Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015/1 tercih tarihi açıklandı: 16-24 Nisan 2015

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, EKPSS-KPSS 2015/1 yerleştirme tarihini açıkladı!
Bakan Çelik'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:
"2015 yılında Kamu'ya atama yapmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızdan memur taleplerini toplamaya başladık...
2015/1 Yerleştirme İşlemlerinde memur talebi olan Kurumlarımız, taleplerini 20 Mart'a kadar Devlet Personel Başkanlığımıza bildirecekler...
Toplanan taleplere göre, ilana çıkılmasının ardından, 16-24 Nisan tarihleri arasında başvurular alınacak...
2014 KPSS ve EKPSS sınavlarına girmiş olan adayların, bu tarihler arasında başvurularını yapmalarını gerekiyor...
Yerleştirme taleplerinin toplanmasına ve yerleştirme takvimine ilişkin detaylı bilgi http://www.dpb.gov.tr web adresinde yer alacaktır..."

Devlet Personel Başkanlığı KPSS ve EKPSS yerleştirme takvimini açıkladı

KPSS için yerleştirme talebinde bulunacak kamu kurum ve kuruluşları E-Uygulama üzerinden yerleştirme taleplerini Başkanlığımıza ileteceklerdir.

2015 KPSS-EKPSS TAKVİMİ
Başvuru Tarihi Sınav Tarihi
KPSS A Grubu ve Öğretmenlik 06-21 Mayıs 2015 04-05 Temmuz 2015
Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi 06-21 Mayıs 2015 12 Temmuz 2015
2015 KPSS Yerleştirme Takvimi
DPB tarafından kamu kurum
ve kuruluşlarından yerleştirme taleplerinin toplanması
ÖSYM Başkanlığınca tercihlerin alınması
KPSS 1. Yerleştirme 01 Ocak - 20 Mart 2015 16 - 24 Nisan 2015
KPSS 2. Yerleştirme 10 Ağustos - 09 Ekim 2015 16 - 25 Kasım 2015
2015 EKPSS Yerleştirme Takvimi
DPB tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme
taleplerinin toplanması
ÖSYM Başkanlığınca tercihlerin alınması
EKPSS Yerleştirme/Kura ---- 16 - 24 Nisan 2015

http://engellilersitesi.com/haber/77025/#.VMjhRi564Zw

Son düzenleme:
Oyalamaları sonuç verdi, bakalım kadro sayısında hangi sürpriz bizi bekliyor?

Seçim yaklaşıyor ya seçimlerin hatırına kadro sayısını bir miktar yüksek tutabilirler kanımca. Şimdiden para dağıtmaya başladılar şunu alana %15 katkı devletten falan gibisinden

sputnik;
"Şimdiden Para dağıtmaya başladılar" nasıl bir üsluptur bu?
Birşey yapılsa "Seçim Yatırımı", yapılmasa "vatandaş unutuldu"... Şu düşünce tarzından bi vazgeçin artık... Seçim yatırımı düşünse olsa, asgari ücrete yüzde 3 mü zam verilirdi, emekliye 2,5 mi zam yapılırdı... Bu adamlar hiçbir dönemde seçim kaygısı güderek iş yapmadı yapacağını da sanmıyorum... Kaldı ki, 2015 yılı başında atama olacağını zaten hepimiz biliyoruz, şu tür mesajlar engelli kardeşlerimizin aklını bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor, lütfen yapıcı olalım...

sputnik;
secım yatırmı degıl o yandaşda kalan ev stoklarını erıtmek buyumeyı daha fazla gosterıp gulluk gulıstanlık havanın devamını saglamak 12yılda sadece daglara taşlara ev yaparak buyuduk bu kadar bıl yeter ekonomı coktu cokecek ondan fırca atıyo adam merkez bankasına ben beceremedım demıyoda...

pekı kura ıle almıcaklar dımı artık bıttıkmı bız kuracvılar

Peki Kura Alımı Olacak mı?

tamam tercihler 16-24 Nisan arasında.

