Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 Kadro sayısı

En çok yine m.e.b yani tamama yakınį hizmetli olacak açılan kadrolarin

Kamu kurumlarında engelli çalıştırma oranı %4 değil mi?Neden özel sektör oranına göre listelemişler?

Bilgiler icin tesekkur ederiz kardesim nerden buldun bu bilgileri

iyi günler iyi bayramlar ekpss de önlisans kadro dağılımı nasıl olur temmuz ayında genel sıralama kaç arasında olursam atanabilirim

Dpb

İyi günler herkese dpb(devlet personel başkanlığı)nin sitesinde ekpss atamalarına yönelik kaç kişi alınacağı gibi bilgiler içeren bir link var mıdır?Varsa paylaşır mısınız?

Büyük bir ihtimalle 12 temmuza kadar beklememiz gerekecek.

Neden bu kadar geç açıklandığını anlayamadım ben?Hep en sona bizi bırakıyorlar:S

bu yetkilileri tebrik ediyorum 2 hafta sonra tercih yapılacak daha kadro sayısı belli değil çokmu zor bin veya beşbin kişi alacagız demek sanki onlarda bilmiyor herkese süpriz olacak aq yazıklar olsun be geçen sene 4 ay önceden açıklanmıştı simdi %90 kadro sayısı az olacagı için tepki çekmemek için geç açıklayacaklar yazıklar olsun demekten başka yapacak bişey yok

İlk tercihlerde atandım 10 aydır bekliyorum işe bile başlamadım. Engelliyiz diye adamlar bizi yok sayıyor resmen. Artık sabır falan da kalmadı arkadaşlar Rabbim inşallah sizlerin yardımcısı olsun iyi bi kadro versinler de bi an once başlayın...

Kura için Harçları ne zaman yatiricagiz arkadaşlar?

Mantıklı olan önce kadro sayısı belli olur sonra tercih olmaz mı ya, bence sayı az olacak ve tepki almamak için aceleye getirecekler yani ne de olsa benim görüşüm engelli olarak en alt kesimiz..

Benim artık umudum kalmadı eğer kadro açsalardı şimdiye kadar yetkililerden bir ses çoktan çıkardı alım sayısı çok az olacak

Ekpss kadro sayıları

Tercihler 6 gün sonra başlıyor ama hala bir açıklama yok geçen senelerden edindiğim tecrübelere dayanarak 6700 - 7000 civarında olacağını düşünüyorum .dağılım ise ;

kura 950 - 1050 arası

lise 2600 - 2800 arası

önlisans 1400 - 1650 arası

lisans 1200 - 1400 arası

siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

dpb Başkanlığına iletilen alım sayısı düşürülebilir mi?

Merhaba arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim dpb resmi sayfasında kurum talepleri 5500 olarak görünüyor devlet yetkilileri bu alımı sınırlama yaparmı. Resmi olarak kamuya duyurulan bir alım sayısı düşürülebilir mi? İlk başlarda yapılan açıklamalarda ekpss alımında hiçbir kısıtlama yapılmayacağı paylasilimisti

site bilgisayarımdan açılmıyor. resmi bilgi mi acaba

hayırlısı olsun ama çok az. ortaöğretim ne kadar diyor

Üst Alt