Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
binlerce insan sonucları bekliyor adamların umurlarında bile değil, kendi yandaşlarını zaten istedikleri gibi istedikleri yerlere atadıkları için stres yapmıyorlar ama binlerce masum ailenin kaderi bu sınava bağlı...
ÖSYM'yi aradım, sonuçlar saat kaçta yayınlanır diye. Belli değil, gün içinde yayınlanır dediler. Umurlarında bile değil.
Biz de habire sayfa yenileyip duralım.
zerre heyecanım yok. çünkü 62-66 puan arası bi puan bekliyorum. bunun için heyecanlanmaya sayfa yenilemeye ihtiyacım yok. ben sadece sizin heyecanınıza ortak olmak için bu konudayım
arkadaşlar ben kaç saatdir bekliyorum ne zaman açıklanıcak haberiniz varmı bilgisi olan varsa banda haber verirseniz çok sevinirim şimdiden yardımçı olan herkese teşekkürler
ne yalan söyliyim sınav aşırı basitti (ortaöğretim genelden girdim). 40 net kesin diye tahmin ediyorum ama Türkçedeki durumuma göre 45 net üzeri bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre versin. Bir an önce açıklansa da şu stresten kurtulsak.