememdim 60 dk ek sürede vermediler ve madur oldum ÖSYM anketinde yazdım matematik iyiydi Türkçe zor tarihtezordu☺️tam bir hayal kırıklığı bu çalıştığım halde yapamadım yetiştiremedim malesef

2024 2022 netlerine göre hesaplama var ama bu sınav daha zordu .hatta 2022 40 net 87 verdi .
2024 40 net 83 veriyordu
Bu sınav ikisinden de zordu tarih coğrafya vatandaşlık Türkçe özelinde
(Lisans)

• Beğen
Reaksiyonlar: Talh
Türkçe hariç 32 net var.
Türkçe soruları hatırlayamıyorum.
Venüs
İbni rüşt
Milletler arası anlaşma meclisin görevi (güven oyu dedim 2018 de yeni sistem ile değiştiğini unuttum)
Sorularına net üzüldüm.

@Hüseyin404, zorluğu düşünürsek 83 84 üzeri getirir rahat şekilde...

2022 den zordu 2024 den hayli hayli zordu baya sapma olur ilk atamalar 87 falan olurken şimdi iyi düşer ilk atama bile...

@Delorean, hayırlısı hocam atanırız inşallah, olmazsa da yapacak bir şey yok. Venüs sorusuna ben de üzüldüm, mars yaptım onu 🤣

@Neslihan 2016, türkçeyi nasıl yetiştiremediniz ciddi misiniz basitti hepsi tarih zor da değildi bence 2 soru boş bıraktım tek onda 26 dakikada hepsi bitti genel sonra biraz kontrol ettim yapamadığım vardı onları zorladım 51 soru yaptım totalde 9 boş bıraktım 3 4 max yanlıs vardır 45 46 net civarı bekliyorum bakalım

bu saatten sonra bu sinavi en uygun bir yerlerine iade ediyorum. kimi atiyorlarsa atasinlar.

Üst Alt