Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atamalar Temmuz'da. Bu neye etki eder?

mimars

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Sa ikinci atamalar haziranda mezun olacaklar icin temmuza alindi yani 1 atamada tercih yapamiyan lar tercih yapabilecek buda bi cok seyi etkilecek orn ilk atamada mezun olmadigi icin tercih yapmayan biri 80 puanla hizmetliligi tercih edebilecek oysa hizmetli puani 78 2 ile kapanmisti simdi is cok degisti hersey sil bastan artik bu puanlar gecerli degil bu benim gorusum sizin gorusunuz nedir

Düşünceniz doğru olabilir ama cok bi etki yaratmicanı düşünüyorum yine bence puanlar üç aşağı beş yukarı aynı olur cok bi degisik lik olmaz gibime geliyor

Umarim dediginiz gibi olur ancak kac kisi tercihe dahil olacak bu surecte ve kac puanla dahil olacaklar bu sorular cevapsiz ins dediginiz gibi olur da cok etki etmez
sarasota dusuncen nedir puanlar cok oynarmi

keske bu sinava hic hirmeseydim 1 yilimi aldi benden. haziranda mezun olan engelli memur adaylari icinmi bu durum sanki. o zaman onlar icin daha once mezun olan adaylar magdur oldu yine. yazikkkkkk

Haziranda mezun olacak kişiler bahane edilmiş arkadaşlar. Vermeye gönlün yok ipe un seriyorsun Haziranda mezun olanlar için temmuzda 3. atamayı yapamazlar mı sanki ?

Arkadaşlar sizden bir ricam var;

Bakın, yoğun bir emek harcayarak binbir umutla sınava hazırlandık. 2016 - 24 ağustosta atanmayı beklerken pek çoğumuz hayal kırıklığı yaşadı. Zaten 1. atamalar epey gecikmişti, 2. atamaların da 2017 kayması canımızı bayağı bir sıkmışken sanki bu da yetmezmiş gibi 2 atamaları temmuz ayına kadar kaydırdılar. Bahane olarakta absürt bir gerekçe öne sürüyorlar. Sizden ricam yapılacak olan referandumda HAYIR oyu kullanmanız.

Devleti yöneten kadro, kendi liderlerine gelince sırf onun için koca bir anayasa değişikliğine gidecek kadar çaba gösterebiliyorlar. lakin bu ülkenin vatandaşlarının öncelikleri onlar için ikinci - üçüncü planda. Bizler sarayda yaşayıp ta bundan daha fazlasını bekleyen insanlarda değiliz. Bizlerin istediği sadece kendi geleceğimiz için bu engelli halimizle bir iş sahibi olabilmek. Bu yüzden bize yapılan bu haksızlığa karşı hangi siyasi düşüncede olursak olalım bizden oy bekleyenlere tepkimizi hiç olmazsa böyle verelim.

darkjusticer bizlere verilen sözün geri alınması büyük haksızlık insanlar bu söze güvenerek büyük adımlar attı. Kendi adıma konuşacak olursam ben hakkımı helal etmiyorum ama referandum ayrı bir konu bu konuda attığımız adım bizlere kötü sonuçlar verebilir duygu ile değilde mantık ile hareket etmek gerekiyor bırakın bize söz verip ümit aşılayan ve bizleri yariyolda koyan o insanlardan bunun bedelini Allah ödetsin... kesinlikle tartışma amacı ile konuşmuyorum ve herhangi bir siyasi amaçla konuşmuyorum buranin siyaset meydanı olmadiginin farkındayım

Ben sizin gibi dusunmuyorum herseyin bi karsiligi vardir bizimde elimizde bi yapturim gucu olmadigina gore sadece sandikta cvp verebilecegimize gore

Artık herşeyin sonu kafalarına göre iş yapmaya başladılar gerekirse temmuzda bi 3. Atama yapabilirdiler

Allah kahretsin çok kötü oldu temmuza alınması ... :( :(
Batsın bu dünya ulan tüm hayallerim umutlarım yıkıldı.... :( :(

Arkadaslar bu atamanin temmuza alinmasinin etkileri ne olur

Valla nereden tutsan elde kalıyor kardeşim.2018 hazırlanacağım artık.

ben artık devlet işinden umudumu kestim aldıkları 1 kişi 2 kişi en yisi kurumsal bir firma bulup girip çalışmak......

Arkadaşlar 3. atama bastirirsak olur.2015 de 20 mayista 2. atama oldu 16 aralikta 3. atama oldu arasinda 7 ay var temmuzda 2. Atama olursa ocak şubat gibi 3. Atama olabilir şimdi şubatta atama olurmu zaten nisanda sinav olacak demeyin 2014 şubatta 2012 ömss nin 3. Atamas yapildi 2014 nisanda da 2014 ekpss yapildi yani birlik olursak 3. Atama yapilir

SemihÇ. geçmiş olsun reyis. üzüldüm :( Allah yardımcın olsun umarım başka fırsatlar çıkar olur. aha bizde öğretmen olacaz diye çaba gösterdik ama birileri bizim adımıza eksik yetersiz yanlış ifadelerde bulunmuş belkide bende atanmayacam işsiz olacam :(

