Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim puanım bir hayli düşük. 65 aldım..

Çok haklsnz beyfendinin keyfi ne zaman gelirse artık 😯 insanları kaç gündür boşuna bekletiyorlar yazıkk

adamın biride kura çekilecek gün açıklanacak bu kadar basit demiş lan onu bizde biliyoruz kura tarihi neden belli değil onu sorguluyoruz adam geçen hafta 2 maça gitti dün rizede geziyordu ama ne hikmetse 1 saatini ayırıp kuraya gellmiyor tüm kanalların whatsapp hattına mesaj yazdım ama adamların konusmaları yasak sanki bu konuda hergün aynı gereksiz haberler var ama ekpss ye 1 dk ayıramıyorlar yazıklar olsun ben ağustosun 2. haftası demiştim ama vazgeçtim bu haftada açıklanmayacak magdur olmaya devam edecegiz ev sahibi evden çık diyor ev taşıyacagım ama bu ösym luzumsuzu yüzünden nere tasıyacagım ne zaman tasıyacagım belli degil yalan söylemekten mahcup olmaktan bıktım usandım aq

Verecek mantıklı cevabı olmayan susar, bu nedenle olsa gerek ne zaman açıklanacak, süreç ne aşamada neden açıklanmıyor yani ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz atasözüne binaen bizlere verilen değer bu arkadaşlar. Söyleyecek çok şey var ama kimi kime şikayet edeceksin...

En geç haftaya sonuçlar açıklanır fakat isteğimiz bu hafta bitmeden sonuçların açıklanması hepimiz hayatlarımıza buna göre yön vereceğiz.

Arkadaşlar onca engellinin sınavda harcadığı emeği, kurada beklediği heyecanı siyasi propaganda malzemesi içine katmanın devlet adamlığı ile bağdaşır bir tarafı olabilir mi ? Bir çoğumuz devlet memuru olarak atanmayı bekliyoruz ve bizlerin atandığımız zamanda memur olarak siyaset ile içli dışlı olması asla doğru değil ama hiç kimse de bir siyasi mercinin yada partinin tapulu malı da değildir. Onca engelli arkadaşımızın gerekçesi bile açıklanmayan sebepler yüzünden adaletsizce bunca zaman bekletilmesini hepimizin adına kınıyorum.

Son düzenleme:
Ekpss tercih sonuçları zamanı tahminleri

Merhaba
Hepimiz osym'nin açıklayacağı tarihi tahmin etmeye çalışalım ilk tahmin benden;
11 Ağustos

ne alaka? bilene ödül var mı? diye yazdım var yada yok diye iki ayrı cevabı olur... Kolay gelsin!

ayrıca konular birleşti. Saol varol admin :)

Tamda yorum yaparken admin arkadaş konuyu bu başlıkta birleştirmiş. Sonuçların açıklanmasının kura ile birlikte yapılacağı muhtemel.
Benim tahminim öncelikle cumhurbaşkanının programını takip ederek bir fikir elde edebiliriz diye düşünüyorum.
Arkadaşlar acaba bu hafta önemli bir maç var mı acaba ??? :mad:

arkadaşlar hayatınızda hep tek bir konuda buna yoğunlaşırsanız zaman da geçmez sabır da yermez önceden ne zaman ne tercihler acılacak diyordunuz şim di de ne zaman sonuçlar açıkalnır diye bekliyorsunuz biraz rahat olun eninde sonunda açıklanacak bunlar değilmi onun bunun şurdaki maçta gitti bizemi sıra gelmiyor demeyin ilk önce saygı çok fazla sürmez bu ay içinde açıklanır bu seferde atanamadık diye üzülüceksiniz bende bekliyorum oğlum için

Az önce osym yi aradım hemen düştü öyle hatta falan beklemiyosunuz.Kesin bir tarih oladığını onlarada bir bilgi verilmediğini söylediler. Arkadaşlar herkes ararsa en azından biraz da olsa baskı hissederler.Tavsiyem 444 6 796 yı arayıp sizlerinde sormasi yönünde olur.

hilal72

Aslında esas mesele nedir biliyor musunuz ? Sanki meçhule giden bir gemiye binmiş gibiyiz. Batacak mıyız bilemiyoruz, kurtulacak mıyız bilemiyoruz, muallakta kalmışız yani ! Ne olacağını biraz kestirebilme imkanımız bile yok 20 gündür neler oluyor ne yapılıyor bilemiyoruz. Çıksınlar desinler ki "Arkadaşlar size çıkmaz ayın son çarşambasına gün veriyoruz" o da yok yaw:confused:
Hiç olmazsa atandık mı atanamadık mı bari onu öğrenmek istiyoruz. Atandığımız zaman kaç ay sonra işe başlayacağız daha o belli değil, üstelik ilk atamalarda atandığı halde yerleşemeyen arkadaşlar bile var.

Çöpe Taşınan Mesaj(lar)

Tivit atin ösymeye ozaman soylerler ;)

LYS 2017 tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? - LYS tercih sonuçları,
ÖSYM, geçtiğimiz günlerde resmi sosyal medya hesabından LYS tercih sonuçları 2017 hakkında beklenen açıklamayı yapmıştı. Üniversite kayıt tarihleri 2017 yaklaşırken öğrencilerde heyecan giderek arttı. ÖSYM'den yapılan resmi duyurulara göre LYS tercih sonuçları bugün açıklanacak. Süreci merakla takip eden öğrenciler 2017 LYS

@benstery bu hafta açıklanmayacagına her iddaasına girerim benim tahminim 16.08.2017 çarşamba

@hilal72 konuşması ne kadar kolay bizde biliyoruz eninde sonunda açıklanacagını ben evden taşınacam ev sahibi beni bekliyor adamı tercih var atama var diye diye oyalamaktan bıktım sonuçlar acıklansın herkes ne yapacaksa yapsın hep bizmi ezilecez hep bizmi birilerine boyun eğip saygı gösterecez onlar bize saygı göstersin alacakları 2500 kişi kura 1 saat sürmüyor koskoca c.başkanının 1-2 haftalık programı belli degilmi diyemiyolarmı şu gün olacak diye hayret ya bu kadar taraflı olmayın

lys tercihleri ne zaman açıklanacak açıklama yapıyor ama ekpss gelince yok bunlar bekleyenlerin çokluguna azlıgına göre davranıyor başındaki işbilmez adamlar heralde

Google Play Storede Engelli Blog uygulamasını indirin. Açıklandığında bildirim alırsınız.

Sevgili Arkadaşlar... Haber kanallarının Whatsapp numaralarına mesaj atın...

Sürekli mesaj gönderiyorum. Lütfen sizlerde gönderin.

kirli-gugu

Pek etkili olacağını sanmıyorum çünkü her şeye rağmen bildiklerini okuyorlar. Büyük bir ihtimal sonuçlar çoktan hazırlandı, sadece biri tuşa basacak ve sonuçlar yayınlanacak, yani ne yaparsak yapalım hiç tık yok.
Bekleyeceğiz artık nereye kadarsa...

heartless_ra

Sen öyle diyorsan doğrudur dostum. Tercih yaptığımızda herkes hemen açıklanır 3 gün sürer derken sen Ağustos 2. haftası demiştin. Belki bu cuma olabilir diyorum ama olmazsada haftaya açıklanır gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt