Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğretmenlerden baya yüksek alanlar vardı bu atamaların önce yapılması, düz memurluk isteyenlerin hayrına oldu kim ne derse desin.Şimdi açılacak kontenjan miktarını beklemek lazım.6000 açılacak deniyor bekleyip görücez.Umarım beklentiler doğrultusunda gelişir herşey.Süprizleri hiç sevmiyorum.
Bu alimda önemli olan bi diger nokta da hangi kurum ve atama türü olacak. Memur mu hizmetli mi alımı yapılacak. Puanı yüksek olan biri hizmetli yazacağını sanmıyorum. Onun için 2. Veya 3. Alımları beklerler diye düşünüyorum
tecrübeli arkadslar lisans ta memurluk kadrosu kacıncı sıralamaya kadar kayar şansımız var ilk atamada tercıh vermeyecekler mezun olamayan muhendıs vs cıkardıktan sonra
arkadaşlar ogretmenler kadar olamıyoruz birlikte olmakta. her gecen gün kadro olarak lisansarın sayısı düsüyor. bir seyler yapalım bir yerlere sesimizi duyuralım kabahatımız lısans olmak mı ya.
imza kampanyasımı yapalım millet vekillerine mi gidelim. ve kecen senelerde memur olmus ogrenım duzeyı değismemıs kisilerin sınava girisini engellemenin yollarını bulmalıyız.
Demek ki bu tablodan şu sonuç çıkıyor okumayın fazla eğitime gerek yok bak okursanız size kadro yok ne kadar az okursanız okdar çok kadro boşa lisans okumuşuz arkadaşlar
bence 1500.sıralamaya kadar yerleşir öğretmen mimar mühendis ve tercih yapmayacakları yapamayacaklarıda hesap edersek bir de öylesine girenler bence sıralama 400-500 aşağı iner oda 1039 kadrodan 1500. sıralara kadar giderler