Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Kadro Dağılımı Açıklanmış

1 aydan fazladır bu forumda kpss ile ilgili yorumları okuyorum.. 3-4 gün önce üye oldum. Bugüne kadar okudugum yazıların sonlarında hep şu vardı. lisansıda okudum, önlisansıda okudum ortaöğretimide okudum hepsinin yorumlarını okudum. kuraya girenler çok bişey sölemiyolardı onlar kaderlerine razılardı duadan başka careleride yoktu. onceki okudum yorumlarda hep su cumlelerle bitiyodu sözler hepimiz hakkında hayırlısı---- hakkımızda hayırlısı olur ınsanlah---- herkes bırbırıne atanırsın ınsallah---- herkes atanır insallah - diyodu... kadrolar açıklanınca herkes birbirine düşman olmuşcasına konşuyo. yok sen daha fazla kadro aldın yok lısans az aldı yok bilmem ne... engelli engelliye düşman gibi olmamalı. dun hayır duaları ederken bu gun yok ben emek verdım calıstım bınbir zorluk cektım demenın mantıgını anlamıyorum. keza lısanslılar nıye bole konusuyo dıyenın de mantıgını anlamıyorum. oncekı atamalarda 4000 cıvarı olmus atamalar .. engelli kerdesler 6113 atama yapılacagı acıklanmıs sukretmek yerıne yok senın kı az yok onunkı fazla sayıda atama olmus demek engllı olan ınsanlara yakısmıyo... bu kadrolar acıklanmadan oncekı hayır dualarınıza donunuz.. bır engellı atansında kım atanırsa atansın olmalı felsefemız. rabbım calısanın emegıne yerde bırakmaz... calısan kazanacaktır. emek verene yemek verır rabbım... ole sıralamalara takılmamak lazım.....kırıcı sozlerım olduysa ozur dılerım.. sozlerım bırlık olup sesınız baska yerlere duyurmanız ıcın. bırbırnızı kırmayın cunku herkes atanmak ıstıyo.... hepınızın allah yardımcısı olsun

lisans alım sayısı acilen tekrar gözden geçirilmeli adaletsiz bi sayı,neye göre belirlenmiş, kim belirlemişse ilahi adelete inanıyorsak ki inanıyoruz kıyamet günü, lisans mezunu olarak sizden Rabbim'in huzurunda şikayetçi olacağım.adaletsiz kadro dağılımınız için tşk ederim.orta öğretim 2514, lisans 1039 (ortaöğretim sayısının yarısı bile değil.)

yeşil yenice orta öyretımın yarısı bıle deyıl demişsın...çok saçma bır degrlendırme olmuş.kıyaslaycagın orta ögretım olmasın.orta ögretım hem az açmışlar hemde açtıkları ne sadece hızmetlı açıyorlar orta ögretıme ...

merhaba arkadaşlar önlisans kadroları 1304 kişi olarak açıklanmış ben 1200 sıradayım acaba memurluk gelme ihtimali nedir??

Yapılan yorumları okudumda engelli bilincinden çok menfaate düşülmüş.Görüyorum ki kura ile girenler çekilemez aşağılayıcı konusulmuş.Unutmayın arkadaslar hepimiz engelli olmayı seçmedik.Sağlıgımızın elverdigi kadar okumaya çalıştık.Rabbim herkezin gönlüne göre versin.Ben lisans yada ilkokul diye degil 6.000 haberini duyunca sevindim.Ama kendi içimizde beden degil düşünce engelindeyiz.

