Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süre yetersiz sorular uzun ve zor, aksilik 2arkamda oturan koca adam
Sınav boyu konuştu hocalar uyarınca da hocaları tehdit etti, daha 10.dkda ben bitirdim çıkacam diye tutturdu yani çok dikkatimizi dagıttı hoca bi daha saglık raporu al soruları da hocaya soruyordu ben işaretlemeyi bilmiyorum diye, hoca bi daha soru çözebileceğine dair rapor al dedi, berbat bir gündü
ya :(

Önlisans matematik gül demetleme sorusunu yapan var mı ?

@Shadow007, Gediz sorusu Eda sorusu matematik sorusu net komple ağır sorulardı.
Eda sorusu falan ben yaptım da
Atatürk dönemi seçim eğitim öğretim sorusu
Bükreş sorusu baya baya ağır sorulardı.

@Hüseyin404, lisans mı?

Ortaöğretim den girdim Türkçeyi yetiştirememdim 60 dk ek sürede vermediler ve madur oldum ÖSYM anketinde yazdım matematik iyiydi Türkçe zor tarihtezordu☺️tam bir hayal kırıklığı bu çalıştığım halde yapamadım yetiştiremedim malesef

2024 2022 netlerine göre hesaplama var ama bu sınav daha zordu .hatta 2022 40 net 87 verdi .
2024 40 net 83 veriyordu
Bu sınav ikisinden de zordu tarih coğrafya vatandaşlık Türkçe özelinde
(Lisans)

• Beğen
Reaksiyonlar: Talh
Türkçe hariç 32 net var.
Türkçe soruları hatırlayamıyorum.
Venüs
İbni rüşt
Milletler arası anlaşma meclisin görevi (güven oyu dedim 2018 de yeni sistem ile değiştiğini unuttum)
Sorularına net üzüldüm.

@Hüseyin404, zorluğu düşünürsek 83 84 üzeri getirir rahat şekilde...

2022 den zordu 2024 den hayli hayli zordu baya sapma olur ilk atamalar 87 falan olurken şimdi iyi düşer ilk atama bile...

@Neslihan 2016, türkçeyi nasıl yetiştiremediniz ciddi misiniz basitti hepsi tarih zor da değildi bence 2 soru boş bıraktım tek onda 26 dakikada hepsi bitti genel sonra biraz kontrol ettim yapamadığım vardı onları zorladım 51 soru yaptım totalde 9 boş bıraktım 3 4 max yanlıs vardır 45 46 net civarı bekliyorum bakalım

bu saatten sonra bu sinavi en uygun bir yerlerine iade ediyorum. kimi atiyorlarsa atasinlar.

Arkadaşlar soruların tamamına nasıl ulaşırız acaba netleri nasıl hesapladınız çoğunu hatırlamıyorum özellikle Türkçe tarafını

@Buse3, soruların tamami verilmiyor, yüzde 10luk kısım var o da zaten birkaç soru .. tahminen net olarak googlede hesaplama yapılıyor . Cevap a b dedim diyenlere şaşırıyorum zaten , kesinlikle şık olarak hatırlamıyorum ben. Bazı soru cevap kelimelerinden hatırlıyorum az kısmını.

Gerçekten Türkçe bende hiç yok ne yaptığımı bilmiyorum ve vatandaşlıktan ve güncelden lisansta hiç soru görmedim yazan hatırlayan tek tük vardı neye göre kesin hesap yapacağım ki tarihlerden birazıyla mı yapıcaz lisanstan hatırlayan varsa lütfen yazsın biz de hesaplamaya çalışalım

bir daha ki sinavda sallayacagim artik. calisarak olacak is degil. salla gec.

Herkez kendi adına konuşsun belki gece heyecandan uyuyamadım sınava yansıdı nerden bilisırsunuz ki ssiz yapmış olabilirsiniz ama başkalarına saygı duymak zorunda sınız herkez burda sınavının nasıl olduğunu söylüyor sonuçta

Konu başında bir arkadaş hatırladığı bazı soru ya da cevapları yazmışti ordan yola çıkarak belki birkaçını hatirlayabilirsiniz@Buse3, Türkçe sorularını aklımızda kalanla hatırlamak mümkün değil bence.

Arkadaşlar üye girişi ile girerseniz sınavdaki çıkmış soruları göreceksiniz. % 10 falan değil tamamı orada şu an yayında. Ne zaman kaldırırlar bilmiyorum ama durum bu.

@Çiğdemk, benim anlamadığım bir soru vardı
Aşağıdakilerden hangisi halkın iradesiyle seçilir?”

Şıklar da:

• Vali
  • Kaymakam
  • Rektör
  • Cumhurbaşkanı yardımcısı
  • Belediye Meclis Üyesi
buydu soru meclis üyesini halk mı seçiyo deliricem ya hayatımda belediye da meclis üyesi seçmedim sordugu sorulara bak

@biirkann, vay ne kadar kolay soru denk gelmis sana, vali kaymakam rektor ve cumhurbaskani yardimcisi hepsi atanir. belediye meclis uyesini halk secer, yerel secimlerde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bio
Soru gayet açık ve bana göre basit. Vali, Kaymakam, Rektör ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı seçilerek gelmez. Belediye Meclis Üyesini seçiyoruz elbette. Meclis üyeleri (Milletvekilleri) biz seçmiyor muyuz? Belediye Meclis üyelerini de doğal olarak biz seçeriz.

Bize gelen soruya bak Lisansta, Eda hakkı olsa gerek şıkkı yanlış hatırlamıyorsam. İlk defa duydum. Hadi gelin sorun bakalım hangisi daha zor?

@neo2020, soruların kolaylığı umrumda değil beni orası bağlamaz bende diğerlerini biliyorum onlar atanır ama çapraz soru sinir oldumm yani herkesin girdiği bölüm ayrı sizinkiler bana zor gelir benimkiler size kolay gelir misali

@Buse3, onu bizde hatırlamıyorum Türkçe muamma siteye gir soruları tek tek açabiliyorsun.

@Çiğdemk, sorular açık girenlere....bütün sorular açık

@scream_58, 29 Nisan yazıyor sanırsam.

@biirkann, Türkçe matematik olsa net cevap verirdim ancak önceki yazılarıma bakarsan ,, maalesef genel kültürden okumadığım 20 soru var ve bu da onlardan biri ... 🤷🏼‍♀️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt