Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Lisans puan ve sıralama değerlendirme.

Bence kesin yani o puanla da atanılmayacaksa hangi puanla atanacaksınız

Öğretmen olarak atama ne olacağı belli değil o yüzden çok kesin bakamıyorum ben ...

İlk atamada taban duz memurluk için 80 olur diye tahmin ediyorum

Bence daha da düşer eger öğretmenler bizden önce alınırsa 78 leri görür bence

İnş yanılırım kardeşim daha düşer benim de puan 77 umarım herkesin gönlüne göre olur.

Ilk alımda olmasa da ikincide garanti sende gidersin zaten muhtemelen ikinci alımda belki aralıkda olur yada mart gibi

250 öğretmen ataması lisans kadrolarını sizce nasıl etkiler arkadaşlar sıralama ve taban puanlar açısından?

önce öğretmen alımları olursa inşallah olur yani 200-250 hiç yoktan iyidir yani otomatikman sıralamada okadar etkilenecektir ki daha mimar mühendis gibi teknik kadroları ve sınava girdiği halde tercih yapmayacakları ve yapamayacakları da göz önünde bulundurursak belkide sıralama 500 kadar değişecek

Öğretmen alım sayısının bu kadar az olması lisans kadro sayısında bir artış sağlarmı acaba? Veya 250 kişinin önümüzden çekilmesi taban puan olarak kaç puan etki yapar?

arkadaşlar niye bu kadar ümitsizsiniz. lisanstan giripte tercih yapmayacak bir sürü insan var. öylesine denemek için giren. birde öğretmenler var. bunlar çıktıkça sayı düşecek. atanma ihtimali yükselecek 73 lere kadar . bence gereksiz tedirginlik yaratmayalım.
önceki yıllarda 64 lere kadar almışlar çünkü. birde hükümet şu dönemde daha çok alıcak geçen yıllardada böyle olmadı mı .

Alım az oldu memurluğa yönelimlerde olucak gibi duruyo.

bizim asıl sıralamamız nezaman belli olacak arkadaşlar branş sıralamaları belli olmayacak mı genel sıralamaya göre mi tercih edeceğiz

ögretmenlikte alım 250 kalırsa puanlar 80 in altına inmez gibi , aranızda 80 puan alan varmı sıralaması nedir ?

Hocam benimde endişelendiğim konuya vurgu yapmışsın.

Lisanslar nerdesiniz beyin fırtınası yapalım 😊

Mesela sıralamalar değişkenlik gösterebiliyorken biz illerin ve kurumlarin taban puanına göremi yoksa ilk sıralamaya göremi tercih yapıcaz ?

Birde branş sıralaması var tabi belli olmayan onun ne gibi etkisi olur belli olunca ?

Taban puan yok.Herkes istediği yeri yazacak, önündeki de aynı yeri yazarsa atanamazsın.Bazı kurumların yanlarında kodlar var sertifika vb gereklidir diye açıklamaları var onlara dikkat etmek lazım sonra atandıktan sonra bekleyin 6 ay bir sertifika alıp geleyim denmiyor:)Veya Adam mezun olurum diye girmiş sınava tercih yapmış ama hocalar bırakmış 1 dersten yine ataması olmaz.Kurum 1 sene bekleyelim adam diplomasını alsın demez.Kanımca son sınıf olupta girenlerde vardır en az bir 200-300 kişi.

Hocam o zaman 250 öğretmen + 250 Son sınıf + hadi 200 de şu an memur diyelim ettimı 700 o zaman su anki sıralama - 700 😀

Şans meselesi:)Sizin önünüzdekiler bunların dışındadır belki:cool:Biz 78 ler grubuyuz 80-85 arası alanlardan bir 200-300 kişi elense keyifler gıcır olurdu:rolleyes:

Süper olurdu 😊 şaka bir yana şu tercihler baya bi şans işi harbiden zendark sizin puan neydi hocam ?

78.2 önümde 2000 küsür kişi var.İlk 1000 de olsaydım ilk atamada garanti olurdu ama olmadı:(1 yıllık kaybım olacak gibi.

Benimde 77.3 aramızda çok az bir fark var bende 2500 lerdeyim ilk atama zor gibi ama yinede umut var diyebilirmiyiz acaba bilmiyorum

Olsun 200 kişi 200 kişidir napalım hiç te olmaya bilirdi

Leo34

İlk atamada şansımız düşük ancak 2.atamada garanti yerleşiriz.Önümüzdekiler atanınca 2.atamada sıralamamız 350-400 civarı olacak o zaman güle oynaya yerleşiriz.Yinede ihtimal var 1.de atanma içinde.
1 yıl daha nasıl beklicem ben ona yanıom.İşsizlikten çok sıkıldım,ayrıca para kazanmam lazım geçinemiom yetmio.1 yıllık kaybımızda 25-30 bin lira olacak.

Zaten atansak ile sanırım işe başlamamız epey sürecek neredeyse ikinci alım zamanına anca işe başlıyoz valla çoğu kurumda

Üst Alt