Önlisans'ın kadro sayısına göz diken arkadaşlar, 2014'deki ilk atama ve sonraki atamalarda önlisans kadrolarına baksınlar ondan sonra konuşsunlar. 2014 de önlisans'dan giren sayısı lisans'dan fazla iken açılan kadro sayısı lisansın daha fazlaydı(öğretmenlik kadroları hariç). Bu sene önlisans'a bi özür gibi olmuş, aslında hakettiğimiz buydu zaten. Herkese başarılar arkadaşlar (Önlisans puan; 84.?? sıralama 297)

Lisans düzeyinde 8992 kişi girmiş sınava ve 1289 kişi alıcaklar (öğretmenler de dahil) bu şu demek oluyor sınava giren kişilerin %15''ini alıcaklar.. Önlisans düzeyinde 7941 kişi girmiş ve 1340 kişi alıcaklar bu da sınava girenlerin %17'lik kısmını alıcakları anlamına geliyor.. Ortaöğretim düzeyinde 52728 kişi girmiş ve 2514 kişi alıcaklar (neredeyse yarısı hizmetli olacak) bu %5'lik bir kesime tekabul ediyor.. Lisans ve Önlisans mezunu arkadaşlar şu oranlara bir daha bakın ve ondan sonra gelip adaletten bahsedin.. toplamda 74bin kişi sınava girmiş emin olun bir bu kadar kuraya başvuran vardır onlarda en fazla %2'lik kısmını alırlar.. üniversite okumuşsunuz ama ne adaletten anlıyorsunuz ne de basit bir matematikten.. üniversitenin size öğrettiği tek şey bencillik olmuş.. özür dilerim biraz sert konuştum ama kendimi tutamadım..

arkadaşlar kuraya katılanları neden bu kadar cekemıyorsunuz anlamadım allah yar ve yardımcımız olsun cok iyi bence 6.000 kusur kişi alınacak engellilerin cogu iş bulacak en az 6000 kişi sukr etmemız lazım bırbırımızı yemek yerıne

Allah akıl fikir versin size. Senelerimi verdim okumak için. Gitiim 4 sene boyunca dirsek çürüttüm. Tabi ki alımları eleştiricem. Lisans 1000 alım şaka gibi. Boşuna mı okuduk arkadaş biz. Adam ilkokulu zor bitirmiş gelmiş lisans alımı yeterli diyor. Beyninle düşün diyecem de o da yok ki...

ulubey kardeş bende şuan üniversite okuyorum ama hala bitmediği için ortaöğretim düzeyinde girdim.. sınava 74bin insan girmiş bunun 6000i iş sahibi olacak.. 74bin kişiden sadece 9bin kişi lisans mezunu ve bu sayının %15 iş sahibi olacak.. önlisans düzeyinde sınava girenlerin %16sı iş sahibi olacak.. ortaöğretimde de sınava giren 52bin kişiden ise sadece %5i iş sahibi olacak.. kura da ise oran %1 .. 100bin kişiden fazla insan kuraya başvurmus ama 1000 kişi alacaklar.. o insanlarında hakkı yok mu? senin mantığına göre gidersek tüm alımları lisanstan yapsınlar bizim hiç birşeye hakkımız yok!!

yok olsaydım engelli olmazdım zaten

sende de varda ne işe yarıyo kalp kırmaktan başka

Şu yazılanlardan ortaya tek bir gerçek çıkıyor.. bazılarında okumak sadece cehaleti alıyor, bazı şeyler baki kalıyor..
Daha sen kendin engelli kardeşine saygı duymuyorsun, sağlam insanlardan saygı bekliyorsun..
4 sene okumuş da dirsek çürütmüş.. yok adam ilkokul mezunuymuş beyni yokmuş.. belli ki o 4 senede sadece dirseğin değil, beyninde çürümüş..
Sen üni mezunu olsan ne olur, profesör olsan ne olur, ordinaryus olsan ne olur.. karşındaki insana saygı duymadıktan sonra..

Smilemisty
Herkes kendi düzeyinde yarışıyor ya ondan olabilir mi acaba ?

zendark
Kardeş herkes kendi düzeyinde giriyor. Önlisanstan sınava girenlerin genel olarak puanı düşük olduğu için puana göre sıralama da doğal olarak düştü
lisanstakilerin ise tam tersine genel olarak puanları yüksek olduğu için sıralama da yüksek olmuştur bunu anlamak bu kadar zor mu gerçekten ?

