Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Lisans puan ve sıralama değerlendirme.

Hakkı Gürsöz

bilgiler için çok teşekürederim hakkı bey 500 derken salladım aşağı yukarı bir örnekti inşallah hayırlısı olsun hepimiz için

EKPSS'den 61 aldım, yerleşme ihtimalim var mı?

lisans ekpss puanı 61.9 dur.
bu puan ile herhangi bir memur mülakatına başvuru yapılabilir mi ?
Eğer yapılabiliyor ise nereden başvuru yapılacaktır.

Teşekkürederim

Bundan sonraki süreç tamamiyle kısmet işidir, tercihinizi istediğiniz şekilde yapın, benim puanım daha yüksek orayı yazarsanız açıkta kalırsınız gibisinden söylemlere de itibar etmeyiniz.

eğer ben şurada yapamam burada yapamam demiyorsanız 2014'e göre çok düşük puanlar da atanmış gözüküyor. hatta bazı yerlere hiç tercih yapılmadığından boş kalmış. bizim de pek bilgimiz yok ama özellikle seçilen ile ve tercihlere göre her türlû puandan alım yapılabiliyor sanırım . eğer tercihlerime yerleşemezsem beni herhangi bir yere yerleştir diye bir seçenek getirilse çok iyi olur aslında

neden olmasın hiç kimseninin yazmadığı bir yeri yazarsanız yerleşebilirsiniz. fazla talep görmeyen yerlere yer verirseniz şansınız olabilir

Arkadaslar ben de lisanstan girdim ve puanim 89,14. Sinava girenler arasinda siralamam ise 331. Ilk tercihte İstanbul Anadolu Yakasina yerlesme ihtimalim nedir? Bir de kurumlar rapor konusunda ariza cikariyor mu? Kronik hastaliktan dolayi sureli raporuma takilan kurumlar olur mu? Suresi bittiginde raporumu yenilemesem sorun olur mu? Cevap veren herkese simdiden tesekkurler.

Onlisans maden teknikeriyim puan 61 sehir benim icin farketmez heryere giderim bu puanla atanma sansim olabilir mi

ya arkadaşlar ben de çok merak içindeyim. puanım 81 sıram 1504, ilk atamada atanır mıyım ? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa en azından bir cevap yazarsa çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaşlar lisans düzeyinde sınava giren aday sayısı yaklaşık 10 bin. Peki bunun ne kadarı öğretmen bilgisi olan var mı?

Evet ya ben de çok merak ediyorum çünkü sıralamada öğretmen arkadaşlar da var ama alımlar ayrı ayrı yapılacak memur sıralaması aşağılara düşecek ama ne kadar

Arkadaşlar lisans tan kaç alım olur tahmininiz var mı . Ben iki bin civarı düşünüyorum .

Selamlar puanım 75.23353
Aday başarı sayısı 7312
Başvuran aday sayısı 52.728
Orta öğrenim ticaret meslek lisesi buro yönetim ve sekreterlik bölümünden haziranda mezunda olacağım. Yardımcı olursanız sevinirim . 2. Atma veya 3. Atamada bir ihtimalim var mı ? Lütfen yardım dostlar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba. Sıralamam 445, mimarlık dışında tercih yapmayacağım.

gesili sen bir ilksin teprik ediyorum. şuana kadar puanlar 85 in altına düşemişti. ben 75 aldım 3134 sıradayım geride 6000 kişi var ama onlar yazmıyor. günlerdir takip ediyorum herkez 85 ve üstü almış anlamış değilim

60 ile zor gibi tabi alımlara da bağlı bölümün ne

son atamada şansın var kadro sayısı önemli umudunu kaybetme.

Tercih başvuruları ne zaman yapılacak tarihi bilen, bir fikri olan var mı?

arkadaslar 77 puan 2 bin küsur siralama atanma sansim nedir sizce ilk defa girdim .. ikinci atamalar ne zaman yapilacak. ilkinde olur mu sizce

Arkadaşlar illa ki ÖSYM nin yaptığı atama ile engelli alımı olmuyor ki. Devlet Personel Daire Başkanlığının sayfasında sürekli engelli alımı oluyor. Onu da sürekli takip edin bence. Düşük puan ile bile atama olma ihtimali çok yüksek bana göre...

@bekirclskn

Merhaba. Anladığım kadarıyla eski rapor sayesinde sınava başvurup girmissiniz. Göz ile alakalı oranlar gayet yeterli durumda. Yani suan sadece tek gozunuz görmediği icin, başka hiçbir rahatsızlığınız olmasa bile alacağınız raporun oranı en az %32 olacaktir. (Bu rahatsızlığınızin dogustan olmasından dolayı olayın psikolojik orani da var) Bence tercih yapin eski raporu kabul etmeseler bile yeniden en az %40 rapor oranı alirsiniz. kolay gelsin

Tekrar Merhaba arkadaşlar. Öncelikle allah herkesin gönlüne göre versin. Naçizane Aynı yollardan bende geçtim. Aynı heyecani bende yasadim. Yalnız Bazi şeyler dikkatimi cekti. Ben sinava girdim. Puanimi aldigimda burda bende atanmak icin neler yapilmasi ve hangi asamalardan gecilmesi gerektigini soruyordum. Ama kimseye benim puanim şu bilen varsa atanir mıyım arkaslar diye sormadim. Burda puanimi yazıp atanir mıyım diye millete sorana kadar açtım 2012 ekpss sinav istatistiklerini tum merak ettiğim sorulara cevap buldum. Ama tabi ki bazi önemli detaylar var. Ben 78.22 puan ile ilk atamada ve ilk tercihime atandim. Mesela 83 puan ile atanamayan kişiler de gördüm. Tercihlerde sırasıyla
1. Tercih yapacaginiz il engel durumunuza uygun mu?
2. Tek başınıza baska ilde yasayabilir misiniz?
Eger bu sorulari göz önünde bulundurup uygun şekilde tercih yaparsanız atanma sansiniz o kadar yükselir.
Ayrica bişey dikkatimi çekti. Özellikle öğretmen ve mühendislik bölümlerini bitiren arkadaşlarin puanlari beni cok şaşırttı. Kimse yanlis anlamasin ama acikogretim mezunu biri bile öğretmen ve mühendisten daha yuksek puan aliyorsa ben kendi adima bu bolumleri gözümde cok buyutmusum' Diye dusundum. Ben yanlış anlaşılmak istemem. Kimsenin puanini kucumsemiyorum. Ama şahsen ben bu bölümlerde olan arkadaşlarin dusuk puan almana şaşırdım ve üzüldüm. Neyse allah herkesin gönlüne göre versin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

frank castle

Tebrikler. Mimar kadrosu 10 kişi açılsa ilk atamada yerleşirsiniz. Umarım kadronuz yeterli açılır.

2012- fizik bölümü ömss ile 68 puan aldım sıralamam 5008 kişi arasından 2545. Idim. 3. Atamalarda meb'e atandım. 2 yıldır memurluk yapıyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Üst Alt