Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Kadro Dağılımı Açıklanmış

Ortaogretimden siralamam 2570. İlk atamada memurluk olabilir mi acaba?

Olur mu

Benimde onlisans siram 1864 /73.816/said kardes bana yorum yaparsaniz sevinirim endiseyle bekliyorum acaba bu puan ve siralamayla atanirmiyim 1 veya 2. Atama lutfen yardimci olun.

Arkadaslar Kuraya başvurmuştum nasıl olacak daha önce nasıl bir prosedür izlenilmis. Süreç nasıl olacak

Benim eleştirime cevap vermeye çalışmış birileri de becerememiş. Aklı sıra laf sokmuş bi de. Yazık valla acıdım. Lisans alımı az arkadaş kimse laga luga etmesin. Zamanında okuyun okuyun diye gaza getirdi devlet. Gittik okuduk biz de. Sen niye okumadın? Benim eleştirime cevap verebilecek kapasitede misin sen? Hem muhattabım sen misin? Benim muhattabım alımı yapan birim. Seni ilgilendiren nokta ne? Kimse şartlar eşit değildi okuyamadık falan demesin kırarım kalbini. Sanki biz kraliyet ailesindeniz. % 93 engelli raporum var benim o halde üniversite bitirdim. Burs aldım kredi aldım. Hala o borçları ödemeye çalışıyorum. Liseden mezun olup burda yaygara yapma. Üniversite okuma kapasiten yoksa kimseye çamur atma...

Arkadaşım okumuşsun iyi güzel senin adına sevindim senin muhatabın buradaki arkadaşlar değilse senin ne işin var burada derdin neyse git kuruma yazı yaz yada bir grup kur kuruma baskı yapın

Ulubey kardesim ben Makina Mühendisliği 4.sınıf ögrencisiyim.Benimde %60 raporum var.Sadece sen okumuyor sen kredi almıyorsun.Buna bağlı olarak liselileri veya ortaokulluları alt sınıf görmen komik hal alıyor.Bir üniversite okudun diye lise mevzunu arkadastan üstünlüğünü sözel degil sayısal olarak ortaya çıkar.Madem senın tabirinle anlayacak beyine sahip değiller neden sinirleniyorsun ki sen varsın ya :)

nıye utanc olsun hersene 180 kısı alınıyodu bencıllık yapmıyalım ins hepımız yerlesırızz

ulu bey senelerce okudunda nıye atanamadın sen bosamı okudun yoksa bızım belkı durumumuz yokdu ılkokulu anca okuduk bencil olma hersene 170 kısı kuraya alınıyodu busene sayı artınca zorunuzamı gıttı lutfen ya ayıp bıse

Arkadaslar
Herkese iyi bayramlar
Kadro sayilarinin aciklamdigini simdi gordum ve yorumlari okudum. Bende y.lisans mezunuyum ama kimse yanlis anlamasin lisans kadrosu az acilmis bu bir gercek. Digerlerine fazla kadro acilmasi burdakilerin yanlisi degil devletin yanlisi yani doyle diherlerine dohru sayida kadrolar acilmis ama lisansa biraz eksik en azindan 1500 olabilirdi. Neden? Bir gercek var okudukca kendimizi gelistirir ve haklarimizi savunabiliriz. Okuyamayanlar olunca onlarida dislamayiz ama okumayi tesvik adina bencede biraz daha kadro acilmali. Ozetle biz egitim duzeyimizle degil ulkwdeki engelli her bireyin hakkini savunan fwrtler olarak devletten ve toplumda bizi hor goren kisilere karsi birlik icine haklarimizi almaya calismaliyiz.bugun ilkokul mezunlari kardeslerimizin biraz yuzu gulduyse bununla sevinip, yarin lisans mezunlari icin haklarimizi hep birlilte almaliyiz diye dusunuyorum. Tekrar herkese iyi bayramlar, selamlar.

Millet saçmalamya başladı o çok bu az ben çok okudum bana daha fazla okumayanların haklarını savunma kardeşim dpb yazarsın aile ve sos. pol.bakanlığına yazarsın bimere çimere yaz toplan ankaraya git kadro iste ama ilacınızı burada aramayın sözüm meclisten dışarı burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz kimsenin bize üstünlük kurmasına gerek yok oku ama bazı şeyler baki kalmasın şunuda söylüyeyim keşke daha fazla kadro açılsaydı olmadı 2 atamada birlik beraberlik kurar mücadele eder sayıyı artırırsınız kimseyi kırmak istemem artık dayanamadım yazdım

merhabalar arkadaşlar....öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun :) bişey danışacaktım lisanstan devlet memurluğu için girdim benim puanim 71.65920 sıralamam 4440... ne yapmam gerekiyor? şu an nasıl bi yol izlemeliyim...bilen biri varsa cevaplarsa çok sevinirim :(

merhaba ben endüstri meslek lisesi mobilya ve dekarasyon bölümü mezunuyum şimdiki adı iç mekan tasarım olmuş acaba ekpss de bu bölüm için kadro açılıyormu bilgisi olan varmı

Kadrolar tekniker teknisyen muhendis ogretmen olarak belli mi?

Kadrolar tekniker teknisyen muhendis ogretmen olarak belli mi?

Ben beyninizle düşünün diye boşuna söylemiyorum arkadaş. Hangi mesajımda liseye çok kadro açmışlar dedim ben. Neerenizle okuyosunuz mesajları. Bütün alımlar yetersiz. Kamuda 21 bin engelli açığı var. Ne lise ne kura ne önlisans ne de lisans yeterli. Lisans beni ilgilendirdiği için tabi ki lisansa daha fazla kadro isteyecem. Hem mesaj yazanh arkadaş merak etme gerekli kurumlara da mesaj attım ben. Boş durmuyorum. Burda kimseyi de aşağılamıyorum. sizinki de yetersiz. Dengesiz mesaj yazanlar var. Yok lisans için kafiymiş yok önlisans fazlaymış. Sanane kardeşim git işine. Sonra laf işitiyosun zoruna gidiyo...

Neden kavga ediyorsunuz tartisiyorsunuz ki onceden buda yoktu.
Lisansa tabiki haksizlik olmis kac sene okumis emegi var ama bizim alanin kadrosu az olmis şu alanin kardoya vermeselerdide bize verselerdi demek olmaz
Liseden 52 bin kisi girmis yizde 5 i atancak en azindan onlisans ve lisasta yuzde 15 i atancak daha binun 2. 3. atamasi var tercih yapmayacaklar var hayirlisi ile herkes atanir insallah

[FONT=sans-serif]ulu bey kım ke kımseyı kucuk gormesin burda bunun tarsmasını yapmak yerıne deki bize akadaslar bimere suraya buraya yazalım de bak hersene 120 kısı alınıyodu kuradan bu sene yukseldı bız sınavla gırmıyoz kura basvuru 180 bın kuraya alım 120 kısı ve bu olay 2012 kadar yokdu ama senın ıkı sansın var kpss yede gırebılıosun ekpss yede gıebılıyosun ama bız sadece kura allah yardımcımız olsun[/FONT]

Ben en başından beri kadrolar yetersiz diyorum. Ama birileri illa ki muhalefet olacak anlamıyorum ki arkadaş. Engellinin engelliye yaptığını kimse yapmaz emin olun. Adam destek olacağına köstek oluyo. Bi de bana bencil diyo aklınca. Sonra beyinsiz diyorum üzerine alınanlar çıkıyo. Bütün alımlarda hangi alan olursa olsun ALIMLAR ARRTIRILMALI...

Üst Alt