Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atamalar Temmuz'da. Bu neye etki eder?

@slayerlegend

yapabilirsin kardeşim, tercih yapamayacak olanlar ilk atamada atananlar.

@heartless_ra. Yazdıklarına güldüm. Hele, sen hiç tv izlemiyon mu demene. Arkadaşım bak daha önceki yazımda da dedim ben akp hükümeti baz alarak konuşmuyorum. Şu sistemi kim getirmek istese benim oyum herzaman hayır.. padişahlık sistemi değil diyosun. Sen dünyanın neresinde böyle bi başkanlık sistemi gördün? Yürütme, yasa , yargı, tek çatı altında toplanıyo, bu nedemek biliyo musun? Başkan istediği yere istediği adamı atar buna p sözde "bağımsız" mahkemeler de dahil. Meclise verilen bütün yetkiler tek bir adama veriliyo.. ne anlamı var o zaman meclisin ? Cahil olmayan arkadaşım, Cumhurbaşkanı sadece vatana ihanet suçundan yargılanır, ama bu başkanlık seçimiyle oda ortadan kalkacak. Kim cahil kim değil orasını allah bilir. Kimin yaşayıp ölmesinede allah bilir kardeş. Fakat böyle bi başkanlık sisteminin ülkemiz için iyi olacağını düşünüyosan çok yanılıyosun kardeşim. Bide televizyon da her duyduğuna inanma, sözde martta atama yapılcak dedi koskoca millet vekili ama noldu? Başkan öldüğünde, seçime kadar makamına başkan yardımcısı vekillik eder. Başkan yardımcısıda büyük ihtimal berat Albayrak olur zaten.

Üst Alt