Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Sonuçlar yarın açıklanıyor. Beklentileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklanırmı ?
Bence açıklanmaz klasik ne yaptığını bilmeyen osym

binlerce insan sonucları bekliyor adamların umurlarında bile değil, kendi yandaşlarını zaten istedikleri gibi istedikleri yerlere atadıkları için stres yapmıyorlar ama binlerce masum ailenin kaderi bu sınava bağlı...

Heyecan hat safhada. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

ÖSYM'yi aradım, sonuçlar saat kaçta yayınlanır diye. Belli değil, gün içinde yayınlanır dediler. Umurlarında bile değil. :(
Biz de habire sayfa yenileyip duralım.

Olmayan heyecanımı mesajlarla depreştirdiniz :D

Yayınlanır yayınlanmasına da, ne zaman?

zerre heyecanım yok. çünkü 62-66 puan arası bi puan bekliyorum. bunun için heyecanlanmaya sayfa yenilemeye ihtiyacım yok. ben sadece sizin heyecanınıza ortak olmak için bu konudayım :D :D :D

arkadaşlar ben kaç saatdir bekliyorum ne zaman açıklanıcak haberiniz varmı bilgisi olan varsa banda haber verirseniz çok sevinirim şimdiden yardımçı olan herkese teşekkürler

Bugün açıklanmayacak galiba.Saat felan oldu.

Kim saat 14 diyor kimi 17 bulur diyor osym iletisim merkezi ogleden sonra diyor hayırlısı ile Allahın izni ile herkes güzel puanlar alır

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik abi bir aydır bekliyoruz şurda pek olsa 1 2 saat az kaldı sabır:)

Aynen Allah hayırlısı ni versin

Burda saat 13.30 daha :(

Evet burdan da takip edelim. Mesela ben sonucuma bakmadan önce buraya yazıcam açıklandı diye.

Osym mi bir atayım ne diyecekler haber ederim

ÖSYM yi bekle bekle saat 13/ 34 oldu 14olsun bakalım sonra 17 bekle bekle sabah tan beri bekle

16 kişi varmış sırada bekletiyor bağlanmak için

Şuan 8 kişi var onum de

ne yalan söyliyim sınav aşırı basitti (ortaöğretim genelden girdim). 40 net kesin diye tahmin ediyorum ama Türkçedeki durumuma göre 45 net üzeri bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre versin. Bir an önce açıklansa da şu stresten kurtulsak. :)

Gün içinde açıklanacak bugün kesin açıklanacak diyor ama saat veremiyoruz diyor

Neyse bekleyelim Allah hayirlisini versin herkese

Tesekurller

Beklemeye devam 14 olmadı 17 ye kadar ÖSYM nin her zamanki durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt