Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Kadro Dağılımı Açıklanmış

Simdi benim siralamam 3900 benimihtimalim varmi hizmetli yazicam 30 unada.kac kisi nin sansi var kaca kadar kazanilir.bunlar hakkinda bilen biri bilgiverebilir mi.tsk

Bu zamana kadar yapılmış en büyük alım herkeze hayırlı olsun çok iyi bir durum hele lise mezunları süper inşallah kadroları imam sağlıkçı olarak açmazlarda kadrolar boşa gitmesin

İlk atamada şansımız olmadığını düşünüyorum.Ben tercihlerde kimsenin istemeyeceği yerleri yazacam.Bir umut işte önümdeki 1700 kişi oraları yazmaz belki:)

Mrb arkadaslar onlisans 77.77593 kusur puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim. aof adalet bölümü

Şu sıralamaya girip de atanabilirmiyim diyen arkadaslar size ne diyeyim bilemiyorum artik yaa....

muzy1

öğrenin düzeyinde katılanların sayısına bakarsak lisanslıların sayısı en azından ön lisanslılarla aynı olabilirdi gerçi ben katılım sayısından ziyade lisansı bitirmiş kişilerin hayatının önemli bir kısmı eğitim-öğrenimle geçmiş emek var ...en önemliside öğrenim düzeyindeki katılanların sayısı değil LİYAKAT OLMALIDIR BU DA LİSANSLILARIN ALIMINA DAHA FAZLA ÖNEM VERİLMESİNİ GEREKTİRİR

Artik lisansın avantajlı konumu bu sene itibariyle bitti diyebiliriz.

Arkadaşlar kimseye bir haksızlık yok.6113kadro gayet iyi keşke daha iyi olsaydi ve herkes atansaydi. Asıl adaletsizlik bazi komisyonlar kendi kafasina gore yeni rapor istiyor bazisi da istemiyor iste asıl haksizlik bu. Tercihte herkes puanina gore yerlesir onemli olan sonrasi.mesela kotu bir amire denk gelsen sıkıntı.mesela yeni rapor istendi ve hastalığın ayni ama oran verilmedi basvuru suresi de bitti iste böyle. Malesef usulsüzlükler sonradan başlıyor...

Adam diyor siram 2100 ve alinan 2500 sira gelir mi? Sormakta haklı çünkü 750kişi branş ile alinsa ve düşük puanli branş ise tabiki de sira gelmeyebilir. O yüzden merak eden arkadaşlar tercihlerin belli olmasini bekleyin kim ne dese boş.mesela lisans ilk 1000kişi atanacak diye birsey yok

ARKADASLAR BU KADRO ACIKLAMASINDAN SONRA ORTA OGRETIM 4280. OLAN BIRISI OLARAK ILK ATAMADA TUm TERCIHLERI HIZMETLI YAZSAM DAHI ATANAMAM GIBI BIR ANLAM CIKARDIM. DOGRUMUDUR ? BILGISI OLAN ?

Öğretmen atamalarıda enteresan olmuş, 63 ile atanıp 85 ile atanamayan olmuş:(.Şartlar lisanstan girenler için hiç iyi gitmiyor, bu gidişle 78 ile açıkta kalırım ben:mad:.Boşuna raporu aldım o zaman geri götürüp versem kabul etmezlermi?Engelli olarak özel sektörde hiç iş bulamam gibi:(Bende sevinmiştim o atanan 500 kişi yüksek puanlılardandır diye.Şimdi o atanamayan yüksek puanlı öğretmen kardeşlerimizde bu 1000 kişilik kontenjana dahil oldu.Aman ne güzel .....

seyhuncan hızmetlı olmayı beyenmeyıp ılk atamada hemen memur yazan arkadaşlar ,yuksek puanda alsa boş ta kalması normal.önce hızmetlı olucaksın sonra memurluga ugraşcaksın,dogrusu bu...önce bır kadroya geç snrası bır kaç yılda olur inşallah....atalarımız ne demiş aza kanaat etmeyen çogu bulamaz...

Bu sayilarla atama kaca kadar olur.orta ogretim 2500 alim var.la biride desin 3000lere kadar sarkar.biri desin 4000. bile sansi var.kimse bisey demiyo.yuh bee

Ayni fikirdeyiz dostum kesinlikle hak veriyorum sana. Peki sence 4280. Siralama ile ilk atamada benim sansim ne ? Atanamam diye tahmin ediyorum ben...

Son düzenleme:
Çobanoğlu
2014/2 ekpss alımlarındaki en düşük-en yüksek puanlara bakarak bir fikir edinebilirsin..

Zamanın Ötesinde
Bu atamada gelmez. 2514 kadronun çoğu sağlık ve diyanet bölümleridir. Düz memurluğun 88 puanın altına ineceğini sanmıyorum.

gökhan şafak 30 terihin 30 unuda hızmetlı yazıp iç anadolu dogu anadolu güneydogu anadolu tercıhlerıne bölen 4000 kişinın bence atanma şansı var....

Mardin Nuseybin e kadar yazicam yeminlen.pasini cvbin icin tesekkurler.ihtimal olmasi guzel bisey.ama olmazsada 2.atamayi bekliycez artik napalim.Bu mubarek gecede Allah sıkışan kullarinin yar ve yardimcisi olsun.amin.

gokhanşaffak

2014/2 ekpss ilk alımında hizmetli alımı en düşük puanı 83.55 veya 53 ile şırnak olmuştu. Burdan yola çıkabilirsin hesaplamak için.. ben 80.37 ile o atamalarda atanamamıştım komple hizmetli yazdığım halde..

