Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015/1 tercih tarihi açıklandı: 16-24 Nisan 2015

kranki

senin gibi adamları memur yapıp millet başına bela edecekler bence....lisans kadrolarının nerdeyse yarısını aldılar..konuştuğun lafa bak..sen daha hesap bilmyon, yüzde oran bilmiyosun lisans okudum diye geriniyosun..unutma en cahilimiz kendini bilmiş zannedip övünendir..

devletteki memurların kalitesi yeterli değil zaten. engelli veya değil fark etmez. ne yazık ki gözümün önünde kpss icat olmadan önce eş dost parti ayağına devlete memur olan öyle çok boş kişi varki bavulunuzu taşıtmazsınız. engelliler sınıflanmalı bedensel zihinsel vs. bedenseller için müzeler kütüphaneler ofisler vs daha uygun. şimdi bi zihinsel tutturmuşlar depresyondayım diyene teşhis koyup %40 a çıkarıyorlar.

Basvuracaklara hayirli olur insallah sisirme bi sayi cikarmazlar insallah.

Gereksiz tartismalarda hayret verici.

Merak ettiğim bir durum var: Kpss için iki tercih var, ekpss için ise sadece bir tercih görünüyor.
Bu durum 2015 yılında sadece 1 ekpss ataması olacak anlamına mı geliyor?

birde iyi yanından bakalım bu bizim uğradığımız ilk haksızlık değil artık kaldırabiliyoruz baksana adam engelli kendi gibi engellilere cahil diyor kendi içimizde anlaşamıyoruz ki yine 1 atama yapacaklarına bile dua edecek hale geldim

kranki;

Sen 7000 kişi içinde 2000 . oluyorsun biz 50.000 kişi içinde ilk 2000-3000 e girioz hala atanamıyoruz ilkokulları dolduracaklar dediğin 1. atamadaki kadroları gördünmü onamı kafan takıldı ? madem lisans mezunusun zekisin git kpssden atan kardeşim burada ne işin var ?

Sana katılıyorum.

arkadaşlar halen hizmetli kadrosunda çalışmaktayım.kurumun açmış olduğu memurluk sınavını kazandım.atamam yapıldı.ama eski çallıştığım yerden ilişiğimi kesmedim,hala çalışıyorum. ekpss alımında tercih yapabilirmiyim? bir de genel idari hizmetlerde memur olarak çalışan bir kişi ekpss de VHKİ kadrolarına başvurabilir mi?

ismail72;

VHKİ bir GİH kadrosudur.. GİH memuru VHKİ tekrar tercih edemez.. daha doğrusu tercihte kazansa dahi ataması iptal olur..

Arkadaşlar kılavuzdanmı tercih yapcaz ne zaman tercıh yapıcaz

su anda en az 1 mılyon engellı atanmayı beklıyor sadece 4 bın en fazla 5 bın kadro acılıyor bunun sadece 250 tanesı ılk okulllara kuraya verılıyor bazı arkadaslarlımız ılk okul mezunları ıle doldurcaklar onlarda ısız ıbende kurayı beklıyomö ama kura bu kıme cıkar ama en azından sızın sansınız yuksek puanınız yuksekse kesın bı yer gelır bızede dua edın bızde bı ekmek yıyelım kac kez ıntıhar etmeyı dusundum artık hayat bana bı cehenem gıbı gelmeye baskladı :((

sınava 120.000kışıden 4000 ı gırdı 116000 bekleyen var.
sız asıl 2016yı gorun hem daha az kışı alacaklar hemde 2022 aylıgını alamayanlar da parasız kalıp son çare bu sınava dahıl olacaklar oburkune patlama olur.

Hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun 16 nisani beklicez artik 😀

musty35;

şimdiden içimizi kararttın be kardeşim

2012 ömss de 3 . tercih 2014 yılında olmuştu yani 2014 ekpss ye basvurularla birlikte yine sona katarlar belki 3. tercihleri yani 2016 şubat

önemli olan kadro sayısı evt 2012 de sanırım 7000 i geçkin ortaöğretim ataması oldu ama bu yıl çok haksızlık oldu inşşalh gereken kadroyu açıklarlar bu kadar engelli arkadaşlarımızın emeğini umutlarını göz ardı etmezler umarım hayırlısı

kpss ile ekpss tercih tarihleri aynı zamanlarda yapılacak dikkat ettiniz mi ekpss tercihlerini kpss tercihleri içinde yaparlar mı yani iki tercihi tek tercih üzerinden yaparlar mı

ben iki sınavada girdim ikisindende tercih yapabiliniyormu acaba gerçi kpss den iyi bi puan almadım aslında yerleşme şansım olamazda denemek isterim tabi

her iki puanla tercih alınırsa bence atanma şansı yüksek olur.

