1 aydan fazladır bu forumda kpss ile ilgili yorumları okuyorum.. 3-4 gün önce üye oldum. Bugüne kadar okudugum yazıların sonlarında hep şu vardı. lisansıda okudum, önlisansıda okudum ortaöğretimide okudum hepsinin yorumlarını okudum. kuraya girenler çok bişey sölemiyolardı onlar kaderlerine razılardı duadan başka careleride yoktu. onceki okudum yorumlarda hep su cumlelerle bitiyodu sözler hepimiz hakkında hayırlısı---- hakkımızda hayırlısı olur ınsanlah---- herkes bırbırıne atanırsın ınsallah---- herkes atanır insallah - diyodu... kadrolar açıklanınca herkes birbirine düşman olmuşcasına konşuyo. yok sen daha fazla kadro aldın yok lısans az aldı yok bilmem ne... engelli engelliye düşman gibi olmamalı. dun hayır duaları ederken bu gun yok ben emek verdım calıstım bınbir zorluk cektım demenın mantıgını anlamıyorum. keza lısanslılar nıye bole konusuyo dıyenın de mantıgını anlamıyorum. oncekı atamalarda 4000 cıvarı olmus atamalar .. engelli kerdesler 6113 atama yapılacagı acıklanmıs sukretmek yerıne yok senın kı az yok onunkı fazla sayıda atama olmus demek engllı olan ınsanlara yakısmıyo... bu kadrolar acıklanmadan oncekı hayır dualarınıza donunuz.. bır engellı atansında kım atanırsa atansın olmalı felsefemız. rabbım calısanın emegıne yerde bırakmaz... calısan kazanacaktır. emek verene yemek verır rabbım... ole sıralamalara takılmamak lazım.....kırıcı sozlerım olduysa ozur dılerım.. sozlerım bırlık olup sesınız baska yerlere duyurmanız ıcın. bırbırnızı kırmayın cunku herkes atanmak ıstıyo.... hepınızın allah yardımcısı olsun