Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015/1 tercih tarihi açıklandı: 16-24 Nisan 2015

Kranki kranki kranki sen kım oluyosunda insanları eleştiriyosun la cakalll,burda nıce ılk okul mezunları senı cebınden cıkarır, eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yıne eşşek olm, hayırdır la sen adam olsan yada zeki olsan zaten ya bır holdıng yada devletde olurdun, hasbel kader bi diploma almışsın gelmişsin buraya atar yapıyon la cakal. önce adam olacan adam,ınsan olacan ınsan,buraya gelipde mılletı kucumsemıyeceksin, sen ve senın gıbılerle burdakı ılk okul mezunu dedıklerın oturupda bır ortam bıle yapmaz, cünkü sen cahilsin ıkı kelımeye bır araya getıremıyen ınsanları kucumsemeye calısan ama sen kendin ezik oldugun ıcın, sadece sanalda mılletı kucumsemeye calışansın,burda ne kadar ilk okul mezunu varsa sen hepsine kurban ol..gel eger beceriksizlikden dolayı işsiz kaldıysan ac kalıp sag sola saldıracagına ben sana para verıyımde sus bence, acsan acıkdaysan işsizlikden dolayı nereye saldıracagını şaşırmış bır haldeysen gel para verıyımde sus la, burda bıdaha ılk okul mezununu bırak,bı daha bı allah,ın kulunu kücümsemeye kalkarsan bu sefer daha saglam konuşcam senle, burdakı tüm ınsanın tırnagına kurban olasın sen, adamsın ama kardan adamsın sen

Kranki, kaç puanla atanamadın, mühendis kadrosu gördüğüm kadarı ile epey fazlaydı. Burada Doğu illerinin puanı daha düşük olacak diye bir Şart yok, Orayı tercih eden Kişilerin puanı esasında belirleyici oluyor...lisans mezunuyum puanım da çok yüksek olmamasına rağmen ilk tercihim ist a atandım. Ne kadar zorlukla okuduğumu bildiğimden özellikle diğer üniversite mezunu Arkadaşlarımın da atanmasını gönülden diliyorum...bol şanslar

ya arkadaşlar bu krankiyi adam yerine koyup ne konusuyorsunuz ya ben açıkcası pişman oldum beyinsize cevap verdiğime kendimi bir an ona cevap vererek onun seviyesinde hissettim lütfen unutmayalım bizim bir beynimiz var ama onun yok :)

krankı efendı en az alım zaten ılk okul mezunlarından alınıyor sınava gırenler daha cok sanslı puanın ne kadr yuksekse o kadar atanma ıhtımalın yuksek ama kura oyle degıl 60 bın kuraya katılan aday var ve sadece ıclerındden 240 kısı alıyorlar gecen alımda ,240 kısı aldılar bana cıkm adı ıntıhar bıle etmeyı dusundum yapacaktımda ama dedım bıraz beklıyeyım belkı allah bana bı kadro nasıp eder bakalım belkı vbu sefer bıze bı kadro nasıp olur hepımıze ınsallah

devran şu intahar olaylarından artık vazgeç yaşın daha genç hergün yasalar değişiyor bir bakarsın sana bir fırsat doğar ben sınava girerim başarılı olamam ama bie bakarsın sen kurayla atanırsın tamamen kısmet yani

abım haklısın ama ıssızlık canım a tak ettı bıtıtım ben artık bu ıssızlık yuzunden haklsıın abnım bakalım bu serfer bkurada sans yuzumue gulcekmı

bak burda evli çor çocuk sahibi olupta işsiz olan insanlar var yani senden daha zor durumda olanlar var

haklısı n abım ama en azınmdan engellı maası evde bakım masası alanlat var az da olsa 3 asydsa bırde verılıyor olsa geede ıyı bana onuda vermıyorlar neymıs babamla yasıyormsum cep telefonum kırıldı tsamır masrafı var param yok yaptırayım kac gundur telefonsunuzm abım dua et bu azap bıtsın

haklısı n abım ama en azınmdan engellı maası evde bakım masası alanlat var az da olsa 3 asydsa bırde verılıyor olsa geede ıyı bana onuda vermıyorlar neymıs babamla yasıyormsum cep telefonum kırıldı tsamır masrafı var param yok yaptırayım kac gundur telefonsunuzm abım dua et bu azap bıtsın

Dostum cep telefonunun modeli ne, sen yaz tamir kısmını hallederiz.

samsung s4 mini 1 yıl once almıstım hat uzerıne ekranı kırıldı 380 tl para ıstıyor servıs garantıye gırmıyormus

2015 ekpss kura tarıhı nısanda tercıhler var 60 bın aday var sayısal kıme cıkarsa

@devran29; konu dışı ama, az önce baktım, 20tl ye geçici olarak bir telefon bulabilirsin gittigidiyor'da. garanti kapsamında değilmiş ekran kırılması, 380 ona verene kadar, 650 ye yenisini alırsın ilk memur aylığınla inşallah )

christian, yoksa yoksaa sen bir melek misin:D

2015 ekpss 1. Atamalar

Hemen her gün bu siteleri giriyorum. Karınca kararınca foruma bir şeyler yazıyorum.Lakin yazdıklarım da beni artık teselli etmiyor. Devlet yetkilileri biz engellilere kulaklarını tıkamış durumdalar.İnşallah hayırlısı olur.:(:(:(

kranki/ öncelikle sarf etmiş olduğun acayibat kelimelerden. ve mezkur ittigin Ak parti adına seni tenkit ederim. sen karşındaki ins_e balçık atmayı kendine mu'tad eylemişsin. senin beyninde bazı mestur olunmuş kelima't_lar hasıl olmuş vaziyettedir hiç bir işinde mulahaza etmiyor, ve musara'at la birilerine saldırıyorsun. ben senden muhteriz degilim. 2010 senesinde hizmetli olarak başladığım milli eğitimde tarih öğretmeni olmaya muaffak olmuş biri olarak.söylüyorum. sen müderris olabilirsin vela'kin adam olamassın. dinle bak.
gezdim şam ile halep eyledim ilmi talep insanda yok ise haya ile edeb. okusada merkep okumasada merkep. inşallah hiç bir zaman memur olmaya muaffak olamassın çünki senin gibi halkı küçümseyen bir insan hiçbir zaman bu devleti ahaliye hizmetkar olamaz. kamu görevlileri olarak bizler. halkın hakimi degil ancak hizmetkarı olabiliriz. mühendise hiç bir iş yaptıramayacak ise bu devlet enayimiki sana maaş verecek. sen kendin ile iftihar edeceğine. halkına ihtiram et.

Ben hükümetten şöyle bir babayiğitlik beklerim;

Nasıl ki yerel seçimlerden önce hükümet kamuda çalışan 300.000 4b ve 4c'lileri 4a'ya alarak jest yaptıysa,

Aynı babayiğitliği bize de yapsın bakalım, mesela bazı arkadaşların dediği gibi 20.000 yada 30.000 engelliyi kamuya yerleştirsin bakalım...

Nerde öyle bir babayiğiiiit......................................

Üst Alt