sınava 120.000kışıden 4000 ı gırdı 116000 bekleyen var.
sız asıl 2016yı gorun hem daha az kışı alacaklar hemde 2022 aylıgını alamayanlar da parasız kalıp son çare bu sınava dahıl olacaklar oburkune patlama olur.

musty35;

Kesinlikle katılyorum, 200.000 kişiyi bulur zaten kadro sayısı da düşüyor 10. 000 filan kadroda ona bırakırlar bir 3 yılda 3 kerede alım yaparlar tamam. 4000 ni doldururlar, 6000 gene boş kalır tahminen.

yuanı dıyorsunuzkı artık memurulık hayal gıbı 2 yuz bın kısı var sırada desenıze ayvayı yedık

arkadaşlar bu millete n'oluyor? engelli sayısı geometrik olarak artıyor. istismar konusu oldu engellilik artık. toptan kaldırsınlar raporları.

yine ilkokul ve lise mezunlarını doldururlar. lisans ve onlisanslar hava alır her tercihteki gibi. son sonavda ilk 2000 icine girdim lisans mezunuyum ama doguyu bile yazmama ragmen gelmiyor. çünkü devlet, kontrolu kolay ... memur olarak alıyor ekpss'de. üzgünüm ama gerçek bu
KRANKİ ; Ben birine kolay kolay Alıntı alıp da cevap yazmam İlk iki Bine girmiş-de atanamamış,,Ama sen Hak ettin ; Senin ve Sizin gibi Engelli olup olmadığı belli olmayan kişiler , formdaki Arkadaşların olur olmaz yorumlarıyla huzurunu kaçırıyor, sen birde üzerine utanmadan engelli arkadaşlara Hakaret Etmişsin : VAR GİT İŞİNE Lüzumsuz Adam .....SENİN söylediğin lisans sınavındaki iki Bin Kişinin ORTALAMASI ... ORTA ÖĞRETİM ' in sıralamasın da ilk 25 BİNLER ... Orta Öğretimde 50 BİN İnsanı Eleyip ilk 500 Deki İnsanlar Atanamadı ... daha ekpss DEN Bir habersin ... EKPSS de lisans ön LİSANS düzeyi kaç kişi Alındığından oranlardan Yüzdelerden haberin yok ... Lisans da neredeyse sınava giren Atanacak .. Ön lisans desen biraz Kalem oynatan ATANDI Bu neyin Kafası .. Sen bu sinava bile girmemiş Alakasız bir adamsın ... Eğer Yanlışım varsa Formda Kimliğin Gizli olacak şekilde sınava girdiğini belgele ...Sen daha çok Hava Alın EĞER GERÇEKTEN ENGELLİYSEN BİRAZ DAHA ÇALIŞ PUANİNI YÜKSELT ATAN BUNUN DOĞUSU BATISI YOK ... Yağmur duasına çıkan , Çamuru selini Göze Alır

Son düzenleme:
aynen sana katılıyorum kalender şah zaten ilk tepkiyide görünce ben vermiştim arkadaşa

EKPSS-KURA 2015 yerleştirme takvimini ÖSYM de ekledi

EKPSS 2015 tercihlerinin 16-24 Nisan'da yapılacağını Bakan Faruk Çelik açıklamıştı.
EKPSS/KURA 2015/1 yerleştirme takvimini Devlet Personel Başkanlığı'nın açıklamasının ardından bugün, ÖSYM'de 2015 Yılı Yerleştirme Takvimi'ni yayımladı.
0c1b1060-86ab-e411-b2d1-14feb5cc1801.jpg

EKPSS yerleştirme takviminde herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır. Takvime göre; EKPSS/KURA 2015/1 tercihleri, daha önce duyurulduğu gibi 16-24 Nisan'da yapılacaktır.

Açıklamaların ardından gözler, açıklanacak kadro sayısına çevrildi. 120 bin engelli memur adayları, 10 bin ve üzeri, tatmin edici kadro sayısı açıklanmasını sabırsızlıkla ve umutla beklemektedir.

Engelliler Sitesi - EKPSS 2015 yerleştirme takvimini ÖSYM'de ekledi

bir de 10,000 alım açıkladılar mı tamam bu iş :) inşallah...

Üst Alt