yanlız efe ekpss yerleştirme taleplerinin toplanılması cizgi cekmişsiniz taleppler toplandımı yönetmenlikte ekim ayı sonuna kadar bildirilecek deniliyor ondanmı cizgi cekilmiş cvp veirrseniz sevinirim

sanırsam nısan tercıhlerınde kura alımı yok gıbı bıttık bız ::( gercı alsalar bıle 60 bın kurayı beklıyenlere 240 kadro falan cıkar tahmınımce oda bınde 1 fazla umıt beklemeek gerek

hadi tüm ekpss mağduru arkadaşlarıma ve bana hayırlı olması dileğiyle

alı kardesım sanırsam senın puanın gayet ıyı ınsallah sen ve beklıyen butun kardeslerınız atanır

alı kardesım sımdı sınava gırenler ıcın azda olsa kadro sayınısı yukseltıyorlar ama kurada hep dusuk oluyor hayırlısı olsun

açtığım konuya bak bence sınava girenlerin kadrosunun artması kuracılarında artması demektir 50 kişi fazladan alınması bir kar bizler için haksızmıyım?

Kura alımı var, eklenmiş DPB takvimine.
EKPSS Yerleştirme/Kura olarak.

KKELEBEKK;
takvimde ekpss ve kura için 1 atama var bu 2015 yılında 1 atama mı olacak demek?başka atama olmicakmı demek?

Ali_Gs;
Bu konuda yorum yapmak zor. Daha sonra eklenir yada 2016'da yapılır. Çünkü bu düzen böyle geldi, böyle gidecek gibi görünüyor. Üçüncü atama yapılsa dahi bir daha ki yıla sarkar gibi geliyor. Muhtemelen Eylül'den itibaren yeniden basın açıklamalarına vs. başlanır. Benim düşüncem bu şekilde.

eğer sadece 2 atama ile kalacaklarsa ve böyle dilenci misali kadro verirlerse diyecek bişey kalmaz helal olsun ne diyim

abla yanı sımdı mayısa kadar hem tercıhler hemde kura olcak dımı gercı 60 bın kısı sadece kuraya basvuruyor ıcınden ısmımızın cıkması mucıze olur hayırlısı artık ınsallah allah yuzumuze gulerde bu parasızlıktan bu ıssızlıkten kurtulaLIM

alı kardesım 50 kısıde artsa gene sansımız yuzde 1 bıle zor en az bı 10 bın kısı falan kuradan alsalardı o zaman sansımız yuksek olurdu

kardeşim ne yaparsak kar bizim için bak şimdi 2015 te sadece 1 atama yazmışlar takvime eğer bi değişiklik yapılmazsa ne demek oluyor 2015 te sadece 1 defa atama yapılacak ve onuda dilenciye sadaka verilir gibi kadro açarak yaparlar 1 kişi bile fazla kadro olursa kar bize sesimizi duyuralım artık

paranoya;

evet, malum ekimde tamamlandı kadro talepleri...

yine ilkokul ve lise mezunlarını doldururlar. lisans ve onlisanslar hava alır her tercihteki gibi. son sonavda ilk 2000 icine girdim lisans mezunuyum ama doguyu bile yazmama ragmen gelmiyor. çünkü devlet, kontrolu kolay ... memur olarak alıyor ekpss'de. üzgünüm ama gerçek bu

kranki;

arkadaşım çok ayıp ediyorsun kullandığın kelimelere dikkat et lütfen lisanstan kaç kişi giriyor ortaöğretimden kaç kişi giriyor ilkokul zaten kuraile 60000 giriyor 240 kişi alıyorlar bilmeden bişe yazma

Allah'tan tarih belli yoksa ben mayıs haziran gider diye düşünüyordum!! Ne zormuş arkadaş engellileri işe almak uzattılar da uzattılar ..

kranki;

bilader kafası çalışmayan cahil insanlar demişsinde ben mühendislik öğrencisiyim okuyorum ve sınava ortaöğretimden girdim seni parmağımda oynatırım tabir-i caizse hem bilgim hem IQ seviyem kesinlikle senden daha fazla bunu da iddia ederim çünkü ben sesimizi duyurmayı isterken sen oturup ağlıyorsun bide kendin gibi olan insanlara hakaret ediyorsun umarım sadece sen atanamazsın

Üst Alt