Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Kadro Dağılımı Açıklanmış

uakça

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
1- Engelli adayı kardeşlerimizden 6.113 kişinin atamasını gerçekleştireceğiz. Bu kadroların; 1.220 si İlköğretim/Ortaokul/İlkokul mezunları

2- 2.514'ü Ortaöğretim (Lise) mezunları, 1.340'ı Önlisans mezunları, 1039'u Lisans mezunları için ayrılmıştır. Engelli memur adaylarımız

3- EKPSS sonuçları ve Kura başvurularına göre başvurularını 13-22/07/2016 tarihleri arasında ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi üzerinden yapacaklar

Devlet Personel Başkanı MehmetAli KUMBUZOĞLU'nun twitter hesabından duyurusu..

https://twitter.com/Kumbuzmali

Bu bütün atamalar için mi yoksa ilk atamada mı bu şekilde. Yani 3 atama oluyor du sanırım

Ortaöğretim'den 2514 kadro açılmış.. benim Sıralamam 2198 idi.. Memurluk tercih etsem gelir miki acaba ?

Hayırlısı olsun. Kadroları ne zaman görebiliriz acaba?

Zamanın Ötesinde şaka mı yapıyorsun? tabi ki gelir. iyi tercih yaparsan.

lisansa 1039 kuraya 1250 kadro verilmesi çok komik ve saçma ...
ayıp ya resmen utanç verici...

Yaw arkadaşlar Allah aşkına 4 yıllık okumak suçmu?Nasıl bir kontenjan dağılımıdır bu böyle?

Sadece hizmetli alınıyor o zaman.Bol bol hizmetli doldurun bakalım.

devletin engelliye nasıl baktığı görülmüş oldu :D lisans oku üni oku diye laf ediyorlar sonra olan bu işte neyse buna da gerçekten hak edenler girer her açıdan bari

tercih yapmazsan adama ne sen kalırsın yapmadığınla ... adam gene alacağını alır

iyi de birileri başvurunca alır muhakkak hem dolduramasa da ceza yok ki devlete ben açtım kontenjan dolmadı diyor yani bir sıkıntısı yok adama gene de .. ayrıca millet beleş rapor alıyor kıçında kıl var diye giriyor yani ,o kontenjan doldurulur sen başvurmadığınla kalırsın

Bir devletin insanlarini okmaya tesvik etmesi gerekirken su sayilar tam bir skandaldir ben senelerce ne zorluklarla bitirdim ve makine muhendisi oldum neden ? Simdi bunu dusunuyorum iste

adil bir dağılım yok diyorsunuz ama şu şekilde düşünün. her atama kategorisinden ortalama %5'lik bir kesimin atamasını yapıyorlar.. ortaöğretim düzeyinde 52000 kişi sınava girmişti ve bunun %5i 2500 yapıyor açılan kadro sayısı da zaten 2500.. olaya bu şekilde bakıldığı zaman adil gibi duruyor.

3706.sıradayım ortaöğretim bakalım nolacak hakkımızda hayırlısı

adil bir dağılım yok diyorsunuz ama şu şekilde düşünün. her atama kategorisinden ortalama %5'lik bir kesimin atamasını yapıyorlar.. ortaöğretim düzeyinde 52000 kişi sınava girmişti ve bunun %5i 2500 yapıyor açılan kadro sayısı da zaten 2500.. olaya bu şekilde bakıldığı zaman adil gibi duruyor.

Önlisans mezunusunuz galiba?Bu dağılıma birtek önlisans mezunları sevinir.

Hayırlısı bakalım nasıl olacak

Bak sen şu ker..zlere 2 yıl daha fazla okudular ama bize daha fazla kontenjan açılmış diyorlardır:)

Lisansa 9000 kişi girmiş , 1039 alım var

Orta öğretime 52000 kişi girmiş 2514 alım var

Lisansa neyin ayıbı olmuş ?

Yaw neden önlisansı konuşmuyorsunuzda taktınız ilköğretime?Hiç olmazsa eşit dağılım olsaydı önlisans ve lisans aynı olsaydı?Üniversiteyi boşunamı okuduk biz?Gider dışardan bitirirdim masrafa girmezdim?
Sorular dahamı zordu daha çok kişimi girdi önlisansada 1300 kontenjan açılıyor?Benden düşük alan adamın sıralaması benden en az 500 yukarıda demekki az kişi girmiş.Birde üstüne 1300 kontenjan veriliyor bu neyin hakkı?

Merhaba
Bu atanacak lisans mezunları sayısına öğretmen sayıları da dahil midir?

Hayır öğretmen atamaları bu sayıya dahil değil.Öyle olsa zaten hepten biterdik:)

Süper 😊 aynen öyle. Cevap için çok çok teşekkürler zendark

Zendark hocam ne düşünüyorsun lisansla ilgili atanirmiyiz sence ?

Üst Alt