Büyükustaerdogan

Sen çok komiksin galiba. Okuduğunu anlama diye bişey duydun mu sen? İki kişi sınava giriyo aynı kategoride. Biri 80 alıyo diğeri 81. 80 alan 1000.sırada, 81 alan 2500.sırada. 81 80 alan 1000.sıradaysa, 81 alan 1000 den daha aşağıda olması gerekir. Hani 81 80 den daha yüksek bi sayı ya. Umarım anlamışsındır..

Arkadaşlar önlisans muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum sıralamam 1688. Ne düşünüyorsunuz ilk atamada atanma şansım olur mu sizce?

Yorumlariniza ihtiyacım var.

Lisan arkadaşlar öğretmen alımı dahil yaklaşık 1600 kadro lütfen biraz mantıklı olun KPSS 2016/1 alımı önlisans 3001 kadro yüz küsür 90 puan dan aşağı düşümüyor onlar napsın ki lütfen el insaf

Güzel bir tercih ile kesin atanırsın merak etme sen zaten senin üstünde en az 300 kişi vardır tekrar sınava girip tercih yapmayacak o yüzden atanırsın için rahat olsun tabi yüzde 90 yüzde 10 ise tamamen tercihe bağlı

Benin bahsettiğim 90 puanla atanamayan normal KPSS içindi

Senin atanmamn olur merak etme sen ben 1300 kadroda 1600 sıradan atandım 2 sene önce şimdi önlisanstan 300 lerdeyim daha önce lise mezunu olarak girmiştim

Grncnckr said kardesim onlisans 77.77593 kusur puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim bolum aof adalet

yesilyenice78

500 Öğretmen le beraber sizin sayı ne eder koç haaaa onu saymayalım dimi o önlisans tan mı alındı 1539 yapar lisans ne zırvalıyorsun halen

slm bilgisayar muhendisi hangi yapilanmak tercih kilavuzunda seÇ icinde
cp mesji gorusme

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakki Yasası Yönetmeliğinin 38. Maddesi kapsamında, GÖRÜŞ ve ÖNERİ kapsamında değerlendirilmiş, bu bağlamda kurumun ilgili birimine sevk edilmiştir. Bilgilerinize rica eder, görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Arkadaşlar engelli lisans mezunu olupta bu kontenjanları beğenmeyenlere bir sözüm var.madem siz sizden daha düşük engelli dostlarınızın hakkını gözetmiyorsunuz devlet neden sizin hakkınızı gözetsin.sizin gibi engelli bir lisanslı mezunu yerine engelli olmayan bir lisans mezunu alır.arkadaşın bahsettiği gibi bir dağılım gayet adaletli %1ilkokul mezunu %5 lise mezunu 13önlisans ve %17 lisans bu dağılım adaletli değil mi şimdide %1lik bir dilimi bile çok gördünüz bu zavallı ilkokul mezunlarına.eğer bu kadar açgözlüyseniz bence devlet sizin yerinize engelli olmayan lisans mezunlarına bu kadroyu vermeli ne de olsa onlarda sizden daha üstün yanlışmıyım arkadaşlar

ankiloz

Büyük usta erdoğan. Mesajımda verdiğim temsili, bu arkadaşımızın yazdığında görebilirsin. Bakmakla görmek arasında çok fark var. Bişeye baktığın zaman görmeyi dene.

Mrb arkadaslar 2014/1 Ekpss taban puanları bulamadim link atabilir misiniz onlisans

Ben ekpss ye girmedim acaba bizde tercih hakkına sahip miyiz

Mrhba arkadaslar önlisans tıbbi sekreterim sıralamam 2800 lerde puan 70 ne yazikki atanma durumum nedir sizce gecen ekpss ilk atama taban puan 53 imis.

Üst Alt