Arkadaşlar bana bu erteleme sebebi yalanmış gibi geliyo. Yanlış bilmiyosam sınava giren adayların ilk tercih tarihine kadar mezun olma şartı vardı. Ve 2015 2016 öğretim yılı içinde Mezun olabilecekler sınava girdi diye biliyorum. 2017 temmuzda mezun olabilecek insan zaten 2016 ekpss giremezdi. Yanlışım varsa düzeltin. Referanduma gelince, lütfen başkanlık sistemini araştırın öyle oyunuzu verin. Ben biraz araştırdım bu bildiğiniz Osmanlının son dönemlerindeki meclis ve padişahlık sistemi. Başkan istediği gibi kanun çıkartıcak. Başkan bi suç işlediğinde anayasa Mahkemesine sevk edilicek ve Anayasa Mahkemesinin 15 üyesinin 12 sini, başkan atıcak. Ee ben ne anladım bu işten.. ve en can alıcı noktası, başkan öldükten sonra, oğlu başkan olucak. Seçilmemiş bi kişi olduğu halde. Bu bildiğiniz padişahlık sistemi. Yanlış anlamayın ben burda iktidar partisini ele alarak konuşmuyorum. Bu sitemi chp de mhp de getirmek istese yine oyum Hayır olucak. Terör falan bitmicek arkadaşlar başkanlık Sistemi seçilirse
Boşuna inanmayın.

Suskun Mutsuz Umutlu
Allah yardımcımız olsun gardaşım.Fani dünyada dilerim herkes istediği muradı alsın. :)
Ne diyor Ferdi baba "Kalmaz bu dünya".Kimseye kalmayacaksa isterimki Rabbim iyiliği güzelliği nasip etsin.

YALÇIN00086
97,95,88,85,87,82 diye hatırlıyorum.

Arkadaşlar karayollari işci mulakatina girip nihai listeye kalan arkadaşlar listeyi atabilirmi yada listedeki puanlari yazabilirmi puanlara bakmam lazım arkafaşlar önemli teşekürler

Ya bize sira gelince hersey erteleniyor lise den mezun olacaklarmis martta bizim atamamiz yapilsaydi zaten eylulde 3.atama olacakti birilerinin yuzunden onca insani madur etmeye haklari yok belkide bunu bahane ediyorlar ben hakkimi helal etmiyorum sabah namazindan once uyanip ise gidiyorum aksam sekizde eve donuyorum oturacak vakit bulamiyoruz ama yine de Rabbime her zaman sukrediyorum burada birsey yapamayiz ama ahirette hakkimi alacagim hep sabrediyorum cunku biliyorum ki Allah sabredenlerle beraberdir ve yine bilmekteyim ki her karanligin ardinda bir aydinlik vardir ben madur olsamda yine destegimi verecegim cunku ulkemin cikarlari her seyin uzerindedir hem de bu isimi de bu hukumet verdi Rabbim onlardan razi olsun bu erteleme karari devlet personel baskanligi ve osym tarafindan verilmistir sesimi duyan lider olursa sunu soyluyorum bu yanlistan bir an once vazgecin atamalari mart ayinda yapin

Atama bekleyen arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.Bu olay ekpss ye emek harcayıp atama bekleyen engelliler için hiç iyi olmadı.Ben bu saatten sonra atama bekleyen ler için pek ışık görmüyorum.Umarım 7 - 8 bin atama yaparlar da engellileri mağdur etmezler ve veballerine girmezler.

kimse hayal kurmasin artik. ici boş vaadler. mart ayı icin az bi umidimiz varsa da aldilar. ben lisans mezunuyum bolumum 2 kisi aliyo. memurluk icin tercih yapcaktim 77 puanla.surundurduler resmen. yapin tercihi almayin yine ama bu beklemek psikolojimi bozdu.

Batsın bu dünya ulan Allah kahretsin .... hangi akla hizmet bu atama olayını erteliyor bunlar ....

Mehmetmelik1
bizim hayatımzı hep karanlık be ustaaa biz hiç düze çıkamadık ki bizden kat kat kötü adamlar atandı işe girdi biz giremedik Allahtan reva mıdır bu ?????

arkadaşlar kaçırdıysam özür dilerim. anlamadığım bi konu var. ben 1. atamalarda tercih yaptım ama artanamadım. şimdi temmuzda atama var diyorlar. ben onda tercih yapamayacakmıyım? yani tercih yapsam bile atanamazmıyım? teşekkürler

amaç yılı doldurmak arkadaşlar ilk tercihlerde ismi çıkanlar göreve başlamamış henüz siz ikinci atamalardan bahsediyorsunuz tercihler yapılsa kaç yazar ki ohal i bahane ederek güvenlik soruşturması ile insanları bekletiyorlar .. 2017 yide doldurmak amaç maksat hizmet görünsün eminimki 2. atamalardan çıkan isimler de 2018 in baharında yada yazında anca işe başlarlar ...

önceden bir sınavla 4 alım oluyordu.şimdi 3 yavaş yavaş alımları düşürüyorlar sonuda tek alım olacak herhalde yanlışmıyım.

çok az atamayapılıyor her 3 ayda bir atama yapılsa çok daha iyi olur

@Smilemisty kardeş tamam hayır oyu ver ama bu kadar cahillikle bir insanın ölmesi lazım diye düşünüyorum başkan öldükten sonra oglunun başkan olması ne demek kardeş sen hiç televizyon izlemiyormusun bu sistemde cumhurbaşkanı seçilecek her 5 yılda bir seçim olacak ve bir kişi en fazla 2 dönem cumhurbaşkanlıgı yapacak cumhurbaşkanının sıfatıda devlet başkanı olarak degişecek ne osmanlı sisteminden bahsediyorsun hadi desenki 1923 de atatürkün 15 yıl cumhurbaşkanlıgı yaptıgı döneme benziyo desen ona pek itiraz edemem ama yapma kardeşim lütfen tamam hayır oyu ver saygılıyım ama propaganda yapacam diyede orandan burandan birşeyler uydurup diğer arkadaşlara yalnış bilgi verme bence bu kadar cahillik adama sıkıntı verir benden söylemesi

Üst Alt