Değerli dostlarim!..
Kpss atamasi gibi pek fazla branş alimi yok. Şayet öyle olsaydı puanlar yüksek kapatirdi. Çünkü herkesin tercih sayısı az olurdu. Fakat alımlar 2001-3001-4001 olduğu için tercih şansı cok fazla. Bu yüzden tercih kaymasi olur ve puan dagilimi dengesiz olur. Sıralaması 1000 olan atanmaz ama siralamasi 4000olan kişi atanir bu tamamen kismet. Kimsenin vermediği yeri 60puanli biri verir ve yerleşir. Dua edin ve tercih yapın. Gerisi ALLAHa kalmış. Korkmayin nasipse 60 puanla da atamaniz olur emin olun

Son düzenleme:
Güzel kardeş işte atandın sevinmelisin.Benim sıralama 2282 lisans mezunuyum atanamam 1.de.2.de ihtimalim %100 olmaz bu kafayla kontenjan açılırsa.1220 ilkokul mezununu kurayla almak nedir?Biz taş çatlasa 500 bekliyorduk.Keşke okuma yazma bile öğrenmeseydim kuraya girer şansımı denerdim:D

bazı arkadaşlar yetersiz gibi falan sitem etmiş.. Arkadaşlar başvuru sayılarına oranla tercih sayıları belirlenmiş..yani 50 bin başvurusu olan lise sınıfına 2 bin küsür ayrılmış,önlisans başvurusu daha az olduğundan onada daha az tercih koyulmuş.Şimdi şükür denen bir olgu var.Yıllar önce bakanlıkların,müdürlüklerin 5-10 tane alım için sınav açtığını onu da ne hikmetse iyi geçtiği halde kazanamadığınızı ne çabuk unuttunuz.göstermelik 5-10 kişiyi sınavla alıyo izlenimi verip alttan 20-30 adam alan yerler vardı.Bununla bir düzen geldi.Bununla engelliler adam yerine konuldu.Ha yetermi yetmez elbette.Ancak şükretmekte lazım.önüne geldiği gibi eleştiri yapanları ben hiç onaylamıyorum.bu arada benim tuzum kuru falan da ondan yazıyo demeyin.Ben ekpss sınavı yapılması için aylarca burda çaba sarfeden birisiyim.O açıdan bu sınav büyük nimet.Birde şuna inanın önünde sonunda herkes olmasada iyi puan alanlar hepten yerleşecek.Buna inanın..

Birtek ben isyanları oynuyorum o zaman herkes haklı bir benmi haksızım?Ben lisansa 2000 açılsınmı diyorum?Ama bir adaletsizlik var sıralamalarda.Forumu okuduğum kadarıyla 2 yıllık okumuş biri 78 puanla 1000 küsürlerde ben neden aynı puanı daha zor bir sınavda almama rağmen 2282.yim?Burada 2 yıllıklara ve ilkokul mezunlarına fazla kontenjan verilmiştir.ortaöğretim(lise) ve lisans mezunlarına ayıp edilmiştir.Kaldıki en büyük ayıpta 500 öğretmen alımında yapılmıştır.Öğretmen olup tercih verseydim cidden yıkılırdım allah sabır versin onlara.

Lisans mezunu arkadaşlar bu kafayla nasıl mezun oldunuz anlamıyorum arkadaşın biri kadro ağılımının nasıl yapıldığını açıklamış Allah razı olsun ondan buna rağmen söyleniyorsunuz. Hatırlatalım öğretmenler de lisans mezunu oluyor onlara da ayrılan kadro sayısı ekleyin bakalım o zman lisans alım sayısı kaç oluyor. Biraz dedtekli konuşun lütfen sürekli bi şeylere söylenmeyin

Lisans mezunlari kendi kendilerine daha fazla ders calisarak eziyet ettiklerini hala ogrenemediler arkadaslar ders calismayin sizinde siralamalar dusuk olsun

Şu sıralama işine neden bu kadar takıldığınızı anlayamadım. Ben yanlış biliyorsam biri düzeltsin lütfen. Bildiğim kadarıyla yerleştirmeler puana göre yapılıyor, sıralamaya göre değil. Biz geçen sene atanırken puan ile atandık. Bu sınavda 83.59 puan ile 1454. sırayı almışım, arkadaşım 83.90 ile 3000 küsür bir sırada görünüyor. Benden fazla puan almış ama nerdeyse aramızda 1500-2000 kişi var. Şimdi ikimizde aynı yeri yazsak ben değil o yerleşir, kimse senin sıralaman şu deyip beni almaz.. Ben mi yanlış biliyorum yoksa bazı arkadaşlar bu sıralama işini çok mu abartıyorlar..

Şimdi millet lisans mezunlarına saydırmış. Kusura bakmayın da kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. O insan engeliyle birlikte binbir zahmetle okumuş daha kolay işe girebilirim başkalarına yük olmaktan kurtulurum diye. Burada sağolsun bazı çekemeyen arkadaşlar da DPB ve alımla ilgili olan diğer kurumları eleştirmek yerine haklı serzenişte bulunan Lisans mezunu engelli arkadaşları eleştiriyorlar. Önlisans ve Ortaöretim yeterli mi elbette değil. Maalesef bu ülke de Suriyeliler bile bizden daha avantajlı. Bunları eleştirmek yerine birbimizi kırıyoruz.

Bu nasıl mümkün olabilir. Aynı düzeyden sınava giripte arkadaşın senden daha yüksek puan almasına rağmen 1500 kişi geride kalmış. Böyle bişey mümkün mü?

Evet yüzde olarak hesaplanırsa lise mezunlarına biraz daha fazla kadro verilmesi gerekirdi

Bende lisans 74 aldım 2. hadi 3. atamaya olur gibime geliyor inşallah..Yani öyle umut ediyorum :D

Üst Alt