Arkadaşlar bana bu erteleme sebebi yalanmış gibi geliyo. Yanlış bilmiyosam sınava giren adayların ilk tercih tarihine kadar mezun olma şartı vardı. Ve 2015 2016 öğretim yılı içinde Mezun olabilecekler sınava girdi diye biliyorum. 2017 temmuzda mezun olabilecek insan zaten 2016 ekpss giremezdi. Yanlışım varsa düzeltin. Referanduma gelince, lütfen başkanlık sistemini araştırın öyle oyunuzu verin. Ben biraz araştırdım bu bildiğiniz Osmanlının son dönemlerindeki meclis ve padişahlık sistemi. Başkan istediği gibi kanun çıkartıcak. Başkan bi suç işlediğinde anayasa Mahkemesine sevk edilicek ve Anayasa Mahkemesinin 15 üyesinin 12 sini, başkan atıcak. Ee ben ne anladım bu işten.. ve en can alıcı noktası, başkan öldükten sonra, oğlu başkan olucak. Seçilmemiş bi kişi olduğu halde. Bu bildiğiniz padişahlık sistemi. Yanlış anlamayın ben burda iktidar partisini ele alarak konuşmuyorum. Bu sitemi chp de mhp de getirmek istese yine oyum Hayır olucak. Terör falan bitmicek arkadaşlar başkanlık Sistemi seçilirse
Boşuna inanmayın.