Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
sınava 120.000kışıden 4000 ı gırdı 116000 bekleyen var.
sız asıl 2016yı gorun hem daha az kışı alacaklar hemde 2022 aylıgını alamayanlar da parasız kalıp son çare bu sınava dahıl olacaklar oburkune patlama olur.
KRANKİ ; Ben birine kolay kolay Alıntı alıp da cevap yazmam İlk iki Bine girmiş-de atanamamış,,Ama sen Hak ettin ; Senin ve Sizin gibi Engelli olup olmadığı belli olmayan kişiler , formdaki Arkadaşların olur olmaz yorumlarıyla huzurunu kaçırıyor, sen birde üzerine utanmadan engelli arkadaşlara Hakaret Etmişsin : VAR GİT İŞİNE Lüzumsuz Adam .....SENİN söylediğin lisans sınavındaki iki Bin Kişinin ORTALAMASI ... ORTA ÖĞRETİM ' in sıralamasın da ilk 25 BİNLER ... Orta Öğretimde 50 BİN İnsanı Eleyip ilk 500 Deki İnsanlar Atanamadı ... daha ekpss DEN Bir habersin ... EKPSS de lisans ön LİSANS düzeyi kaç kişi Alındığından oranlardan Yüzdelerden haberin yok ... Lisans da neredeyse sınava giren Atanacak .. Ön lisans desen biraz Kalem oynatan ATANDI Bu neyin Kafası .. Sen bu sinava bile girmemiş Alakasız bir adamsın ... Eğer Yanlışım varsa Formda Kimliğin Gizli olacak şekilde sınava girdiğini belgele ...Sen daha çok Hava Alın EĞER GERÇEKTEN ENGELLİYSEN BİRAZ DAHA ÇALIŞ PUANİNI YÜKSELT ATAN BUNUN DOĞUSU BATISI YOK ... Yağmur duasına çıkan , Çamuru selini Göze Alıryine ilkokul ve lise mezunlarını doldururlar. lisans ve onlisanslar hava alır her tercihteki gibi. son sonavda ilk 2000 icine girdim lisans mezunuyum ama doguyu bile yazmama ragmen gelmiyor. çünkü devlet, kontrolu kolay ... memur olarak alıyor ekpss'de. üzgünüm ama gerçek bu
su anda en az 1 mılyon engellı atanmayı beklıyor...
bir de 10,000 alım açıkladılar mı tamam bu işinşallah...